Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Toulouse

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Toulouse

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLS
Lennon hinta 146 €

Lennot Helsingistä Toulouseen tuovat kirkkojen ja avaruusrakettien kaupunkiin

Eteläranskalainen Toulousen kaupunki on saanut lisänimen Vaaleanpunainen kaupunki, sillä sen keskiaikaiset talot on valtaosin rakennettu punatiilistä. Kaupunki tunnetaan 50 tornistaan, ja esimerkiksi 1000-luvulta oleva Saint Serninin basilika on yhä tänäänkin vaikuttava näky. Ihmiset ovat ystävällisiä, ja kaupungissa tunnelma on hyväntahtoisen kiireetön. Toulouselaista keittiötä parhaimmillaan edustavat hanhenmaksa, ankanrinta, juustot ja makkarat sekä tietysti viini.

Toulouse on myös tärkeä yliopistokaupunki ja Ranskan lentokone- ja avaruusteollisuuden keskus. Kaupungin asukasluku on vajaat puoli miljoonaa. Sen halki virtaa Garonne-niminen joki. Toulousella on pitkä historia kelttien ajoista lähtien, ja se on aina ollut kulkureittien risteyspaikka. Nykyisin siellä kohtaavat valtatiet Roomasta Lissaboniin ja Pariisista Barcelonaan.

Toulouseen ei lennetä suoraan Helsingistä, mutta esimerkiksi Finnair ja Lufthansa tarjoavat halvat lennot Helsingistä Toulouseen yhdellä välilaskulla. Kokonaislentoaika on lyhimmillään vajaat kuusi tuntia.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset Helsingin Rautatieasemalta I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Junamatka kestää noin puoli tuntia. Vaihtoehdot junalle ovat seutuliikenteen bussit, joihin voi nousta kyytiin matkan varrelta, tai Finnair City Bus, joka lähtee Rautatieaseman vierestä. Jos matka alkaa muualta Suomesta, voit valita kaukoliikenteen junan ja vaihtaa paikallisjunaan tai valita sellaisen kaukoliikenteen bussivuoron, joka ajaa lentoaseman kautta. Omaa autoakaan ei tarvitse unohtaa, sillä sen voi jättää lentoparkkiin. Tutustu etukäteen paikkatilanteeseen ja hintoihin. Lentoparkkialueilta on lisäksi bussikuljetus terminaaleihin, joten matkalaukutkin kulkevat helposti mukana. Lentokentän lähihotelleilla on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Lentoasemalta kaupunkiin ja sen ympäristöön

Toulouse-Blagnacin kansainvälinen lentoasema sijaitsee seitsemän kilometriä Toulousen keskustasta luoteeseen. Kun lento Helsingistä Toulouseen on takana, julkinen liikenne tarjoaa viimeisen etapin kaupunkiin. Raitiovaunulinja T2 lentoasemalta kaupunkiin kulkee 15 minuutin välein; lipun hinta on vajaat kaksi euroa. Matka Arènesin kaupunginosaan kestää 21 minuuttia ja Palais-de-Justicen metroasemalle 32 minuuttia. Bussilinja numero 30 kulkee lentoasemalta Fenouilletiin.

Julkisen liikenteen matkaliput ostetaan lentokentän Tisséo Agency -tiskiltä. Tisséo on kaupungin liikenneyhtiö, joka liikennöi bussiliikenteen lisäksi kahta automatisoitua metrolinjaa ja kahta raitiolinjaa sekä lentokenttäbussia. Airport Shuttle -bussit liikennöivät kaupunkiin ovelta C2 saapuneiden lentojen puolelta. Bussit kulkevat 20 minuutin välein alkaen klo 5.30 aina puoleenyöhön asti. Yhdensuuntainen lippu maksaa alle kymmenen euroa, ja matka kaupunkiin kestää 20 minuuttia.

Tisséon bussien lisäksi on olemassa bussilinja numero 88 lentoasemalta Toulouseen. Se palvelee myös Grenaden, Ondesin, Mervillen, Seilhin, Beauzellen ja Blagnacin asutuskeskuksia. Sen pysäkki sijaitsee ovella B3. Yhdensuuntainen lippu maksaa noin 2 euroa.

Taksit päivystävät saapuneiden lentojen aulan kohdalla ovien B3 ja C1 välisellä alueella. Kentällä palvelee myös useita autonvuokraamoja, mikäli suunnittelet lähiseutuihin tutustumista omin päin.

Nähtävää avaruusfriikeille ja rakennustaiteen ystäville

Toulousen itäosassa sijaitsee Euroopan ehkä paras avaruusmatkailuun keskittyvä museo, Cité de l'Espace. Sieltä löytyy aidon kokoinen Sputnik-jäljitelmä sekä interaktiivisia näyttelyitä. Voit esimerkiksi kokea, miltä tuntuu kävellä kuun pinnalla. Tänne pääset bussilla numero 15. Sen päätepysäkiltä kävelymatkaa museolle on 500 metriä.

Place du Capitole on suuri aukio kaupungin sydämessä. Sitä ympäröiviin komeisiin rakennuksiin kuuluu muun muassa kaupungintalo, joka toimii myös oopperatalona. Ihmiset kokoontuvat tänne istumaan kahviloissa ja siemailemaan aperitiiveja ennen illallista. Pimeän tultua rakennukset ovat näkemisen arvoisia iltavalaistuksessaan.

Helsinki - Toulouse Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Toulouse?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Toulouse on 146 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Toulouse. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Toulouse on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Toulouse on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Toulouse on tarjolla 111 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Toulouse?

  reitillä Helsinki -- Toulouse liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Toulouse -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Toulouse: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Blagnac (TLS), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Toulouse.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Toulouse?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Toulouse hintaan 146 €! Reitillä Helsinki -- Toulouse 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Toulouse (TLS)\n * Finnair\n * Air France\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Toulouse useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Toulouse (TLS)\n * Finnair -- 49 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLS\n \n\n * Air France -- 16 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLS\n \n\n * British Airways -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLS\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Toulouse joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 49 lentoa reitillä Helsinki -- Toulouse. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Toulouse (TLS).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Toulouse tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Toulouse ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 55 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 447,29 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 10 tuntia, 10 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Toulouse?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Toulouse (TLS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.25\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Toulouse?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Toulouse

Näytä kaikki 919 majoitusliikettä kohteessa Toulouse
Zenitude Hotel-Residences Toulouse Fluvia

Zenitude Hotel-Residences Toulouse Fluvia

6 AVENUE HUBERT CURIEN, Toulouse, Occitanie
   
   
  4,2/5 (4 arvostelua)

  Oncopole on 0,5 kilometrin ja Le Parc des Expositions (kongressikeskus) on 4,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Casino Théâtre Barrière de Toulouse ...

  Zenitude Hotel-Residences Toulouse Fluvia40 €

  Zenitude Hotel-Residences Toulouse Fluvia40 €
  NH Toulouse Airport

  NH Toulouse Airport

  15 Rue Charles Lindberg, Blagnac
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Odyssud – esittävien taiteiden teatteri ja Airbus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Pyhän Katariina Sienalaisen ...

   NH Toulouse Airport72 €

   NH Toulouse Airport72 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.