Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Moskova

157 €
Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

5.0 kautta 5.0 11 Petrovka Street, Moskova
Marriott Moscow Royal Aurora Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 232 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
125 €
Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park

Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park

5.0 kautta 5.0 Leningradsky Avenue 36, Building 33, Moskova
Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta VTB Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 298 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
258 €
Ararat Park Hyatt Moscow

Ararat Park Hyatt Moscow

5.0 kautta 5.0 Neglinnaya Street No 4, Moskova
Ararat Park Hyatt Moscow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 208 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
53 €
Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

5.0 kautta 5.0 Mezhdunarodnoye Shosse 1a, International Sheremetyevo Airport, Khimki
Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Jeesuksen syntymän kirkko Tšerkizovossa sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 391 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
89 €
Radisson Collection Hotel, Moscow

Radisson Collection Hotel, Moscow

5.0 kautta 5.0 2/1 Kutuzovsky Avenue, Moskova
Radisson Collection Hotel, Moscow on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Valkoinen talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 16 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 497 huonetta 34 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
77 €
Radisson Blu Olympiyskiy Hotel

Radisson Blu Olympiyskiy Hotel

5.0 kautta 5.0 Samarskya Street, 1, Moskova
Radisson Blu Olympiyskiy Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospekt Mira. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 379 huonetta 32 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
158 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

5.0 kautta 5.0 2 Teatralny Proezd, Moskova
Hotel Metropol Moscow on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 371 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
42 €
Radisson Blu Belorusskaya Hotel

Radisson Blu Belorusskaya Hotel

4.0 kautta 5.0 26A, 3rd Yamskogo Polya Street, Moskova
Radisson Blu Belorusskaya Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Central Moscow Hippodrome on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 264 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
35 €
Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

4.0 kautta 5.0 Mezhdunarodnoe Shosse 1, Khimki district, Khimki
Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ezhi-muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
158 €
Hotel Baltschug Kempinski Moscow

Hotel Baltschug Kempinski Moscow

5.0 kautta 5.0 Ul. Balchug 1, Moskova
Hotel Baltschug Kempinski Moscow on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moskovan Kreml. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 227 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
44 €
Marco Polo Presnja Hotel

Marco Polo Presnja Hotel

4.0 kautta 5.0 9, Spiridonjevskij per., Building 1, Moskova
Marco Polo Presnja Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patriarkan lampi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
59 €
Marriott Moscow Grand Hotel

Marriott Moscow Grand Hotel

5.0 kautta 5.0 26/1, Tverskaya Street, Moskova
Marriott Moscow Grand Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tšaikovski-konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 387 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Lime Hotel

Lime Hotel

3.5 kautta 5.0 Olkhovskaya, 23b3, Moskova, MOW
Lime Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Komsomolskaja ploštšad. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 202 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja ilmaiset hygieniatuotteet.
53 €
Hilton Moscow Leningradskaya

Hilton Moscow Leningradskaya

5.0 kautta 5.0 Kalanchevskaya Street 21/40, Moskova
Hilton Moscow Leningradskaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Komsomolskaja ploštšad. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 273 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
31 €
AZIMUT Hotel Olympic Moscow

AZIMUT Hotel Olympic Moscow

4.5 kautta 5.0 18/1 Olimpiysky Prospect, Moskova
AZIMUT Hotel Olympic Moscow on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospekt Mira. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 496 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Moskova

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Moskova

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Moskova

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Moskova? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Moskova. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 31 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 258 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Moskova?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Moskova löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Moskova halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 4220 majoitusliikettä kohteessa Moskova, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Moskova?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Moskova verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Moskova löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Moskova nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Moskova

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.