Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Oregonin rannikko – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista unelmalomista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, hotellihuoneet ja retket juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Vapaudu tylsästä arjesta parilla napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä ympäri maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Jos haluat olla varma, että saat hyvän tarjouksen, ole huoletta. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos lomapaketin varattuasi löydät muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme sinulle erotuksen.

Viimeinkin on koittanut aika toteuttaa unelmasi. Halusitpa sitten syrjäisen vuoristomajan suojiin tai tropiikin kuumuuteen, me autamme sinua herättämään sisäisen seikkailijasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Oregonin rannikko

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Oregonin rannikko. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Oregonin rannikko lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Oregonin rannikko?

Juuri nyt kohteeseen Oregonin rannikko saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Oregonin rannikko itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Oregonin rannikko ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Oregonin rannikko matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Oregonin rannikko löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Oregonin rannikko?

Kohteen Oregonin rannikko suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Oregonin rannikko halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Oregonin rannikko

85 €
Ebb Tide Oceanfront Inn

Ebb Tide Oceanfront Inn

2.0 kautta 5.0 300 N Prom, Seaside, OR
Ebb Tide Oceanfront Inn on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 98 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
85 €
Shilo Inn Suites Hotel - Seaside Oceanfront

Shilo Inn Suites Hotel - Seaside Oceanfront

2.5 kautta 5.0 30 N Prom, Seaside, OR
Shilo Inn Suites Hotel - Seaside Oceanfront on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
111 €
Best Western Plus Agate Beach Inn

Best Western Plus Agate Beach Inn

3.0 kautta 5.0 3019 N Coast Highway, Newport, OR
Best Western Plus Agate Beach Inn on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Agate Beach Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 148 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
Best Western Plus Ocean View Resort

Best Western Plus Ocean View Resort

3.0 kautta 5.0 414 North Prom, Seaside, OR
Best Western Plus Ocean View Resort on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 107 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Holiday Inn Express Hotel & Suites Seaside-Convention Center

Holiday Inn Express Hotel & Suites Seaside-Convention Center

2.5 kautta 5.0 34 N Holladay Dr, Seaside, OR
Holiday Inn Express Hotel & Suites Seaside-Convention Center on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seaside Antique Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Seashore Inn ... on the Beach

Seashore Inn ... on the Beach

2.0 kautta 5.0 60 North Promenade, Seaside, OR
Seashore Inn ... on the Beach on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turnaround Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
140 €
Salishan Coastal Lodge

Salishan Coastal Lodge

4.0 kautta 5.0 7760 Highway 101 North, Gleneden Beach, OR
Salishan Coastal Lodge on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Alder House Glassblowing (lasinpuhalluspaja) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 205 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
113 €
River Inn at Seaside

River Inn at Seaside

2.5 kautta 5.0 531 Avenue A, Seaside, OR
River Inn at Seaside on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seaside Carousel-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 48 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
140 €
Starfish Manor Oceanfront Hotel

Starfish Manor Oceanfront Hotel

3.0 kautta 5.0 2735 NW Inlet Avenue, Lincoln City, OR
Starfish Manor Oceanfront Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Devils Lake. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
80 €
Hi-Tide Oceanfront Inn

Hi-Tide Oceanfront Inn

2.0 kautta 5.0 30 Ave G, Seaside, OR
Hi-Tide Oceanfront Inn on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 2 tähden hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Oregonin rannikko

Katso kaikki kohteen Oregonin rannikko vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.