Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Krakova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Krakova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KRK
Lennon hinta 121 €

Halvat lennot Helsingistä Krakovaan

Itämeren eteläisellä rannalla sijaitsevassa Puolassa on kateutta herättävän suuri määrä kiinnostavia kaupunkikohteita, joista Krakova on ehdottomasti kärkikastissa. Etsimällä halvat lennot Helsingistä Krakovaan ebookersin sivuilta pääset käyskentelemään samoilla kaduilla, joilla näkyi aikoinaan Puolan kuninkaallisen hovin jäseniä. Krakova ei kärsinyt toisessa maailmansodassa lainkaan niin pahoja tuhoja kuin esimerkiksi Varsova, joten historiallisista nähtävyyksistä ei ole pulaa. Vieraile esimerkiksi Wawelin kukkulalla sijaitsevassa kuninkaanlinnassa tai Rynek Główny ‑aukiolla, joka kuuluu muun vanhankaupungin kanssa Unescon maailmanperintöluetteloon. Wieliczkan satoja metrejä maanpinnan alapuolelle ulottuvat suolakaivokset on toinen harvinaisen kiehtova Unesco-kohde, johon kannattaa lähteä tutustumaan Krakovan‑lomalla. Varaa lennot Helsingistä Krakovaan ja lähde viettämään monipuolista kaupunkilomaa Puolaan.

Paras aika matkustaa Krakovaan

Etelä‑Puolassa sijaitseva Krakova on tyypillinen eurooppalainen kaupunkilomakohde sään suhteen, sillä kesä on yleisesti ottaen mukavan lämmin – parhaimmillaan jopa helteinen – ja talvella lämpötila pysyttelee hieman nollan alapuolella. Lomailijalle paras aika varata lento Helsingistä Krakovaan on kukkea kesä, jolloin matkailusesonki on kuumimmillaan. Sään kannalta Krakova on kutsuva matkakohde myös loppukeväällä ja alkusyksyllä, jolloin suosituimpia nähtävyyksiä ei tarvitse jakaa tuhansien muiden lomanviettäjien kanssa. Krakova on tyypillinen eurooppalainen kaupunkilomakohde myös siinä mielessä, että se tarjoaa kaikkina vuodenaikoina mielenkiintoista nähtävää ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Vertaile sinulle sopivimpaan aikaan lähteviä lentoja Helsingistä Krakovaan ebookersin kautta ja lähde esimerkiksi jouluostoksille Puolan toiseksi suurimpaan kaupunkiin.

Suorat lennot Helsingistä Krakovaan

Kauniiseen Krakovaan on helppo matkustaa Suomesta mihin vuodenaikaan tahansa, sillä suoria lentoja Helsingistä Krakovaan on tarjolla ympäri vuoden. Finnair liikennöi useita viikoittaisia lentoja kaupunkien välillä ympärivuotisesti, mutta aivan kaikkina viikonpäivinä suoria lentoja ei ole tarjolla. Myös lentojen lähtöajat vaihtelevat aamuyhdeksän ja iltakahdeksan välillä jopa peräkkäisinä päivinä, joten mahdollisten matkapäivien vertailu kannattaa. Suora lento Helsingistä Krakovaan kestää suurin piirtein kaksi tuntia, joten sopivan yhteyden löytäminen säästää varmasti aikaa ja vaivaa. Krakovaan on tosin suhteellisen vaivatonta päästä myös niinä viikonpäivinä, joina suoria lentoja ei ole tarjolla. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsinki–Krakova‑välillä kannattaa katsella esimerkiksi Norwegianin, Air Berlinin tai Lufthansan kautta. Matka‑aika on hyvässä lykyssä 4–5 tuntia, kun lennot varaa esimerkiksi Tukholman, Berliinin tai Münchenin kautta. Ole ajoissa liikkeellä ja varmista parhaat hinnat varaamalla lennot reilusti etukäteen.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomesta on mukava suunnata ulkomaille, sillä kotimaamme lentoliikenteen kansainväliseen keskukseen eli Helsinki‑Vantaan lentoasemalle pääsee helposti sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvien matkailijoiden kannattaa tarkistaa oman kaupunkinsa kaukoliikenteen bussivuorot esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, sillä Helsinki‑Vantaalle on lukuisia suoria vuoroja. Kehä III:n sisältä matkalle lähtevät lomailijat pääsevät valitsemaan suorien juna‑ ja bussiyhteyksien väliltä. Rautatientorin laidalta pääsee lentoasemalle esimerkiksi HSL:n linjalla 615 tai Finnair City Busilla. Molempiin voi nousta mukaan myös matkan varrelta, eikä matkaan tarvitse varata kuin 30–45 minuuttia. Vähintään yhtä näppärä vaihtoehto on kehärata, jota pitkin kulkevilla I‑ ja P‑junilla pääsee päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Pahimmat ruuhkat Helsinki‑Vantaan lentoasemalla ajoittuvat yleensä aikaiseen aamuun ja iltapäivään, jolloin lähtöselvityksen hoitamiseen kannattaa varata vähän ylimääräistä aikaa.

