Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Huruvalhi – Hotellit

Huruvalhi – Lennot ja hotelli

Istahda hetkeksi alas ja anna ebookers-tiimin tehdä työt puolestasi. Lennot, majoitus ja ihania elämyksiä – me toteutamme unelmasi. Sinun velvollisuudeksesi jää vain nauttia!

Haluaisitko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^, kun varaat lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Uppoudu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylikkäästi ja nauti lomastasi, suuntasitpa sitten minne tahansa.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta paremman diilin 48 tunnin sisällä, ebookers pistää paremmaksi maksamalla erotuksen tilillesi.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi päästä valloilleen. Maailma on täynnä jännittäviä kokemuksia ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Huruvalhi – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan ripeästi silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla vain 3 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on niin vähän, on parasta olla nopea!

Kiinnostavatko sinua arvostetuimpiin kuuluvat majoitusliikkeemme? Niihin lukeutuvat muun muassa Kanuhura ja Komandoo Maldives Island Resort, joiden ylelliset lakanat, hienot suihkutilat ja lämminhenkinen palvelu odottavat sinua.

Löydä halvat matkat kohteeseen Huruvalhi

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Huruvalhi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Huruvalhi lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Huruvalhi?

Juuri nyt kohteeseen Huruvalhi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Huruvalhi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Huruvalhi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Huruvalhi matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Huruvalhi löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Huruvalhi?

Kohteen Huruvalhi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Huruvalhi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Huruvalhi

Hae hinnat
Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort

5.0 kautta 5.0 Naifaru, Lhaviyani Atoll, Hurawalhi, Huruvalhi
Hurawalhi Island Resort on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 90 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
301 €
The Sun Siyam Iru Fushi

The Sun Siyam Iru Fushi

4.5 kautta 5.0 Noonu Atoll Republic Of Maldives, Iru Fushi
The Sun Siyam Iru Fushi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Randheli Arrival Jetty. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 221 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Atmosphere Kanifushi Maldives - Premium All Inclusive Resort

Atmosphere Kanifushi Maldives - Premium All Inclusive Resort

5.0 kautta 5.0
Atmosphere Kanifushi Maldives - Premium All Inclusive Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 172 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
2,570 €
Soneva Jani

Soneva Jani

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Medhufaru
Soneva Jani tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

4.0 kautta 5.0 Kuredu, Kuredu Island
Kuredu Island Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 384 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Komandoo Maldives Island Resort

Komandoo Maldives Island Resort

4.5 kautta 5.0 Lhaviyani Atoll, Komandoo
Komandoo Maldives Island Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 65 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen/pation ja taulutelevision.
Hae hinnat
Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive

Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive

5.0 kautta 5.0 Lhaviyani Atoll, Kudadhoo
Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Innahura Maldives Resort

Innahura Maldives Resort

4.0 kautta 5.0 Innahuraa, Innahuraa, Faadhippolhun atolli
Innahura Maldives Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 rantabaaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 78 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
159 €
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives

4.0 kautta 5.0 Madhiriguraidhoo, Madhiriguraidhoo Island
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pesukoneen/kuivausrummun ja taulutelevision.
Hae hinnat
Kanuhura Maldives

Kanuhura Maldives

5.0 kautta 5.0 Lhaviyani Atoll, Kanuhura
Kanuhura Maldives on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 80 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Halvat meno-paluu lennot Huruvalhi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Huruvalhi

Katso kaikki kohteen Huruvalhi vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.