Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat Hell's Kitchen hotellit

YOTEL New York 80 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  YOTEL New York on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 713 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  TRYP by Wyndham New York City Times Square South 129 €
  TRYP by Wyndham New York City Times Square South

  TRYP by Wyndham New York City Times Square South

  345 W 35th Street, New York, NY
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   TRYP by Wyndham New York City Times Square South on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 173 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   Kimpton Ink48 Hotel 143 €
   Kimpton Ink48 Hotel

   Kimpton Ink48 Hotel

   653 11th Avenue, New York, NY
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kimpton Ink48 Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jacob K. Javits Convention Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 222 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.

    The Belvedere Hotel 110 €
    The Belvedere Hotel

    The Belvedere Hotel

    319 W 48th St, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     The Belvedere Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1923 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 355 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     EVEN Hotel Times Square South 120 €
     EVEN Hotel Times Square South

     EVEN Hotel Times Square South

     321 West 35th Street, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      EVEN Hotel Times Square South on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

      Distrikt Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton 90 €
      Distrikt Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton

      Distrikt Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton

      342 West 40th Street, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Distrikt Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 32 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

       Cachet Boutique New York 95 €
       Cachet Boutique New York

       Cachet Boutique New York

       510 W 42nd St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cachet Boutique New York on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

        Hotel Riu Plaza New York Times Square 110 €
        Hotel Riu Plaza New York Times Square

        Hotel Riu Plaza New York Times Square

        305 West, 46th Street, Manhattan, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Riu Plaza New York Times Square on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 647 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.

         Viimeksi varatut Hell's Kitchen Hotellit

         Viimeisimmät Hell's Kitchen hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.