Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Tolmachevo

40 €
SkyPort Hotel

SkyPort Hotel

4.0 kautta 5.0 Mozherina Street 8, Tolmachyovo Airport, Ob, Novosibirskin alue
SkyPort Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Hotel 6-12-24 Airport Novosibirsk

Hotel 6-12-24 Airport Novosibirsk

3.5 kautta 5.0 Porspekt Mozherina 101, Ob, Novosibirskin alue
Hotel 6-12-24 Airport Novosibirsk sijaitsee lähellä kohdetta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Capsule Hotel Tolmachevo

Capsule Hotel Tolmachevo

2.0 kautta 5.0 prospekt Mozzherina 1V, Ob
Capsule Hotel Tolmachevo sijaitsee lähellä kohdetta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja välipalabaarin/delin. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 36 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Hostel Obskoi

Hostel Obskoi

2.0 kautta 5.0 Ulitsa Zhko Aeroporta, 30, Ob, Novosibirskin alue
Hostel Obskoi sijaitsee lähellä kohdetta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
16 €
Huoneistohotelli "lesnaya Skazka"

Huoneistohotelli "lesnaya Skazka"

Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Novosibirskin expokeskus. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
22 €
Lesnaya Skazka Guest House

Lesnaya Skazka Guest House

2.5 kautta 5.0
Lesnaya Skazka Guest House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet.
36 €
SkyEXPO Hotel

SkyEXPO Hotel

3.5 kautta 5.0
SkyEXPO Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Novosibirskin expokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 199 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Grand Novosibirsk

Hotel Grand Novosibirsk

2.5 kautta 5.0 Zabaluyeva Street, 5/1, Novosibirsk, Novosibirskin alue
Hotel Grand Novosibirsk sijaitsee lähellä kohdetta Draamateatteri Na Levom Beregu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
35 €
Park Inn By Radisson Novosibirsk

Park Inn By Radisson Novosibirsk

4.0 kautta 5.0 37, Dmitriya Shamshurina Street, Novosibirsk, Novosibirskin alue
Park Inn By Radisson Novosibirsk on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuuripalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Lentokenttähotellit Tolmachevo

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Tolmachevo läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Tolmachevo edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Tolmachevo voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Tolmachevo, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Tolmachevo läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Tolmachevo ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Tolmachevo ajoissa

Tarjoukset lentokentän Tolmachevo hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Tolmachevo hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Tolmachevo ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Tolmachevo hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Ob

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.