Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Minnesota

Jos Minnesota on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Minnesota lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Minnesota

Kohteen Minnesota lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Minnesota hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Minnesota, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Minnesota

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Minnesota

113 €
Canal Park Lodge

Canal Park Lodge

3.0 kautta 5.0 250 Canal Park Dr, Duluth, MN
Canal Park Lodge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duluth Entertainment Convention Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
83 €
Holiday Inn Express & Suites Mall of America - MSP Airport

Holiday Inn Express & Suites Mall of America - MSP Airport

2.5 kautta 5.0 7801 12TH Ave S, Bloomington, MN
Holiday Inn Express & Suites Mall of America - MSP Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall of America (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 171 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
114 €
The Suites Hotel at Waterfront Plaza

The Suites Hotel at Waterfront Plaza

2.5 kautta 5.0 325 Lake Avenue S., Duluth, MN
The Suites Hotel at Waterfront Plaza on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duluth Entertainment Convention Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 132 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja taulutelevisiot.
114 €
Hyatt Place St. Paul/Downtown

Hyatt Place St. Paul/Downtown

3.5 kautta 5.0 180 Kellogg Boulevard East, St. Paul, MN
Hyatt Place St. Paul/Downtown on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Minneapolisin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
72 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W

3.0 kautta 5.0 5151 American Blvd West, Bloomington, MN
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Normandale Lake Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 233 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
104 €
Hyatt Regency Bloomington - Minneapolis

Hyatt Regency Bloomington - Minneapolis

4.0 kautta 5.0 3200 E 81st St, Bloomington, MN
Hyatt Regency Bloomington - Minneapolis on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall of America (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 303 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
102 €
The Grand Hotel Minneapolis

The Grand Hotel Minneapolis

4.5 kautta 5.0 615 Second Avenue S., Minneapolis, MN
The Grand Hotel Minneapolis on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Target Center (urheilukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 140 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
93 €
Hyatt Place Minneapolis Airport-South

Hyatt Place Minneapolis Airport-South

3.0 kautta 5.0 7800 International Drive, Bloomington, MN
Hyatt Place Minneapolis Airport-South on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Mall of America (ostoskeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
113 €
Hyatt Regency Minneapolis

Hyatt Regency Minneapolis

4.0 kautta 5.0 1300 Nicollet Mall, Minneapolis, MN
Hyatt Regency Minneapolis on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nicollet (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 645 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
99 €
Millennium Minneapolis

Millennium Minneapolis

3.5 kautta 5.0 1313 Nicollet Ave, Minneapolis, MN
Millennium Minneapolis on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Nicollet (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 321 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.

Halvat meno-paluu lennot Minnesota

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Minnesota

Katso kaikki kohteen Minnesota vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.