Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Nokia Camping Viinikanniemi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liukuslahden uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi baarin.

  • Tilaa itsellesi virkistävä juoma majoitusliikkeen baarista/loungesta
  • Sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Liukuslahden uimaranta ja 7 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Kennonnokan uimaranta

Lisätietoja hotellista Nokia Camping Viinikanniemi

Sijainti Viinikanniemenkatu, Nokia, 37120

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Majoitusliikkeen baari/lounge kutsuu nauttimaan drinkeistä.

  • Baari tai lounge

Esteetön pääsy

Jos haluat pyytää tiettyjä esteettömyyspalveluita, ilmoita niistä majoitusliikkeelle käyttäen varauksen tekemisen jälkeen saamassasi varausvahvistuksessa olevia tietoja.

  • Pyörätuolia käyttäville soveltuva pysäköinti

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Lemmikit

  • Lemmikit ovat tervetulleita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Nokia-Hotels-Nokia-Camping-Viinikanniemi.h18550152-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Nokia-Hotels-Nokia-Camping-Viinikanniemi.h18550152-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Nokia-Hotels-Nokia-Camping-Viinikanniemi.h18550152-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.