Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Naestved – Matkat

Monenlaista nähtävää ja tekemistä kaikenlaisille seikkailijoille tarjoaa Naestved – matka tähän kaupunkiin mahdollistaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Naestved – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat yksilöitä, ja siksi ebookers loihtii juuri sinun unelmiesi mukaisen loman. Lennoista yöpymisiin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin – Naestved odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme samalla kertaa. Voit saada alennusta jopa 9.6%^.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa haaveet.

Matkaunelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, uneksitpa sitten rennosta rantalomasta tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

Naestved – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Storstrom on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 41 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Pääkaupunki Kööpenhamina sijaitsee kohteesta Naestved 70 km koilliseen ja lähikaupunki Karrebæksminde 8 km lounaaseen päin.

Jos etsit hiljaisuutta, ota suunnaksi Holmegaardin lasityöpaja. Tutustu näyttelyihin tai pelkästään istu ja rentoudu.

Voi olla hämmästyttävää ja yllättävää nähdä, miten monenlaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita maailmastamme löytyy. Næstvedin museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Jos olet remontoinut ja sisustanut vaikka vain yhden huoneen, luultavasi valut tyhjiin pelkästään ajatellessasi niitä työtunteja, mitkä on vaadittu luomaan kohteen Gavnon linna omaperäinen interiööri.

Merkittävät uskonnolliset kohteet, kuten Pyhän Pietarin kirkko ja Marveden kirkko, tarjoavat mahdollisuuden mieltä askarruttavien kysymysten puntarointiin.

Naestved – Hotellit

Silloin kun valikoimissa on vain 2 majoitusliikettä, fiksu lomailija ymmärtää varata majoituksen nopeasti. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun tiedät matkapäiväsi. Sieltä löydät kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat.

Hotel Vinhuset ja Danhostel Næstved ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, älä viivyttele varauksen teossa! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja kodikkaiden huoneidensa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Naestved

Näytä kaikki 175 majoitusliikettä kohteessa Naestved
Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset

Sct Peders Kirkeplads 4, Naestved
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Hotel Vinhuset on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Pyhän Pietarin kirkko on vain lyhyen kävelymatkan ...

  Hotel Vinhuset127 €

  Hotel Vinhuset127 €
  Hotel Kirstine

  Hotel Kirstine

  Købmagergade 20, Naestved
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Kirstine on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Pietarin kirkko. ...

   Hotel Kirstine135 €

   Hotel Kirstine135 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.