Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Guaruja – Matkat

Guaruja kutsuu sinut tutustumaan salaisuuksiinsa. Oletko valmis näkemään ja kokemaan kaupungin uudesta perspektiivistä? Täällä jaat kaupungin katuineen lähes 310 000 asukkaan kanssa. Tuletko kaupunkiin lentokentän kautta? Sen jälkeen, kun olet hakenut matkatavarasi ja päässyt ulos kentältä, matkusta vielä 55 km kaakkoon, niin pääset majapaikkaasi. Ota huomioon, että alue sijaitsee 0,1 km etelään keskustasta.

Guaruja – Lennot ja hotelli

Pitkäaikaisten haaveiden kohteina olleista unelmalomista viime hetken viikonloppuretkiin – ebookers räätälöi mittatilaustyönä lennot, hotellihuoneet ja retket sinun toiveidesi mukaisesti.

Jos ostat lentoliput ja majoituksen samanaikaisesti, säästät kauttamme parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Unelmaloman järjestäminen on helpompaa kuin uskotkaan, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman ansiosta voit lähteä lomalle vaikka huomenna.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja löydät sattumalta edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen. Mitä siis enää odotat?

N-Y-T, nyt! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan päästä valloilleen. Joka maailmankolkassa on jännittäviä kokemuksia ja upeita nähtävyyksiä, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi loma.

Varausehtoja sovelletaan.

Guaruja – Matkat

Guaruja on nähtävyyksistä kiinnostuneen unelmapaikka. Useimmat kaupungin nähtävyyksistä, kuten Monte Serrat (vuori) ja Museum of Coffee (kahvi), sijaitsevat lähellä tätä kiehtovaa kaupunginosaa. Älä unohda lisätä kohteita Kalastusmuseo ja Edenin uimaranta myös matkasuunnitelmaasi. Loistava tapa tutustua tähän kaupunkiin paremmin on vierailla muutamissa kaupunginosissa. Kannattaa suunnata esimerkiksi alueille Enseada ja Jardim Acapulco ja tutustua niiden nähtävyyksiin.

Pernambuco (ranta), Pitangueiras (ranta), Pereque (ranta) ja Sorocotuban uimaranta ovat ihanteellisia kohteita helteisinä päivinä. Voit laittaa aurinkolasit päähän, istahtaa rannalle ja katsella, kuinka aallot lyövät rantahiekkaan.

Nappaa lompakko mukaan ja poikkea tarkistamassa esimerkiksi Shopping Center La Plage ja Shopping Jequití -ostoskeskus, sillä ei ole mitään parempaa kuin hemmotella itseään silloin tällöin ostosterapialla.

Ympäristön historialliset paikat mahdollistavat paremman kuvan tämän alueen ainutlaatuiseen menneisyyteen. Höyryjunapaviljonki ja Pavilhao do Carro Funerário de Santos Dumont kertovat paljon.

Guaruja – Hotellit

Ei kannata liikaa huolehtia majoituksen valitsemisesta: ebookersin sivustolla on nytkin tarjolla yli 42 majoitusliikettä. Siitäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Toivotko tältä lomalta ennen kaikkea tilaisuutta rentoutumiseen? Hengitä syvään ja tunne mielesi rauhoittuvan, kun vedät pehmeän peiton korvillesi yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Casa Grande Hotel Resort And Spa ja Sofitel Jequitimar Guarujá.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Guaruja

Näytä kaikki 695 majoitusliikettä kohteessa Guaruja
Ferraretto Guarujá Hotel & Spa

Ferraretto Guarujá Hotel & Spa

Rua Mário Ribeiro, 564 - Centro, Guaruja, SP
  3.5 kautta 5.0
   
   

  Ferraretto Guarujá Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pitangueiras ...

  Ferraretto Guarujá Hotel & Spa82 €

  Ferraretto Guarujá Hotel & Spa82 €
  Casa Grande Hotel Resort And Spa

  Casa Grande Hotel Resort And Spa

  Avenida Miguel Stéfano, 1001, Jardim Tegereba, Guaruja, SP
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Casa Grande Hotel Resort And Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Enseada ...

   Casa Grande Hotel Resort And Spa219 €

   Casa Grande Hotel Resort And Spa219 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.