Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Pietarin kaivosinstituutti

100 €
Trezzini Palace Boutique Hotel

Trezzini Palace Boutique Hotel

5.0 kautta 5.0 21 University Embankment, Pietari
Trezzini Palace Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kuvataideakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1723 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
145 €
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

5.0 kautta 5.0 1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
Belmond Grand Hotel Europe on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäläisen taiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 266 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
57 €
Domina St. Petersburg

Domina St. Petersburg

5.0 kautta 5.0 99 Moika River Emb., Pietari
Domina St. Petersburg on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 109 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
69 €
Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

5.0 kautta 5.0 Pochtamtskaya Str 4, Pietari
Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 102 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
39 €
Brullov Mansion

Brullov Mansion

4.0 kautta 5.0 Lieutenant Schmidt Embankment, 37, check in from Finlandsky Lane, Pietari
Brullov Mansion on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta C-189-sukellusvenemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
42 €
Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin Hotel

Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin Hotel

4.0 kautta 5.0 166 Griboedov's Canal, 33 Kanonerskaya Street, Pietari
Courtyard by Marriott St. Petersburg Center on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Mini hotel Potemkin

Mini hotel Potemkin

2.5 kautta 5.0 18th Line Vasilievsky Ostrov 9, Pietari
Mini hotel Potemkin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Apartments near the Neva river

Apartments near the Neva river

3.0 kautta 5.0 nabejnaya Leytenanta Shmidta 29, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta C-189-sukellusvenemuseo. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hostel Islander

Hostel Islander

1.0 kautta 5.0 Bolshoy prospekt V.O. 62, Pietari
Hostel Islander sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 kahvilaa. Tässä 1 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
30 €
Simply Comfort. Palacio on 26 Linia VO

Simply Comfort. Palacio on 26 Linia VO

3.5 kautta 5.0 26-ya Linia VO, d.7, Pietari
Simply Comfort. Palacio on 26 Linia VO sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jäänmurtaja Krasin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
VGosti Hostel

VGosti Hostel

2.0 kautta 5.0 Bolshoy prospekt V.O.56, Pietari
VGosti Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
Hae hinnat
Apartments on Vasilyevskiy

Apartments on Vasilyevskiy

3.0 kautta 5.0 56 Bolshoy Prospect Vasilievsky Island, Pietari
Apartments on Vasilyevskiy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Hostel Udacha

Hostel Udacha

2.0 kautta 5.0 Bolshoi Prospekt V.O. 56-4, Pietari, St. Petersburg
Hostel Udacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
Hae hinnat
Kraft Creative

Kraft Creative

2.5 kautta 5.0 Sredny Prospekt V.O 55, lit. O, Pietari
Kraft Creative sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
167 €
Lotte Hotel St.Petersburg

Lotte Hotel St.Petersburg

5.0 kautta 5.0 2, Antonenko Lane, Pietari
Lotte Hotel St.Petersburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Pietarin kaivosinstituutti läheltä

Haluaisitko, että Pietarin kaivosinstituutti olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Pietarin kaivosinstituutti sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Pietarin kaivosinstituutti ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Pietari hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.