Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

San Bernardino – Matkat

Ei ole helppoa valita, mihin lähteä tutustumaan ensin, jos kohteena on San Bernardino – lomat siellä tarjoavat aina runsaasti mielenkiintoista nähtävää. Haastavinta onkin valita kaikki eri käyntikohteet matkaohjelmaa varten.

San Bernardino – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista lomista spontaaneihin viikonloppuretkiin – ebookers räätälöi lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Varaa lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 9%*.

Jätä arkinen aherrus taaksesi yhdellä klikkauksella. Kattavassa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin uskotkaan.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos löydät edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Nyt on paras mahdollinen aika puhaltaa pölyt passista ja laittaa liikettä niveliin. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai paeta syrjäseuduille rauhoittumaan, meidän avullamme löydät etsimäsi. Varausehtoja sovelletaan.

San Bernardino – Matkat

Tiesitkö, että tämän alueen asukasluku on 210 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen kuin suuntaat takaisin kotiin!

Osavaltion (Kalifornia) pääkaupunki Sacramento sijaitsee 620 km:n päässä kohteesta. Grand Terrace on lyhyemmän matkan päässä: sinne on matkaa 8 km.

Onko sinulla tarkoitus viettää laatuaikaa perheen nuorison seurassa? Fiesta Village Family Fun Park (huvipuisto) ja Gonzales Community Center (yhteisökeskus) ovat paikkoja, jotka saavat kaikki hyvälle tuulelle.

Glen Helen Raceway on paikka, jossa täytyy pitää silmät sepposen selällään pelottomien kuljettajien liitäessä radalla. Yksikin räpäytys voi aiheuttaa sen, että jotain tärkeää jää näkemättä.

Jätä aikaa muuhunkin kuin vain ostosten tekoon ja kulttuuririentoihin. Lähde ulos luontoon! Glen Helen Regional Park on kaunis paikka, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja saada raikasta ilmaa.

Paikassa San Bernardinon piirikunnan museo esillä olevissa mielenkiintoisissa tieteellisissä esineissä riittäisi ihmettelemistä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Hyvä idea on osallistua opastetulle kierrokselle, jolloin saat parhaan hyödyn käynnistäsi.

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava mukana myös joitain tuliaisia. Inland Center Mall on paikka, jonka liikkeiden hyllyiltä löydät useita houkuttelevia esineitä.

San Bernardino tarjoaa mukavasti erilaisia illanviettopaikkoja. Tarkasta, mitä tapahtumia esimerkiksi San Manuel Amphitheater järjestää.

Sinulla ei tarvitse olla Tiger Woodsin tai Ben Hoganin kaltaisten mestareiden taitoja, jotta San Bernardino Golf Club (golfkeskus) tai Sierra Lakes Golf Club viheriöineen ja väylineen miellyttäisivät sinua.

San Bernardino – Hotellit

Nappaa itsellesi majoitus nyt heti, niin sinulla on enemmän aikaa ajatella sinua odottavia uusia seikkailuja! ebookersin sivustolla on saatavilla yli 39 majoitusliikettä.

Haluatko vain ottaa rennosti tämän loman aikana? Anna mielesi tyhjentyä, kun pujahdat vasta sijattuun sänkyyn yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Residence Inn by Marriott San Bernardino ja Hilton Garden Inn San Bernardino.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa San Bernardino

Näytä kaikki 3 047 majoitusliikettä kohteessa San Bernardino
Good Nite Inn Redlands

Good Nite Inn Redlands

1675 Industrial Park Ave, Redlands, CA
  2.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (3 arvostelua)

  Good Nite Inn Redlands on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Bernardinon piirikunnan ...

  Good Nite Inn Redlands55 €

  Good Nite Inn Redlands55 €
  Super 8 by Wyndham San Bernardino

  Super 8 by Wyndham San Bernardino

  205 E Hospitality Ln, San Bernardino, CA
   2.5 kautta 5.0
    
    

   Super 8 by Wyndham San Bernardino on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Bernardino ...

   Super 8 by Wyndham San Bernardino66 €

   Super 8 by Wyndham San Bernardino66 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.