Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Naestved

141 €
Hotel Kirstine

Hotel Kirstine

4.0 kautta 5.0 Købmagergade 20, Naestved
Hotel Kirstine on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Pietarin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
136 €
Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset

3.0 kautta 5.0 Sct Peders Kirkeplads 4, Naestved
Hotel Vinhuset on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Pyhän Pietarin kirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1778 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Quistgaarden Bed & Breakfast

Quistgaarden Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Vestervej 7, Naestved, Næstved
Quistgaarden Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Enø strand. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
86 €
Hotel Menstrup Kro

Hotel Menstrup Kro

3.0 kautta 5.0 Menstrup Bygade 29, Naestved
Hotel Menstrup Kro sijaitsee lähellä kohdetta Enø strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1693 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 79 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
134 €
Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand

4.0 kautta 5.0 Strandvejen 111, Koge
Comwell Køge Strand on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kögen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
113 €
Hotel Fjordkroen

Hotel Fjordkroen

4.0 kautta 5.0 Bækkeskovstræde 23, Tappernoje
Hotel Fjordkroen on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Præstøn vuono. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
134 €
Comwell Korsør

Comwell Korsør

4.0 kautta 5.0 Ørnumvej 6, Korsor
Comwell Korsør on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Korsør rannikkopatteristo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
87 €
Krebshuset & Kelz0rdk

Krebshuset & Kelz0rdk

3.0 kautta 5.0 87 Ringstedvej, Soro
Krebshuset & Kelz0rdk sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tuelsø. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
91 €
Golfhotel Vilcon

Golfhotel Vilcon

3.0 kautta 5.0 Oksebrovej 2, Skovsø , Slagelse
Golfhotel Vilcon tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
133 €
Hotel Sørup Herregaard

Hotel Sørup Herregaard

4.0 kautta 5.0 Sørupvej 26, Ringsted, Sjælland
Hotel Sørup Herregaard on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ringsted Vindmølle. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 102 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Naestved

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Naestved

Katso kaikki kohteen Naestved vuokra-autot

Naestved – Matkat

Monenlaista nähtävää ja tekemistä kaikenlaisille seikkailijoille tarjoaa Naestved – matka tähän kaupunkiin mahdollistaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Naestved – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat yksilöitä, ja siksi ebookers loihtii juuri sinun unelmiesi mukaisen loman. Lennoista yöpymisiin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin – Naestved odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme samalla kertaa. Voit saada alennusta jopa 7.7%^.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa haaveet.

Matkaunelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, uneksitpa sitten rennosta rantalomasta tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

Naestved – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Storstrom on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 41 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Pääkaupunki Kööpenhamina sijaitsee kohteesta Naestved 70 km koilliseen ja lähikaupunki Karrebæksminde 8 km lounaaseen päin.

Jos etsit hiljaisuutta, ota suunnaksi Holmegaardin lasityöpaja. Tutustu näyttelyihin tai pelkästään istu ja rentoudu.

Voi olla hämmästyttävää ja yllättävää nähdä, miten monenlaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita maailmastamme löytyy. Næstvedin museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Jos olet remontoinut ja sisustanut vaikka vain yhden huoneen, luultavasi valut tyhjiin pelkästään ajatellessasi niitä työtunteja, mitkä on vaadittu luomaan kohteen Gavnon linna omaperäinen interiööri.

Merkittävät uskonnolliset kohteet, kuten Pyhän Pietarin kirkko ja Marveden kirkko, tarjoavat mahdollisuuden mieltä askarruttavien kysymysten puntarointiin.

Naestved – Hotellit

Silloin kun valikoimissa on vain 2 majoitusliikettä, fiksu lomailija ymmärtää varata majoituksen nopeasti. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun tiedät matkapäiväsi. Sieltä löydät kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat.

Hotel Vinhuset ja Danhostel Næstved ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, älä viivyttele varauksen teossa! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja kodikkaiden huoneidensa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Naestved

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Naestved. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Naestved lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Naestved?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Naestved maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Naestved itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Naestved ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Naestved matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Naestved löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Naestved?

Kohteen Naestved suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Naestved halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.