Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Sotši

100 €
Hyatt Regency Sochi

Hyatt Regency Sochi

5.0 kautta 5.0 Ordzhonikidze 17, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Hyatt Regency Sochi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Argonauttien kultaisen taljan monumentti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja allasbaarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
70 €
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

5.0 kautta 5.0
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olimpiski parkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 508 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
59 €
Imeretinskiy Hotel

Imeretinskiy Hotel

4.0 kautta 5.0
Imeretinskiy Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olimpiski parkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
39 €
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

5.0 kautta 5.0 Gornaya St. 11, Gorki-Gorod, Esto-Sadok, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gornaja Karusel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
95 €
Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi

Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi

5.0 kautta 5.0
Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Olimpiski parkin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 514 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
80 €
Sochi Marriott Krasnaya Polyana Hotel

Sochi Marriott Krasnaya Polyana Hotel

5.0 kautta 5.0 1 Vremena Goda Embankment, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Sochi Marriott Krasnaya Polyana Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Western Caucasus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 428 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
62 €
Radisson Rosa Khutor

Radisson Rosa Khutor

5.0 kautta 5.0 4 Panorama embankment, Estosadok district of Adler region, Krasnaja Poljana, Sochi
Radisson Rosa Khutor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosa Khutorin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 181 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Mercure Sochi Centre

Mercure Sochi Centre

4.0 kautta 5.0 11A Ordzhonikidze Street, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Mercure Sochi Centre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luna Park -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
46 €
Park Inn by Radisson Sochi City Centre

Park Inn by Radisson Sochi City Centre

4.0 kautta 5.0 Gorkogo St 56, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Park Inn by Radisson Sochi City Centre on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Navaginskajan katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
108 €
Rixos Krasnaya Polyana Sochi

Rixos Krasnaya Polyana Sochi

5.0 kautta 5.0 Gorky Gorod, Esto-Sadok, Constellation 3, Sochi, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Rixos Krasnaya Polyana Sochi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gorki Gorod. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 114 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
33 €
Golden Tulip Rosa Khutor

Golden Tulip Rosa Khutor

4.0 kautta 5.0 Panorama emb. 3, Estosadok, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Golden Tulip Rosa Khutor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosa Khutorin hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Marina Yacht Hotel

Marina Yacht Hotel

4.0 kautta 5.0 Nesebrskaya str. 6, Sotši
Marina Yacht Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sotšin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
71 €
Zvyozdny Hotel WELLNESS & SPA

Zvyozdny Hotel WELLNESS & SPA

4.0 kautta 5.0 Gagarina Street 5, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Zvyozdny Hotel WELLNESS & SPA sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sotšin keskustori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 122 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
34 €
Novotel Congress Krasnaya Polyana

Novotel Congress Krasnaya Polyana

4.0 kautta 5.0 6, Gornaya st., Estosadok, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Novotel Congress Krasnaya Polyana sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gornaja Karusel. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Alana Royal Hotel

Alana Royal Hotel

4.0 kautta 5.0
Alana Royal Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olimpiski parkin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat luksushotellit Sotši

Näytä kaikki

Kohteen Sotši hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Sotši? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Rosa Khutorin hiihtokeskus ja Adlerin uimaranta. Voit valita 1002 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sotši löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sotši

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Sotši, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Sotši niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Akter Resort
 • Rosa Del Viento
 • Odeon

Nämä kohteen Sotši hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hyatt Regency Sochi
 • Swissôtel Resort Sochi Kamelia
 • Grand Hotel Polyana

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Sotši hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hyatt Regency Sochi
 • Mercure Sochi Centre
 • Grand Hotel Polyana

Kohteeseen Sotši tutustuminen

Sotši tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sotši ja sen lähellä kuuluu:

 • Rosa Khutorin hiihtokeskus
 • Adlerin uimaranta
 • Sotšin satama
 • Rivieran ranta
 • Argonauttien kultaisen taljan monumentti
 • Talviteatteri
 • V.V. Barsova Dacha -museo

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Sotši, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Sotši (AER-Sotšin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sotši?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Sotši, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sotši, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Kesäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 130 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 223 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Sotši on 775 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.