Ylä-Lappi matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Ylä-Lappi:

Santasport Resort
Arctic Light Hotel
HAAWE Boutique Apart Hotel
Villa Happy Fox
Aakenus Apartments

Mitkä ovat Ylä-Lapin parhaat matkakohteet?

Ylä-Lappi on mielenkiintoinen matkakohde koko perheelle. Olemme koonneet yhteen muutamia vinkkejä alueen parhaista kohteista:

– Saariselän alue: Saariselkä Ski & Sport Resort -matkailukeskus tunnetaan laskettelurinteiden lisäksi etenkin laajasta hiihtolatuverkostostaan. Saariselällä voi hiihtää myös Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa maisemissa. Kansallispuisto on suosittu retkeilykohde ja yksi Suomen suurimmista luonnonsuojelualueista. Tasokkaan Kakslauttanen Arctic Resortin upeisiin lasi-igluihin majoittumalla voi hyvällä tuurilla päästä ihailemaan revontulia mukavasti sängyssä maaten.

– Levi: Kymmenien laskettelurinteiden Levitunturilla sijaitsee Suomen suurin talviurheilukeskus ja hiihtokoulu. Levi houkuttelee puoleensa etenkin laskettelun ja lumilautailun ystäviä, mutta alueella voi harrastaa myös husky- tai poroajelua ja moottorikelkkailua. Illalla voi rentoutua esimerkiksi Levi Hotel Span kylpylässä.

– Kesäinen Inari ja Ivalo: Ylä-Lappiin kannattaa matkustaa myös kesällä. Inarissa voi tutustua saamelaiseen kulttuuriin ja Lapin monimuotoiseen luontoon Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa sekä osallistua ohjatuille retkille ja kokeilla kullanhuuhdontaa Ivalojoella. Läheltä löytyy myös hyviä vaellus- ja retkeilymaastoja sekä Lemmenjoen kansallispuisto lyhyen ajomatkan päästä. Ivalojoki, Inarijoki ja Teno ovat kuuluisia kalastusmahdollisuuksistaan, ja Inarijärvelle tai Lemmenjoelle voi lähteä melomaan. Kesällä myös maastopyöräily tarjoaa upean tilaisuuden tutustua koskemattomiin maisemiin. Inarin naapurikunnassa Sodankylässä kannattaa käydä Sodankylän elokuvajuhlilla, jotka järjestetään kesäkuussa.

Miten löydän parhaat pakettimatkatarjoukset Ylä-Lappiin?

Voit aloittaa Ylä-Lapin pakettimatkoihin tutustumisen ebookersin sivuilla. Kun tiedät, minkätyyppisen loman haluat viettää, listaa kaikki matkaa varten tarvitsemasi palvelut. Voit varmistaa mahdollisimman edullisen pakettihinnan varaamalla samalla kertaa sekä matkat, majoituksen että lisäpalvelut. Niitä voivat olla esimerkiksi vuokra-auto, koko perheen matkavakuutukset ja mahdolliset retket. Mitä enemmän osia valitset matkapakettiin, sitä enemmän säästät. Parhaassa tapauksessa säästöä voi kertyä jopa 69 €.

Eri vaihtoehtoja ja hintoja on huomattavasti helpompi vertailla, jos järjestät koko luettelon hinnan perusteella. Tämä antaa tarjonnasta selvemmän kuvan ja auttaa valitsemaan budjettiasi parhaiten vastaavat ehdotukset.

Tarkastele kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja kunkin palvelun osalta. Vuokramökit Ylä-Lapissa ovat suosittuja, mutta majoitusvaihtoehtojen koko kirjo kattaa sekä erilaiset hotellit, loma-asunnot ja huoneistot että eksoottiset iglut ja rauhaisat lomamajat. Majoituksen varattuasi voit alkaa tarkastella lentoja, vuokra-autovaihtoehtoja, matkavakuutuksia ja erilaisia aktiviteetteja: kaikki löytyvät samalta sivustolta! Parhaat matkapakettitarjoukset löydät räätälöimällä paketin osat omien tarpeidesi mukaan ja vertailemalla hintoja ebookersin avulla.

Riippuuko Ylä-Lapin pakettimatkatarjousten hinta ajankohdasta?

Vastaus on, että ajankohdalla on väliä. Mieti, milloin haluat matkustaa Ylä-Lappiin. Lapissa on yleensä eniten turisteja joulukuussa, helmikuussa ja maaliskuussa joululoman, uudenvuoden ja hiihtolomien aikaan. Ylä-Lappiin voi kuitenkin aivan hyvin matkustaa missä vaiheessa vuotta tahansa. Ulkoilma-aktiviteeteista voi nauttia niin talvella kuin kesällä, ja syksyn bonuksia ovat upea ruska ja hyttysten puute. Kesällä taas voi kokea keskiyön auringon ja kokeilla esimerkiksi kullanhuuhdontaa tai läskipyöräilyä. Ylä-Lappi on siis hyvä ympärivuotinen lomakohde. Tämä kannattaa muistaa, koska yleensä lennot, majoitus ja autonvuokraus maksavat enemmän vilkkaimman turistisesongin aikaan. Vertaile siis eri vuodenaikojen hintoja. Lisäksi hinnoissa voi olla vaihtelua arkipäivien ja viikonlopun välillä. Mieti, voitko matkustaa vilkkaimman turistisesongin loputtua tai mahdollisesti arkena – näin saatat onnistua säästämään kokonaishinnassa.

Voiko Ylä-Lapin pakettimatkan tarvittaessa peruuttaa?

Loman lento-, hotelli- ja vuokra-autovarausten peruuttaminen käy nykyään sujuvasti ebookersin ansiosta. Asiakaspalvelusivuillamme on yksityiskohtaista tietoa varausten peruuttamisesta. Lisäksi sivuiltamme löytyy tietoa matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä sekä mahdollisten hyvitysten hakemisesta. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä, jos haluat apua varausten peruuttamiseen liittyvissä asioissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Ylä-Lappi

Miten löytää kohteen Ylä-Lappi matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ylä-Lappi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Ylä-Lappi lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Ylä-Lappi pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Ylä-Lappi?

Juuri nyt kohteeseen Ylä-Lappi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ylä-Lappi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ylä-Lappi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ylä-Lappi?

Kohteen Ylä-Lappi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ylä-Lappi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Ylä-Lappi

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Ylä-Lappi
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Ylä-Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.