Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hofn – Matkat

Matkat kohteeseen Hofn odottavat sinua. Monipuolinen kaupunkikohde on täynnä nähtävää ja koettavaa, joten siellä kannattaa käydä ainakin kerran elämässä.

Hofn – Lennot ja hotelli

Lepää ja anna ebookers-asiantuntijoiden tarttua rattiin. Lentoliput, majoituspaikka ja fantastisia elämyksiä – me voimme järjestää unelmiesi matkan. Sinun velvollisuudeksesi jää vain rentoutua ja nauttia elämästä!

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja huoneet kauttamme samalla kertaa. Saat alennusta jopa 9%*!

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on uskomattomia seikkailuja, Kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Kiinnostaisiko hintatakuu? Jos satut saamaan jostakin edullisemman lento- ja hotellitarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen.

Me voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi! Haluatpa sitten uida delfiinien seassa, nauttia luksuksesta tai kokea muunlaisia matkanautintoja, me autamme! Varausehtoja sovelletaan.

Hofn – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 2 000 henkilöä.

Pääkaupunki Reykjavik sijaitsee kohteesta Hofn 330 km länteen ja naapurikaupunki Hoffell 17 km pohjoiseen päin.

Anna itsellesi aikaa hengittää, täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla ja ihaile luontoäidin kätten jälkiä kohteissa Lónsöræfin luonnonsuojelualue ja Jökulsárlónin jäätikköjärvi.

Jos sää on huono, Huldusteinn ja Thórbergsseturin museo voivat pelastaa päiväsi. Olipa valintasi kumpi hyvänsä, käytä pari tuntia näyttelyihin tutustumiseen.

On onni, että sinun ei tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle voidaksesi tutustua luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Höfnin jäätikkömuseo, joka pursuaa kiehtovia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Hornafjörðurin taidemuseo on tila, jossa teokset iskostuvat tajuntaan uskomattomalla tavalla. Kun olet hämmästellyt näitä uskomattomia teoksia saattaa olla hyvä aika istahtaa vaikkapa läheiseen kuppilaan kahville ihmettelemään kokemusta.

Silfurnesin golfkenttä on paikka, jonka väylillä voit päästä eroon stressistä, hoitaa terveyttäsi ja samalla pitää hauskaa vaikka koko päivän.

Hofn – Hotellit

Kannattaa varmasti varata majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä saatavilla on vain 2 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta löydät kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Haluaisitko kuulla pari suositusta? Hotel Edda Hofn ja Guesthouse Dyngja ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja virkistävät yöunet.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Hofn

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Hofn

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Hofn

Näytä kaikki 59 majoitusliikettä kohteessa Hofn
Hotel Höfn

Hotel Höfn

Vikurbraut 20, Hofn
  3.5 kautta 5.0
   
   

  Hotel Höfn on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliikkeessä ...

  Hotel Höfn181 €

  Hotel Höfn181 €
  Fosshotel Vatnajokull

  Fosshotel Vatnajokull

  Lindarbakki, Hofn
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (5 arvostelua)

   Fosshotel Vatnajokull on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. ...

   Fosshotel Vatnajokull138 €

   Fosshotel Vatnajokull138 €
   Hali Country Hotel

   Hali Country Hotel

   Hali 2, Vatnajokull, Hofn
    3.0 kautta 5.0
     
     
    5,0/5 (1 arvostelua)

    Hali Country Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliikkeessä ...

    Hali Country Hotel193 €

    Hali Country Hotel193 €
    Lilja Guesthouse

    Lilja Guesthouse

    Holabrekka, Hofn
     3.5 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Lilja Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

     Lilja Guesthouse153 €

     Lilja Guesthouse153 €
     Hotel Edda Hofn

     Hotel Edda Hofn

     Ranarslod 3, Hofn
      3.0 kautta 5.0
       
       

      Hotel Edda Hofn on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

      Hotel Edda Hofn149 €

      Hotel Edda Hofn149 €
      Skyrhúsid Guesthouse

      Skyrhúsid Guesthouse

      Hali, Hofn, Suðurland
       2.5 kautta 5.0
        
        
       2,5/5 (2 arvostelua)

       Skyrhúsid Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

       Skyrhúsid Guesthouse149 €

       Skyrhúsid Guesthouse149 €
       Vagnsstadir HI Hostel

       Vagnsstadir HI Hostel

       Vagnsstaðir, Hofn
        2.0 kautta 5.0
         
         
        4,5/5 (2 arvostelua)

        Vagnsstadir HI Hostel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

        Vagnsstadir HI Hostel88 €

        Vagnsstadir HI Hostel88 €
        Guesthouse Gerði

        Guesthouse Gerði

        Breiðabólsstaður 2, Gerði, Hofn
         3.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (1 arvostelua)

         Guesthouse Gerði on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

         Guesthouse Gerði135 €

         Guesthouse Gerði135 €
         Milk factory

         Milk factory

         Dalbraut 2, Hofn
          3.0 kautta 5.0
           
           
          5,0/5 (1 arvostelua)

          Milk factory on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

          Milk factory195 €

          Milk factory195 €
          Hotel Jökull

          Hotel Jökull

          Nesjum, Hofn, Suðurland
           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,5/5 (2 arvostelua)

           Hotel Jökull on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

           Hotel Jökull130 €

           Hotel Jökull130 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.