Norrmalm matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Norrmalm:

Hotel Point
Hotel Birger Jarl
At Six
Nordic Light Hotel
Hobo Hotel Stockholm
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Norrmalm Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Hotel Point
Hotel Birger Jarl
At Six
The Sparrow Hotel
Nordic Light Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Norrmalm – Lennot ja hotelli

Norrmalm kutsuu! Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja matkaseurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Olet varmasti innoissasi jopa 7.6%:n eduista, kun varaat sekä lentoliput että hotellihuoneet palvelustamme.

Unelmiesi loman järjestäminen on helpompaa kuin uskotkaan, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500000 majoitusliikeen kattavan valikoiman ansiosta voit suunnata seikkailuihin nopeammin kuin uskotkaan.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen seikkailijasi ottaa valta. Koko maailma on täynnä iloisia yllätyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi. Varausehtoja sovelletaan.

Norrmalm – Matkat

Ota suunnaksi Norrmalm. Se on kaupunginosa, jossa on ainutlaatuinen ilmapiiri ja se on ihanteellinen tukikohta muun kaupungin tutkimista ajatellen. Pääkaupungissa asuu melkein 1 300 000 ihmistä, joten olet varmasti tavannut heistä monia ennen kuin loma on ohi. Jos lentokenttä, jolle saavut, on Arlanda, ja olet jo löytänyt matkatavarasi, Norrmalm on enää 35 km:n taksimatkan päässä kentältä etelään. Kaupungin keskustasta sinne on 0,5 km luoteeseen.

Norrmalm on nähtävyyksistä kiinnostuneen unelmakohde. Monet kaupungin huippunähtävyyksistä, kuten Vasa-museo ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott), ovat lähellä tätä kiehtovaa kaupunginosaa. Kansallismuseo ja Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ovat ehdottomasti myös kokemisen arvoisia. Jos haluat saada paremman kuvan tästä kauniista kaupungista, Drottninggatan ja Tukholma ovat hyviä lähellä sijaitsevia kaupunginosia, joissa vierailla.

Kaupungin keskustassa sijaitsee myös useita näkemisen arvoisia nähtävyyksiä, kuten Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Tukholman kuninkaanlinna ja Millesgårdenin taidekeskus ovat myös tämän alueen suosikkikohteita.

Kiinnostaako paikalliseen kulttuurielämään perehtyminen? Aloita vaikkapa näistä: Kulttuuritalo (Kulturhuset), Talent Gallery -taidegalleria ja MLG gallery.

Vaikka internetissä näkeekin nykyisin mielin määrin taidetta, aitoihin teoksiin on aina mukavampi tutustua konkreettisesti. Perehdy tämän alueen kulttuuriin vierailemalla kohteissa Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo, Nykytaiteen museo, Thielin taidegalleria ja Magasin III -taidemuseo.

Joskus tärkeimmät näyttelyesineet vaikuttavat syvimmin, joskus taas jostakin syrjemmältä löytyvä tuntemattomampi esine. Nobel-museo, ABBA The Museum, Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) ja Tekniska Museet tarjoavat molempia.

Ruotsin kuninkaallinen ooppera, Berwaldhallenin konserttitalo, Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Oscarsteattern ovat erinomaisia kohteita tyylikkääseen illanviettoon. Niiden esitykset ovat huipputasoisia. Tutustu ohjelmistoon ja varaa liput ja nauti!

Vaihtelevatko lyöntisi liikaa? Olisiko pelisilmässä parantamisen varaa? Upeat Lidingön golfkerho, Stockholms Golfklubb, Ulriksdalin golfkerho ja Bromman golfkerho tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden. Näillä kentillä pelaaminen on entistäkin hienompi kokemus.

Perheen pienimmät voivat olla parhaita mahdollisia matkakavereita – varsinkin, jos he pääsevät hauskoihin kohteisiin. Sellaisia ovat vaikkapa Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Junibackenin teemapuisto, SkyView ja Skansen-Akvariet, joissa on mukava viettää laatuaikaa pikkuväen kanssa.

Hagan puisto, Gröna Lundin huvipuisto (Tivoli Gröna Lund) ja Eriksdalsbadetin uintikeskus ovat erinomaisia kohteita huimiin seikkailuihin koko porukalla.

Trekanten-järvi ja Fjällgatanin näköalapaikka soveltuvat ihanteellisesti niille, jotka haluavat viettää aikaansa upeissa maisemissa.

Bellevuen puisto, Kungsträdgårdenin puisto, Tegnérlundenin puisto ja Vasaparkenin puisto ovat kaikki täydellisiä kohteita, kun haluat valmistaa herkulliset piknik-eväät ja kutsua muutaman ystävän viettämään iltapäivää yhdessä lähistön kivoimmista puistoista.

Jokainen ostoskokemus on omanlaisensa. NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet), Bromma Blocksin ostoskeskus, Solna Centrumin ostoskeskus ja Nacka Forumin ostoskeskus kannattaa muistaa, olitpa sitten etsimässä jotain tiettyä asiaa tai aikeissa todella heittää kannat kattoon.

Ympäristön historialliset nähtävyydet mahdollistavat paremman kuvan tämän alueen ainutlaatuiseen menneisyyteen. Tukholman keskiaikamuseo, Merihistoriallinen museo (Sjöhistoriska museet), Karoliininen instituutti ja Tukholman yliopisto ovat hyviä paikkoja aloittaa.

Jos olet kiinnostunut uskontojen historiasta, Tukholman suurkirkko, Riddarholmenin kirkko, Kustaa Vaasan kirkko (Gustav Vasa kyrka) ja Aadolf Fredrikin kirkko (Adolf Fredriks kyrka) ovat hyviä vierailukohteita.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Norrmalm

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Norrmalm
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Norrmalm

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.