Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lissabonin alue alkaen 86 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lissabonin alue

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lissabonin alue olivat annetulla aikavälillä 86 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 140 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 8.6.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
86 €
Vueling Airlines
to 5.8.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
87 €
SAS
pe 10.9.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
106 €
TAP Portugal
to 16.9.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
118 €
Norwegian Air Shuttle
ti 2.11.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
126 €
Air Baltic
ke 7.7.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
127 €
Finnair
ke 7.7. - ke 14.7.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
140 €
Lufthansa
su 30.5. - ma 7.6.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
146 €
Lufthansa
su 30.5. - ma 7.6.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
150 €
Lufthansa
ke 8.9.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
153 €
Turkish Airlines
ti 28.9. - la 16.10.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
184 €
Vueling Airlines
la 21.8. - la 4.9.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
186 €
SAS
to 19.8. - to 9.9.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
194 €
Norwegian Air Shuttle
to 20.5. - ti 1.6.
HEL
Helsinki
LIS
Lissabon
255 €
Air Baltic

Lennot Lissabon

Kaipaako sisäinen auringonpalvojasi etelän lämpöön? Haluatko nauttia suussa sulavista herkuista ja laadukkaista viineistä rennossa ja välittömässä tunnelmassa? Euroopan parhaaksi matkakohteeksi taannoin valittuun Lissaboniin on vaikea olla rakastumatta! Kulttuuria, houkuttelevia muotiliikkeitä sekä korkeatasoisia uimarantoja pullollaan oleva kaupunki odottaa sinua. Osta lentosi Lissaboniin edullisesti eBookersilta, ja hyödynnä markkinoiden parhaasta hakukoneesta löytyvät tarjoukset. Kun varaat samalla hotellin, säästät vielä enemmän! Klikkaa itsesi matkalle jo tänään!

Saapuminen Lissaboniin

Lissabonin kansainvälinen lentokenttä Aeroporto de Portela on Portugalin suurin ilmailuliikenteen keskus ja samalla myös paikallisen lentoyhtiön TAP:in kotikenttä. Se sijaitsee varsin lähellä kaupungin keskustaa.

Matka lentokentältä Lissabonin ytimeen taittuu päiväsaikaan kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla. Lentokenttäbusseja liikennöi kolmeen eri kohteeseen 20-30 minuutin välein, ja niiden hinta on 3,50€. Sama lippu on voimassa vuorokauden ajan. Myös tavalliset bussilinjat kuljettavat sinut ketterästi tapahtumien keskipisteeseen. Hinta on näissä hieman edullisempi, noin 2€. Vastikään avattu metro on helppo ja kenties nopein tapa matkustaa lentokentältä majapaikalle. Matkan hinta on vain noin 1,50€ ja matka-aika 15-25 minuuttia riippuen päätepysäkistä.

Välimatka lentokentältä keskikaupungille on lyhyt, ja taksilla se taittuu noin 10€ hintaan. Lisäksi maksat 1,20€ lisää jokaisesta matkatavarasta. Mittarin kyytiin hypätessä kannattaa kuitenkin olla varuillaan: Lissabonin taksikuskit eivät valitettavasti ole tunnettuja rehellisyydestään.

Rento ja tunnelmallinen Lissabon on unelmien lomakohde. Värikäs historia yhdistettynä kiehtovaan nykytaiteeseen ja nuorekkaaseen yöelämään antavat kaupungille ainutlaatuisen leiman, jota kelpaa ihastella kaikkina vuodenaikoina. Kun hankit lennot Lissaboniin eBookersilta, pääset käsiksi markkinoiden parhaimpiin lentotarjouksiin ja erinomaisiin pakettialennuksiin. Varatessasi useita tuotteita kerralla, voit säästää hinnoista jopa 40 %. Lomabudjettisi riittääkin pian vaikka mihin! Aloita unelmalomasi suunnittelu heti, ja syötä sopivat lentopäivät hakukoneeseemme. Et tule pettymään!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lissabonin alue?

✔️ Lennot kohteeseen Lissabonin alue maksavat yleensä 140 €–255 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lissabonin alue, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 86 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lissabonin alue etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabonin alue?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lissabonin alue on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lissabonin alue?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lissabonin alue helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lissabonin alue saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lissabonin alue?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lissabonin alue lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lissabonin alue?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lissabonin alue helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lissabonin alue lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lissabonin alue, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Turkish Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Lissabonin alue Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LIS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Turkish Airlines
Halvin lento 140 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lissabonin alue?

Vueling Airlines, SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Turkish Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.