Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Atlanta – Matkat

On sama, lähdetkö matkaan vain omassa seurassasi vai koko perheen voimin, sillä kohteen Atlanta-lomat takaavat sopivaa tekemistä jokaiselle.

Atlanta – Matkat

Ottaen huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 420 000, uusien ihmisten tapaaminen onnistuu varmasti vaivatta!

Centennial Olympic Park (puisto), on kansainvälisesti tunnettu nähtävyys, joka houkuttelee kaupunkiin paljon matkailijoita. Sinua kaduttaa varmasti, jos se jää näkemättä.

Six Flags over Georgia (huvipuisto) ja Six Flags White Water (huvipuisto) ovat paikkoja, joissa jokaisella perheenjäsenellä on taatusti kivaa. Ovatko perheen pienimmät yhä täynnä energiaa? Malibu Grand Prix (huvipuisto) ja Legoland Discovery Center (huvipuisto) ovat täydellisiä paikkoja väsymättömien tutkimusmatkailijoiden pitämiseen tyytyväisinä.

Georgian akvaario on paikka, jossa voit nojata lasia vasten ja katsella erilaisia vedenalaisia otuksia niiden uiskennellessa altaassaan.

Näe perheen pienimpien silmien loistavan innosta heidän kohdatessaan eläimiä, joiden koti on Atlantan eläintarha. Atlantan eläintarha on myös hauska ja samalla opettavainen retkikohde.

Porsche Experience Center on paikka, jossa voit kurkistaa konepellin alle sekä seurata vertaansa vailla olevien ajopelien kisaavan radalla, jolla riittää katsojille vaativaankin makuun kelpaavaa kiihkeää menoa ja toimintaa.

Paikat kuten Atlantan kasvitieteellinen puutarha ovat tärkeässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva kattava kasvien valikoima on sekä vaikuttava että huolellisesti hoidettu.

Piedmont Park (puisto) ja Freedom Park (puisto) ovat paikkoja, joissa voit istua mukavasti nurmikolle hyvän kirjan kanssa, pelata pallopelejä tai vain katsella ohi kiitäviä pilviä. Lisäksi Murphey Candler Park (puisto) ja McDaniel Farm Park ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmikolla loikoilemiseen ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Jos kaipaat välillä vähän omaa aikaa, etsi itsellesi hyvä katselupaikka järven rannalta ja nauti upeista järvimaisemista kohteessa Buena Vista Lake (järvi).

Onko luontoyhteytesi päässyt katkeamaan? Elvytä luontosuhteesi kohteissa Stone Mountain Park ja Grant Park (puisto). Cochran Mill Park on myös inspiroiva kohde, jossa voit viettää rennon iltapäivän.

Haluatko vierailla mielenkiintoisissa museoissa? Ota kohteeksi Coca Cola -maailma ja Nukketaiteen keskus. Kysy henkilökunnalta tapahtumista ja opastetuista kierroksista. Atlanta Cyclorama ja sisällissotamuseo ja William Breman Jewish Heritage Museum (museo) kuuluvat myös suosikkikohteisiin.

Fernbank Science Center saa tieteestä kiinnostuneet varmasti innostumaan. Täällä kävijää odottavat kiinnostavat tieteelliset näyttelyt.

Voit rikastaa maailmankuvaasi ja laajentaa luonnon- ja kulttuurihistorian tuntemustasi, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Fernbankin luonnonhistoriallinen museo. Tarjolla on niin paljon tietoa ja kiehtovia esineitä ja löydöksiä, että päädyt ehkä viettämään museossa koko päivän!

Siitä huolimatta, että paikka on täposen täynnä mielenkiintoisia taidenäyttelyjä, High Museum of Art (museo) ja Michael C. Carlos -museo jostain syystä erottuvat selvästi joukosta. Mint Gallery ja Museum of Design Atlanta ovat myöskin erittäin mielenkiintoisia.

Jimmy Carter Library and Museum ja Atlantan historiakeskus tutustuttavat kävijän siihen, mikä vaikutus tämän seudun menneillä tapahtumilla ja ihmisillä on ollut koko maalle tai jopa koko maailmalle. Duluth Historical Society ja APEX Museum antavat mahdollisuuden tutustua myös upeisiin näyttelyihin, joiden myötä historia herää uudelleen eloon.

Voit hypätä lennosta sisälle menneisiin aikohin vierailemalla kohteessa Georgia Institute of Technology tai Oglethorpe University. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Martin Luther King Jr:n Kansallinen historiallinen alue ja Oaklandin hautausmaa kannattaa nekin listata käyntikohteisiin.

The Catholic Shrine of the Immaculate Conception (kirkko) ja Atlantan Ebenezer-baptistikirkko ovat historiallisesti merkittäviä uskonnollisia kohteita, joissa voit seurata paikallisten uskonnollista elämää tai hiljentyä itseksesi.

Älä vielä nouse koneeseen, sillä täällä riittää nähtävää. Ovatko Woodruff Arts Center (museo) ja Cobb Energy Performing Arts Centre (esittävän taiteen keskus) sinulta vielä näkemättä? Lisäksi Callanwolde Fine Arts Center (taidekeskus) ja Summit Skyride ovat kokemisen arvoisia paikkoja.

Atlanta – Hotellit

ebookersin hotelliopas tarjoaa yli 430 majoitusliikettä. Olipa unelmiesi majoitus millainen tahansa, voit olla varma siitä, että tästä pääkaupungista löydät kaiken haluamasi.

Väittääkö joku, että ystävällisestä palvelusta täytyy maksaa itsensä kipeäksi? Oakwood At Elle Of Buckhead ja Motel 6 Atlanta Downtown mahdollistavat oleskelun mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella maailmaa kiertäessään, The St. Regis Atlanta tai Four Seasons Hotel Atlanta saa sinut nauttimaan lomastasi.

Mikään kohteeseen Atlanta suuntautuva loma ei ole täydellinen ilman tutustumista tärkeimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu Centennial Olympic Park (puisto). Sekä The Ritz-Carlton, Atlanta että W Atlanta Downtown sijaitsevat vain parin minuutin kävelymatkan päässä siitä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Atlanta

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Atlanta

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Atlanta

Näytä kaikki 2 288 majoitusliikettä kohteessa Atlanta
Sheraton Atlanta Hotel

Sheraton Atlanta Hotel

165 Courtland Street NE, Atlanta, GA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Sheraton Atlanta Hotel on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta AmericasMart. ...

  Sheraton Atlanta Hotel84 €

  Sheraton Atlanta Hotel84 €
  Hyatt Regency Atlanta Downtown

  Hyatt Regency Atlanta Downtown

  265 Peachtree St NE, Atlanta, GA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (5 arvostelua)

   Hyatt Regency Atlanta Downtown on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja AmericasMart on vain ...

   Hyatt Regency Atlanta Downtown83 €

   Hyatt Regency Atlanta Downtown83 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.