Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat Hell's Kitchen hotellit

146 €
Kimpton Ink48 Hotel

Kimpton Ink48 Hotel

4.5 kautta 5.0 653 11th Avenue, New York, NY
Ink 48 Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jacob K. Javits Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 222 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
92 €
Candlewood Suites New York City-Times Square

Candlewood Suites New York City-Times Square

3.0 kautta 5.0 339 W 39th Street, New York, NY
Candlewood Suites New York City-Times Square on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja business center. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 188 huoneistoa 32 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
137 €
TRYP by Wyndham New York City Times Square South

TRYP by Wyndham New York City Times Square South

4.5 kautta 5.0 345 W 35th Street, New York, NY
TRYP by Wyndham New York City Times Square South on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 173 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
97 €
Element New York Times Square West

Element New York Times Square West

3.5 kautta 5.0 311 West 39th Street, New York, NY
Element New York Times Square West on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Madison Square Garden on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 411 huoneistoa 40 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
EVEN Hotel Times Square South

EVEN Hotel Times Square South

4.0 kautta 5.0 321 West 35th Street, New York, NY
EVEN Hotel Times Square South on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
109 €
The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

4.0 kautta 5.0 481 Eighth Ave., New York, NY
The New Yorker A Wyndham Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1050 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
115 €
Skyline Hotel

Skyline Hotel

3.0 kautta 5.0 725 10th Ave, New York, NY
Skyline Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gershwin Theater (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 232 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
97 €
DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South

DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South

4.0 kautta 5.0 341 West 36th Street, New York, NY
DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
137 €
Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan

Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan

4.0 kautta 5.0 320 W 36th St, New York, NY
Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 251 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Viimeksi varatut Hell's Kitchen Hotellit

Viimeisimmät Hell's Kitchen hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.