Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Krakova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Krakova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KRK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 94 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 0 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Krakovaan

Itämeren eteläisellä rannalla sijaitsevassa Puolassa on kateutta herättävän suuri määrä kiinnostavia kaupunkikohteita, joista Krakova on ehdottomasti kärkikastissa. Etsimällä halvat lennot Helsingistä Krakovaan ebookersin sivuilta pääset käyskentelemään samoilla kaduilla, joilla näkyi aikoinaan Puolan kuninkaallisen hovin jäseniä. Krakova ei kärsinyt toisessa maailmansodassa lainkaan niin pahoja tuhoja kuin esimerkiksi Varsova, joten historiallisista nähtävyyksistä ei ole pulaa. Vieraile esimerkiksi Wawelin kukkulalla sijaitsevassa kuninkaanlinnassa tai Rynek Główny ‑aukiolla, joka kuuluu muun vanhankaupungin kanssa Unescon maailmanperintöluetteloon. Wieliczkan satoja metrejä maanpinnan alapuolelle ulottuvat suolakaivokset on toinen harvinaisen kiehtova Unesco-kohde, johon kannattaa lähteä tutustumaan Krakovan‑lomalla. Varaa lennot Helsingistä Krakovaan ja lähde viettämään monipuolista kaupunkilomaa Puolaan.

Paras aika matkustaa Krakovaan

Etelä‑Puolassa sijaitseva Krakova on tyypillinen eurooppalainen kaupunkilomakohde sään suhteen, sillä kesä on yleisesti ottaen mukavan lämmin – parhaimmillaan jopa helteinen – ja talvella lämpötila pysyttelee hieman nollan alapuolella. Lomailijalle paras aika varata lento Helsingistä Krakovaan on kukkea kesä, jolloin matkailusesonki on kuumimmillaan. Sään kannalta Krakova on kutsuva matkakohde myös loppukeväällä ja alkusyksyllä, jolloin suosituimpia nähtävyyksiä ei tarvitse jakaa tuhansien muiden lomanviettäjien kanssa. Krakova on tyypillinen eurooppalainen kaupunkilomakohde myös siinä mielessä, että se tarjoaa kaikkina vuodenaikoina mielenkiintoista nähtävää ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Vertaile sinulle sopivimpaan aikaan lähteviä lentoja Helsingistä Krakovaan ebookersin kautta ja lähde esimerkiksi jouluostoksille Puolan toiseksi suurimpaan kaupunkiin.

Suorat lennot Helsingistä Krakovaan

Kauniiseen Krakovaan on helppo matkustaa Suomesta mihin vuodenaikaan tahansa, sillä suoria lentoja Helsingistä Krakovaan on tarjolla ympäri vuoden. Finnair liikennöi useita viikoittaisia lentoja kaupunkien välillä ympärivuotisesti, mutta aivan kaikkina viikonpäivinä suoria lentoja ei ole tarjolla. Myös lentojen lähtöajat vaihtelevat aamuyhdeksän ja iltakahdeksan välillä jopa peräkkäisinä päivinä, joten mahdollisten matkapäivien vertailu kannattaa. Suora lento Helsingistä Krakovaan kestää suurin piirtein kaksi tuntia, joten sopivan yhteyden löytäminen säästää varmasti aikaa ja vaivaa. Krakovaan on tosin suhteellisen vaivatonta päästä myös niinä viikonpäivinä, joina suoria lentoja ei ole tarjolla. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsinki–Krakova‑välillä kannattaa katsella esimerkiksi Norwegianin, Air Berlinin tai Lufthansan kautta. Matka‑aika on hyvässä lykyssä 4–5 tuntia, kun lennot varaa esimerkiksi Tukholman, Berliinin tai Münchenin kautta. Ole ajoissa liikkeellä ja varmista parhaat hinnat varaamalla lennot reilusti etukäteen.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomesta on mukava suunnata ulkomaille, sillä kotimaamme lentoliikenteen kansainväliseen keskukseen eli Helsinki‑Vantaan lentoasemalle pääsee helposti sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvien matkailijoiden kannattaa tarkistaa oman kaupunkinsa kaukoliikenteen bussivuorot esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, sillä Helsinki‑Vantaalle on lukuisia suoria vuoroja. Kehä III:n sisältä matkalle lähtevät lomailijat pääsevät valitsemaan suorien juna‑ ja bussiyhteyksien väliltä. Rautatientorin laidalta pääsee lentoasemalle esimerkiksi HSL:n linjalla 615 tai Finnair City Busilla. Molempiin voi nousta mukaan myös matkan varrelta, eikä matkaan tarvitse varata kuin 30–45 minuuttia. Vähintään yhtä näppärä vaihtoehto on kehärata, jota pitkin kulkevilla I‑ ja P‑junilla pääsee päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Pahimmat ruuhkat Helsinki‑Vantaan lentoasemalla ajoittuvat yleensä aikaiseen aamuun ja iltapäivään, jolloin lähtöselvityksen hoitamiseen kannattaa varata vähän ylimääräistä aikaa.

Saapuminen Krakovaan

Johannes Paavali II:n mukaan nimetty Krakova‑Balicen lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Krakovan keskustasta. Seutuliikenteen bussilinjat 208 ja 292 kulkevat lentoaseman kautta, lisäksi lentomatkailijoita palvelee yöbussi numero 902. Junalla kaupunkiin siirtyminen on helppoa ja nopeaa, sillä matka kestää alle kaksikymmentä minuuttia ja junia liikennöidään seitsemänä päivänä viikossa. Lentoasemalta lähtevät taksit veloittavat matkasta kiinteän hinnan, joka kohoaa aina viiden kilometrin välein.

Helsinki - Krakova Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Krakova?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Krakova on 94 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Krakova. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Krakova on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Krakova on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Krakova on tarjolla 62 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Krakova?

  reitillä Helsinki -- Krakova liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Krakova -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Krakova: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle John Paul II Balice (KRK), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Krakova.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Krakova?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Krakova hintaan 94 €! Reitillä Helsinki -- Krakova 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Krakova (KRK)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Krakova useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Krakova (KRK)\n * Finnair -- 38 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRK\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRK\n \n\n * British Airways -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Krakova joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 38 lentoa reitillä Helsinki -- Krakova. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 62 lentoa kohteeseen Krakova (KRK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Krakova?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Krakova kestää yleensä noin 2 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 190,66 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Krakova?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Krakova (KRK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Krakova liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Krakova liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|--------------------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A320 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| British Airways | Airbus A320 |\n| Norwegian Air Shuttle | Airbus A320 |\n| Ukraine International Airlines | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Krakova?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: KRK ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
ma
3.2
ti
4.2
Välilaskut
AY 1161 09:55 am 10:55 am - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 350 11:00 am 12:00 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 1163 05:55 pm 06:55 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Hotellit Krakova

Näytä kaikki 1 391 majoitusliikettä kohteessa Krakova
Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

ul. Gesia 22a, Krakova, Lesser Poland
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (40 arvostelua)

  Cracovia Business Center, Oskar Schindlerin tehdas ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

  Galaxy Hotel75 €

  Galaxy Hotel75 €
  PURO Kraków Kazimierz

  PURO Kraków Kazimierz

  ul. Halicka 14a, Krakova
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (31 arvostelua)

   Galician juutalaismuseo ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Rynek Glowny (päätori) ...

   PURO Kraków Kazimierz55 €

   PURO Kraków Kazimierz55 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.