Saapuminen Krakovaan

Johannes Paavali II:n mukaan nimetty Krakova‑Balicen lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Krakovan keskustasta. Seutuliikenteen bussilinjat 208 ja 292 kulkevat lentoaseman kautta, lisäksi lentomatkailijoita palvelee yöbussi numero 902. Junalla kaupunkiin siirtyminen on helppoa ja nopeaa, sillä matka kestää alle kaksikymmentä minuuttia ja junia liikennöidään seitsemänä päivänä viikossa. Lentoasemalta lähtevät taksit veloittavat matkasta kiinteän hinnan, joka kohoaa aina viiden kilometrin välein.

Lennot Helsinki – Krakova

Onko kohteiden Helsinki ja Krakova välillä suoria lentoja?

Lukuisat yhtiöt operoivat reitillä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice), joten lentolippujen hankkiminen ei ole vaikeaa. Tarkista millaisella aikataululla Norwegian Air International lentää. Jos ajat eivät sovi suunnitelmiisi, myös Finnair lentää samaa reittiä.

Kohteiden Helsinki ja Krakova välinen etäisyys on 1 200 km, johon menee lentäen keskimäärin 2 tuntia. Suoran lennon varaamalla voit taata, että matkasi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Krakova välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Krakova välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai sukulaisia laskeuduttuasi? Voit kertoa heille, että Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Krakova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai ystävällistä palvelua? Vaikka useat lentoyhtiöt lentävät kohteiden Helsinki ja Krakova välillä, valitsemalla yhden näistä laadukkaista lentoyhtiöistä, takaat, että lomasi alkaa hyvin:

  • Brussels Airlines, 162 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 162 lentoa kuussa
  • ANA, 107 lentoa kuussa
  • United Airlines, 104 lentoa kuussa
  • Air Canada, 81 lentoa kuussa
  • Etihad Airways, 81 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Krakova välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Krakova onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 4 jokapäiväisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Varatuimmat hotellit Krakova

Näytä kaikki 1 595 majoitusliikettä kohteessa Krakova
66 €
Radisson Blu Hotel, Krakow

Radisson Blu Hotel, Krakow

5.0 kautta 5.0 17, Straszewskiego Street, Krakova, Lesser Poland
Radisson Blu Hotel, Krakow on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 196 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Aparthotel Stare Miasto

Aparthotel Stare Miasto

4.0 kautta 5.0 Ul. Golebia 2, Krakova, Lesser Poland
Aparthotel Stare Miasto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1600 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
118 €
Sheraton Grand Krakow

Sheraton Grand Krakow

5.0 kautta 5.0 Ul. Powisle 7, Krakova, Lesser Poland
Sheraton Grand Krakow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wawelin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 232 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja minibaarin.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.