Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Lisätietoja hotellista Vacation home Villa piranniemi in Rääkkylä - 10 persons, 3 bedrooms

Sijainti Rääkkylä, North Karelia 82300

Lisätietoja majoituspaikasta

Tämä loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön saunan. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

  • 1 huone

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on pyykinpesukone.

  • Pyykinpesukone
  • Televisio
  • Mikroaaltouuni
  • Uuni
  • Astianpesukone
  • Lämmitys

Läheiset aktiviteetit

Tässä loma-asunnossa käytössäsi on sauna.

Hotellin ehdot

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi kumppanimme Vrbo. Saat Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen.

Varaudu: tarkista tämän kohteen viimeisimmät voimassa olevat COVID-19-matkustusvaatimukset ja -toimet ennen kuin matkustat.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi majoitusyritys. Se tarjoaa majoitusta kaupankäynti-, ammatinharjoittamis- tai liiketoimintatarkoituksissa.

  • Asiakkaiden alaikäraja: 13

Hotellin nimet

  • FI2200.601.1
url importing http://www.ebookers.fi/Rääkkylä-Hotels-Vacation-home-Villa-piranniemi-in-Rääkkylä---10-persons,-3-bedrooms.h36488555-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Rääkkylä-Hotels-Vacation-home-Villa-piranniemi-in-Rääkkylä---10-persons,-3-bedrooms.h36488555-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Rääkkylä-Hotels-Vacation-home-Villa-piranniemi-in-Rääkkylä---10-persons,-3-bedrooms.h36488555-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.