Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Skópelos

Hae hinnat
Skopelos Village Hotel

Skopelos Village Hotel

5.0 kautta 5.0 Skopelos Island, Skopelos Town, Skopelos, Skopelos Island
Skopelos Village Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansanperinteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Evlalia Studios & Villas

Evlalia Studios & Villas

3.0 kautta 5.0 Tria Plantania, Skopelos, Thessalia
Evlalia Studios & Villas on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skópeloksen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
Hae hinnat
Rigas Hotel

Rigas Hotel

3.0 kautta 5.0 Skopelos Town, Skopelos, Skopelos Island
Rigas Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansanperinteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
Hae hinnat
Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos

Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos

5.0 kautta 5.0 Loutrak, Glossa Skopelos, Skopelos
Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Agios Ioanniksen uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Stafylos Suites Boutique Hotel

Stafylos Suites Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 Stafylos, Skopelos, Skopelos Island
Stafylos Suites Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stafyloksen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Anna Maria – Vanessa Apartments

Anna Maria – Vanessa Apartments

3.0 kautta 5.0 Neo Klima (Elios), Skopelos, Skopelos Island
Anna Maria – Vanessa Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kastanin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kattoterassi. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
50 €
Aegean Wave Hotel

Aegean Wave Hotel

3.5 kautta 5.0 Loutraki Glossa, Glossa, Skopelos, Skopelos Island
Aegean Wave Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kastanin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Adrina Beach Hotel

Adrina Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Panormos, Skopelos, Skopelos Island
Adrina Beach Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Milian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Skopelos Country House Diamantis & Chrisi

Skopelos Country House Diamantis & Chrisi

3.5 kautta 5.0 Agnontas, Skopelos
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agnontasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja rantabaari. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sklavos Studios

Sklavos Studios

3.0 kautta 5.0 Neo Klima Elios, Skopelos
Sklavos Studios sijaitsee lähellä kohdetta Élios. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Skópelos

Katso kaikki kohteen Skópelos vuokra-autot

Skopelos – Matkat

Onko suunnitelmissasi matka kohteeseen Skopelos? Aloita lomasi tässä kiinnostavassa kaupungissa lukemalla joitakin vinkkejä tutustumisen arvoisista nähtävyyksistä ja käyntikohteista.

Skopelos – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers tekee mittatilaustyönä juuri sinun haaveittesi mukaisen matkan. Hotellihuoneista lentoihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen – Skopelos odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Säästät jopa 9%*, jos päätät hankkia meiltä lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä. Jos unelmiesi kohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli löydät edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä paketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle erotuksen.

Pakkaa laukkusi, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – kaipasitpa sitten aavikon paahteeseen tai vuoriston korkeuksiin, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin. Varausehtoja sovelletaan.

Skopelos – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 3 000 henkilöä.

Pääkaupunki Ateena sijaitsee 130 km etelään kohteesta Skopelos. Alonissos sitä vastoin löytyy lähempää – sinne pääsee kulkemalla 10 km itään.

Ei ole kovin montaa asiaa, jotka vetäisivät vertoja päivälle meren rannalla. Alueen parhaimpiin kohteisiin kuuluvat Panormoksen ranta ja Stafyloksen ranta, joissa pääset kastamaan varpaasi meriveteen. Jos jäit kaipaamaan lisää meren luomaa tunnelmaa, niin myös Milian ranta ja Valanion ranta ovat vierailun arvoisia kohteita.

Nauti ja tutki kohteen Kansanperinteen museo esineitä ja tietoa täynnä olevia näyttelyjä, jotka kertovat tarinaa tältä alueelta.

Jos olet mielestäsi jo kiertänyt kaikki nähtävyydet etkä ole vielä väsähtänyt, ota suunnaksi vaikka Valokuvausmuseo.

Skopelos – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen parhaat yöpymispaikat. Valittavana on yli 29 majoitusliikettä, joiden joukosta voit löytää oman yöpaikkasi helposti ja nopeasti.

Jos haaveissasi on matka säästöbudjetilla, ei kannata hermoilla. Tämä viehättävä saari majoittaa kaikenlaisia vierailijoita! Heidän, joiden kukkaro ammottaa joskus tyhjyyttään, kannattaa varmasti tarkistaa sekä Hotel Panormos Beach Skopelos että Regina Hotel. Skopelos Village Hotel tai Skopelos Holidays Hotel & Spa saattavat sopia sinulle vielä paremmin. Molemmat niistä tekevät kaikkensa ja enemmän, jotta oleskelusi olisi entistäkin miellyttävämpi.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.