Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hofn – Matkat

Matkat kohteeseen Hofn odottavat sinua. Monipuolinen kaupunkikohde on täynnä nähtävää ja koettavaa, joten siellä kannattaa käydä ainakin kerran elämässä.

Hofn – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 2 000 henkilöä.

Pääkaupunki Reykjavik sijaitsee kohteesta Hofn 330 km länteen ja naapurikaupunki Hoffell 17 km pohjoiseen päin.

Anna itsellesi aikaa hengittää, täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla ja ihaile luontoäidin kätten jälkiä kohteissa Lónsöræfin luonnonsuojelualue ja Jökulsárlónin jäätikköjärvi.

Jos sää on huono, Huldusteinn ja Thórbergsseturin museo voivat pelastaa päiväsi. Olipa valintasi kumpi hyvänsä, käytä pari tuntia näyttelyihin tutustumiseen.

On onni, että sinun ei tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle voidaksesi tutustua luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Höfnin jäätikkömuseo, joka pursuaa kiehtovia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Hornafjörðurin taidemuseo on tila, jossa teokset iskostuvat tajuntaan uskomattomalla tavalla. Kun olet hämmästellyt näitä uskomattomia teoksia saattaa olla hyvä aika istahtaa vaikkapa läheiseen kuppilaan kahville ihmettelemään kokemusta.

Silfurnesin golfkenttä on paikka, jonka väylillä voit päästä eroon stressistä, hoitaa terveyttäsi ja samalla pitää hauskaa vaikka koko päivän.

Hofn – Hotellit

Kannattaa varmasti varata majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä saatavilla on vain 2 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta löydät kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Haluaisitko kuulla pari suositusta? Hotel Edda Hofn ja Guesthouse Dyngja ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja virkistävät yöunet.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Höfn

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Höfn

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Höfn

Näytä kaikki 61 majoitusliikettä kohteessa Höfn
Hali Country Hotel

Hali Country Hotel

Hali 2, Vatnajokull, Hofn
  3.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Hali Country Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

  Hali Country Hotel122 €

  Hali Country Hotel122 €
  Skyrhúsid Guesthouse

  Skyrhúsid Guesthouse

  Hali, Hofn, Suðurland
   2.5 kautta 5.0
    
    
   2,5/5 (2 arvostelua)

   Skyrhúsid Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

   Skyrhúsid Guesthouse93 €

   Skyrhúsid Guesthouse93 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.