Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Dublin hotellit

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

Stockhole Lane, Dublin
29 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (206 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Beaumont Hospital on 3,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Croke Park ja Garden of Remembrance sijaitsevat 10 kilometrin päässä. 3Arena ja Christ Church Cathedral ovat myös 10 kilometrin päässä.

133 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 minuuttia sitten
Temple Bar Hotel

Temple Bar Hotel

13-17 Fleet St Temple Bar, Dublin
301 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (92 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotelli lähellä sijaitsee Bank of Ireland, Trinity College ja Kellsin kirja. Half Penny Bridge ja O'Connell Bridge ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

211 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
The Westbury Hotel

The Westbury Hotel

Grafton Street, Dublin
34 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (32 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Brown Thomas Flagship Store, Powerscourt Townhouse ja Gaiety Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotelli. St. Stephen's Green sijaitsee 0,4 kilometrin päässä.

107 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
The Gibson Hotel

The Gibson Hotel

Point Square, Dublin
45 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (66 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

3Arena ja The Convention Centre Dublin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Aviva Stadium ja Trinity College ovat myös 3 kilometrin päässä.

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
Clayton Hotel Liffey Valley

Clayton Hotel Liffey Valley

Fonthill Rd, Dublin
46 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (83 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Primrose Hill on 4,2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotelli. National Aquatic Centre ja War Memorial Gardens sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Guinness Storehouse ja Phoenix Parkovat myös 10 kilometrin päässä.

65 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Dublin Skylon Hotel

Dublin Skylon Hotel

Upper Drumcondra Road, Dublin
29 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (94 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Bon Secours Hospital, Croke Park ja Tolka Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Garden of Remembrance ja Kansallinen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä.

93 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 21 minuuttia sitten
Jurys Inn Dublin Christchurch

Jurys Inn Dublin Christchurch

Christchurch Place, Dublin
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (32 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Dublinia ja Christ Church Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Dublinin linna ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

86 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 minuuttia sitten
Maldron Hotel Dublin Airport

Maldron Hotel Dublin Airport

Dublin Airport, Dublin
173 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (13 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Beaumont Hospital, Croke Park ja Garden of Remembrance ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Tolka Park ja Kansallinen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Dublin Hotellit

Varaa hotelli Dublinista ja rentoudu!

Mielenkiintoinen historia, tuttu kieli, leuto ilmasto, rikas pubikulttuuri, värikäs katukuva – siinä syitä matkata Dubliniin, Viikinkien perustamaan Irlannin pääkaupunkiin. Hotellit Dublinissa sijaitsevat loistavilla paikoilla kaupungin ihmeisiin tutustumisen kannalta. Kuuluisa Trinity College -yliopisto kirjastoineen, National Museum ja National Gallery sekä taidemuseot ravitsevat kulttuurinnälkää. Katedraalit ovat katsaus kaupungin historiaan. Keskustan nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan, ja nähtävyyskierrosta maustavat vierailut pubeissa, joissa valinnanvaraa riittää – niitä on lähes joka kadunkulmassa. Iltaa viettämään kannattaa suunnata Temple Bar -kaupunginosaan, joka pursuaa erilaisia pubeja, baareja ja ravintoloita. Oluen ystävien on ehdottomasti tutustuttava myös Guinness Store Houseen, 1700-luvulla perustettuun olutpanimoon. Grafton Streetin, kaupungin tunnetuimman kävelyostoskadun, varrelta löytää valtavan määrän putiikkeja ja tavarataloja, mutta myös kahviloita ja pubeja. Ostospaikkoja on myös O’Connell Streetin ja Henry Streetin varrella sekä Moore Streetin markkinoilla. Nälkä lähtee herkullisilla peruna- ja liharuoilla, kuten Dublinin omalla herkulla Coddlella tai Irish Stew -muhennoksella. Varaa hotelli Dublinista, juuri sellainen, joka miellyttää sinua: hotellit Dublinissa antavat valittavaksesi designhotelleja, luksushotelleja ja kolmen tähden hotelleja. Halpa hotelli Dublinissa yllättää sinut positiivisesti palveluillaan ja ilmapiirillään.

Halvempi hotelli Dublinissa ja muut matkajärjestelyt toiveidesi mukaan

Juuri sinulle sopivan matkapaketin suunnittelu on vaivatonta. Tee elämästäsi helppoa ja matkastasi ikimuistoinen luottamalla ebookers.fi-sivuston palveluihin. Sopiva lento Dubliniin löytyy käden käänteessä hintavertailijan avulla, joka tuo nähtävillesi useiden lentoyhtiöiden tarjoamat vaihtoehdot. Halutessasi voit meno-paluulennon sijaan varata yhdensuuntaisen lennon ja palata kotiin toisen kauniin kaupungin kautta. Kuinka tahansa valitsetkin, parhaat palvelut ovat kaikki yhdessä osoitteessa vain muutaman klikkauksen päässä. Tarkasta myös Ebookersin parhaat tarjoukset! Millaiset hotellit Dublinissa sinua odottavat? Ebookersin sivulla voit määritellä haluamasi palvelut, etäisyyden keskustasta ja hotellin tason, jolloin löydät helposti juuri sinua miellyttävän hotellin. Tarkasta myös Ebookersin parhaat tarjoukset! Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä säästät rahojasi irlantilaisesta kulttuurista nautiskeluun. Tiesitkö, että voit myös vuokrata auton osoitteessa ebookers.fi samalla, kun etsit halvemman hotellin Dublinista? Autoillen voit vierailla helposti esimerkiksi Kilkennyssä, Irlannin keskiaikaisessa pääkaupungissa, tai Howthin niemen kauniilla kallioilla. Tämän helpommaksi matkajärjestelyt eivät enää voi muuttua. Kun matkan suunnittelu on vaivatonta, loma tuntuu entistäkin nautinnollisemmalta. Halpa hotelli Dublinissa on tukikohtasi irlantilaiseen elämäntapaan tutustumisessa.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Dublin

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.