Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Omodos – Matkat

Limassolin alue on kiehtovaa loma-aluetta, jossa riittää paljon nähtävää. Ota suunnaksi erityisesti Omodos – lomalle tulevat toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi.

Omodos – Lennot ja hotelli

Vastaako Omodos unelmiesi lomakohdetta? Työlleen omistautunut ebookers-tiimi haluaa toteuttaa unelmasi hotellihuoneista lentolippuihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Saat alennusta jopa 9.6%^, kun päätät ostaa meiltä lentoliput ja huoneet yhtenä pakettina.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo löytää haluamansa loma.

Harkitsetko vielä? Tiimimme tarjoaa mahtavan matkapaketin, joten jos löydät jostakin halvemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, lupaamme vastata siihen palauttamalla erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja pakkaa laukkusi. Eksoottiset elämykset odottavat sinua eri puolilla maailmaa, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Omodos – Matkat

Pafos on eläväinen kaupunki, jonka kadut kuhisevat ihmisiä. Se sijaitsee suunnilleen 35 km itään kohteesta Omodos.

Limassolin linna ja Kourionin rauniot kuuluvat suosittuihin nähtävyyksiin, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Voit tutustua näihin kohteessa Ypsonas, jonne on matkaa vain 20 km.

Houkuttaisiko sinua rentouttava päivä upeissa merimaisemissa? Tähän tarkoitukseen erinomaisesti sopiva Finikoudesin ranta sijaitsee 75 km kohteesta Omodos. Myös 45 km päässä sijaitseva Laran ranta on toinen erinomainen tutustumiskohde.

Luonnossa vietetty aika on tutkitusti hyväksi terveydelle. Siksi kannattaa valita päiväretken kohteeksi 25 km:n päässä kaupungista sijaitseva Afroditen kivi. Olympusvuori, jonne on matkaa 11 km, on toinen suositeltava vaihtoehto.

Kiinnostavatko läheiset Kykkosin luostari ja Millomerisin vesiputous? Treis Elies sijaitsee näistä nähtävyyksistä vain 10 km pohjoiseen. Toinen kiinnostava kohde on 11 km koilliseen kohteesta Omodos sijaitseva Troodos, jonka suosituimpia nähtävyyksiä ovat Agios Nikolaos tis Stegis -kirkko ja Panagia Podithou -kirkko.

Noin 25 km kaakkoon sijaitseva Kolossi tarjoaa vierailijoille runsaasti nähtävää ja tehtävää. Kolossin linna, Fasouri Watermanian vesipuisto ja Kyproksen viinimuseo ovat myös lähellä. Muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja lähistöllä ovat esimerkiksi Panagia Chrysopolitissan kirkko ja Kourionin amfiteatteri.

Matkustaminen on muutakin kuin nähtävyyksien katselua tai paikallisten herkkujen maistelua. Yksi lomailun parhaista puolista on ihmisten ja kulttuurien kohtaaminen, jota voit rikastaa entisestään opettelemalla muutamia lauseita paikallisella kielellä. Aloita vaikka sanomalla "Me léne ...". Tämä tarkoittaa suomeksi "Minun nimeni on...". Yksi hyvä muistettava lause on "Pos íse", jonka merkitys on "Mitä kuuluu?".

Ruokaa, musiikkia ja taidetta — kansallinen juhlapäivä tarjoaa varmasti parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 1 lokakuuta järjestettävää Kyproksen itsenäisyyspäivää kannattaa aina viettää yhdessä paikallisten kanssa.

Ennen kuin pakkaat loputkin tavarat ja huikkaat Ta léme argótera, voit käyttää matkakassasi jäljellä olevat eurot ostamalla vaikkapa kivan matkamuiston.

Joskus terminaaliin pääseminen voi kiristää hermoja, mutta jos olet liikkeellä hyvissä ajoin, ongelmia tuskin ilmaantuu. Sinua lähinnä oleva lentokenttä, Pafoksen kansainvälinen lentokenttä (PFO), sijaitsee 35 km lounaaseen.

Omodos – Hotellit

Jos tarkoituksesi on viipyä yön yli, sinun on viisasta toimia nopeasti, sillä tarjolla on ainoastaan 4 majoitusliikettä. Älä mieti enää enempää vaan tarkista ebookersin sivusto ja varaa jo tänään!

Kaipaatko rentouttavaa lomakokemusta? Anna mielesi rauhoittua, kun oikaiset sileiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat New Helvetia Hotel ja Troodos Hotel.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Omodos

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Omodos

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Omodos

Näytä kaikki 469 majoitusliikettä kohteessa Omodos
Omodos Village Houses

Omodos Village Houses

Mitropolitou Pafou Fotiou, Omodos
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Omodos Village Houses sijaitsee lähellä kohdetta Millomerisin vesiputous. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen ...

  Omodos Village HousesHae hinnat

  Omodos Kodikas Talot

  Omodos Kodikas Talot

  Omodos, 5, Omodos, Limassolin alue
    
    

   Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Millomerisin vesiputous. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.

   Omodos Kodikas TalotHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.