Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Komendantskyi Airfield

33 €
Nord House

Nord House

3.0 kautta 5.0 18, Kolomyazhsky Ave, Pietari
Nord House sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
50 €
Komendantskaya Dacha

Komendantskaya Dacha

3.0 kautta 5.0 27 Kolomyazhskiy Prospect, Pietari
Komendantskaya Dacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen lääketieteellinen tutkimuskeskus VA Almazov. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hello Apartment on Kolomyazhskiy 26

Hello Apartment on Kolomyazhskiy 26

3.5 kautta 5.0 Kolomyazhskiy prospekt 26 apt 249, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hello Apartment on Kolomyazhskiy 26

Hello Apartment on Kolomyazhskiy 26

3.5 kautta 5.0 Kolomyazhskiy prospekt 26, apt. 252, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Huga apartment

Huga apartment

3.0 kautta 5.0 Kolomyazhskiy Avenue, 15k2, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartments on Pionerskaya

Apartments on Pionerskaya

3.0 kautta 5.0 15/2 Kolomyazhsky Prospekt, Pietari
Apartments on Pionerskaya sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Desiner Studio, 100 Metrin Päässä Metroasemalta

Desiner Studio, 100 Metrin Päässä Metroasemalta

kolomyazhskiy prospekt, 15 k 2, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Huoneisto tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
Hae hinnat
FlatHome24 on Kolomiazhsky

FlatHome24 on Kolomiazhsky

3.5 kautta 5.0 28k2 Kolomyazhskiy prospekt 28 bldg 2, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
FlatStar on Kolomyazhsky prospect 15k1

FlatStar on Kolomyazhsky prospect 15k1

3.5 kautta 5.0 Kolomyazhskiy Avenue, 15k1, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
SutkiPeterburg Kolomiazskii

SutkiPeterburg Kolomiazskii

3.5 kautta 5.0 Kolomiazskii prospect 15, Pietari
SutkiPeterburg Kolomiazskii on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 25 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
FlatStar Bogatyrskiy 7k3

FlatStar Bogatyrskiy 7k3

3.5 kautta 5.0 Bogatyrskiy pr.7 bld. 3, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartament on Bogatyrskiy

Apartament on Bogatyrskiy

3.5 kautta 5.0 Bogatyrskiy 49, Pietari, St. Petersburg
Apartament on Bogatyrskiy sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja yökerhon. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
19 €
Hello Almazov Apart Doctrina premium

Hello Almazov Apart Doctrina premium

3.5 kautta 5.0 Kolomyazhskiy Prospekt 36, bldg. 2, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja business center. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hello Apartment Almazova Doctrina

Hello Apartment Almazova Doctrina

3.0 kautta 5.0 Kolomyazhskiy Prospekt 36 bldg.2, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
19 €
Hello Apartment on Kolomyazhskiy 36

Hello Apartment on Kolomyazhskiy 36

3.5 kautta 5.0 Kolomyazhskiy pr. 36/2 apt 40, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Komendantskyi Airfield

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Komendantskyi Airfield, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Komendantskyi Airfield hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Komendantskyi Airfield suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Komendantskyi Airfield

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Komendantskyi Airfield. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Komendantskyi Airfield on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Komendantskyi Airfield ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Komendantskyi Airfield

Kohteessa Komendantskyi Airfield riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Komendantskyi Airfield parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Komendantskyi Airfield.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.