Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Kronverkskoe

17 €
338 Hotel on Mira

338 Hotel on Mira

3.0 kautta 5.0 Mira 7a, Petrogradskiy District, Pietari
338 Hotel on Mira sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
31 €
Mary Hotel

Mary Hotel

3.0 kautta 5.0 Sytninskaya Street 14 A, Pietari
Mary Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
The Faces Petrogradskaya

The Faces Petrogradskaya

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Mira 7G, Petrogradsky District, Pietari, St. Petersburg
The Faces Petrogradskaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Artefact Guest house

Artefact Guest house

3.0 kautta 5.0 Kronverkskaya Ultisa 1, Apt. 4, Petrogradskiy District, Pietari, Leningrad
Artefact Guest house on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
12 €
Mark Inn

Mark Inn

2.0 kautta 5.0 Markina street, 1, Pietari
Mark Inn on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
The Kempf

The Kempf

4.0 kautta 5.0 Kamennoostrovsky prosp. 12, Pietari
The Kempf sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 48 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Democrat on Kamennoostrovsky 26-28

Hotel Democrat on Kamennoostrovsky 26-28

3.0 kautta 5.0 26-28 Kamennoostrovsky prospect, Pietari
Hotel Democrat on Kamennoostrovsky 26-28 on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
22 €
Guest Rooms Piligrim

Guest Rooms Piligrim

2.5 kautta 5.0 Bolshaya Pushkarskaya str. 39, Pietari
Guest Rooms Piligrim sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi concierge-palvelut, pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
14 €
Sovremennik

Sovremennik

2.0 kautta 5.0 Ulitsa Kronverkskaya 1, Pietari
Sovremennik sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
GRAND on Kronverkskiy

GRAND on Kronverkskiy

3.0 kautta 5.0 23, Kronverskiy prospect, Pietari
GRAND on Kronverkskiy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
26 €
Residence on Gorkovskaya

Residence on Gorkovskaya

3.0 kautta 5.0 Sablinskaya,13, Pietari
Residence on Gorkovskaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hostel 338

Hostel 338

2.0 kautta 5.0 Kamennoostrovskiy prospect 10 B, Pietari
Hostel 338 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Lipgart

Lipgart

2.5 kautta 5.0 Mira 11, Pietari, St. Peterburg
Lipgart sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Legend Hotel

Legend Hotel

3.0 kautta 5.0 Kamenoostrovsky pr., 20, Pietari
Legend Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Zlatoust hotel

Zlatoust hotel

3.0 kautta 5.0 Kamennoostrovsky Prospect, 19, Pietari
Zlatoust hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Kronverkskoe

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Kronverkskoe, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Kronverkskoe hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Kronverkskoe suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Kronverkskoe

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Kronverkskoe. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Kronverkskoe on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Kronverkskoe ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Kronverkskoe

Kohteessa Kronverkskoe riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Kronverkskoe parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Kronverkskoe.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kronverkskoe

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.