Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Original Sokos Hotel Kaarle sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan.

 • Ilmainen Wi-Fi joissain yleisissä tiloissa
 • Ilmainen omatoiminen pysäköinti
 • Jos nälkä yllättää, tilaa itsellesi jotain syötävää majoituspaikan ravintolassa
 • Majoituspaikan alueella on tarjolla kuntosali ja sauna
 • Sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi ja 3 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Kaarlelan kirkko

Lisätietoja hotellista Original Sokos Hotel Kaarle

Sijainti Kauppatori 4, 4, Kokkola, Central Ostrobothnia 67100

Lisätietoja majoituspaikasta

Majoituspaikasta löytyy ravintola. Wi-Fi on saatavilla yleisissä tiloissa ilmaiseksi. Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa asiakkaidensa käyttöön saunan ja kuntokeskuksen. Ilmainen omatoiminen pysäköinti on saatavilla.

 • 159 huonetta
 • Ruokapaikka

Internet

Osassa yleisistä tiloista: Ilmainen Wi-Fi

Pysäköinti

Ilmainen omatoiminen pysäköinti

Liikenneyhteydet

 • Juna-asema: Kokkolan rautatieasema (0,9 km)
 • Pysäköinti: Ilmainen omatoiminen pysäköinti

Huoneen palvelut/mukavuudet

Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa 159 huonetta.

Ruoka ja juoma

Majoituspaikassa on ravintola.

Läheiset aktiviteetit

Tässä hotellissa käytössäsi on sauna ja kuntosali.

Hotellin ehdot

Lapset ja lisävuoteet

 • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

 • LGBTQ-ystävällinen

Hyvä tietää

 • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Palkinnot ja jäsenyydet

Ekosertifioitu majoituspaikka
Tämä majoituspaikka on mukana Green Key -ohjelmassa, joka mittaa majoituspaikan vaikutusta yhteen tai useampaan seuraavista asioista: ympäristö, yhteisö, kulttuuriperintö ja paikallinen talous.

 • Green Key
url importing http://www.ebookers.fi/Kokkola-Hotels-Original-Sokos-Hotel-Kaarle.h63293-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Kokkola-Hotels-Original-Sokos-Hotel-Kaarle.h63293-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Kokkola-Hotels-Original-Sokos-Hotel-Kaarle.h63293-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.