Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Toulouse

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Toulouse

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLS
Lennon hinta 182 €

Lennot Helsingistä Toulouseen tuovat kirkkojen ja avaruusrakettien kaupunkiin

Eteläranskalainen Toulousen kaupunki on saanut lisänimen Vaaleanpunainen kaupunki, sillä sen keskiaikaiset talot on valtaosin rakennettu punatiilistä. Kaupunki tunnetaan 50 tornistaan, ja esimerkiksi 1000-luvulta oleva Saint Serninin basilika on yhä tänäänkin vaikuttava näky. Ihmiset ovat ystävällisiä, ja kaupungissa tunnelma on hyväntahtoisen kiireetön. Toulouselaista keittiötä parhaimmillaan edustavat hanhenmaksa, ankanrinta, juustot ja makkarat sekä tietysti viini.

Toulouse on myös tärkeä yliopistokaupunki ja Ranskan lentokone- ja avaruusteollisuuden keskus. Kaupungin asukasluku on vajaat puoli miljoonaa. Sen halki virtaa Garonne-niminen joki. Toulousella on pitkä historia kelttien ajoista lähtien, ja se on aina ollut kulkureittien risteyspaikka. Nykyisin siellä kohtaavat valtatiet Roomasta Lissaboniin ja Pariisista Barcelonaan.

Toulouseen ei lennetä suoraan Helsingistä, mutta esimerkiksi Finnair ja Lufthansa tarjoavat halvat lennot Helsingistä Toulouseen yhdellä välilaskulla. Kokonaislentoaika on lyhimmillään vajaat kuusi tuntia.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset Helsingin Rautatieasemalta I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Junamatka kestää noin puoli tuntia. Vaihtoehdot junalle ovat seutuliikenteen bussit, joihin voi nousta kyytiin matkan varrelta, tai Finnair City Bus, joka lähtee Rautatieaseman vierestä. Jos matka alkaa muualta Suomesta, voit valita kaukoliikenteen junan ja vaihtaa paikallisjunaan tai valita sellaisen kaukoliikenteen bussivuoron, joka ajaa lentoaseman kautta. Omaa autoakaan ei tarvitse unohtaa, sillä sen voi jättää lentoparkkiin. Tutustu etukäteen paikkatilanteeseen ja hintoihin. Lentoparkkialueilta on lisäksi bussikuljetus terminaaleihin, joten matkalaukutkin kulkevat helposti mukana. Lentokentän lähihotelleilla on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Lentoasemalta kaupunkiin ja sen ympäristöön

Toulouse-Blagnacin kansainvälinen lentoasema sijaitsee seitsemän kilometriä Toulousen keskustasta luoteeseen. Kun lento Helsingistä Toulouseen on takana, julkinen liikenne tarjoaa viimeisen etapin kaupunkiin. Raitiovaunulinja T2 lentoasemalta kaupunkiin kulkee 15 minuutin välein; lipun hinta on vajaat kaksi euroa. Matka Arènesin kaupunginosaan kestää 21 minuuttia ja Palais-de-Justicen metroasemalle 32 minuuttia. Bussilinja numero 30 kulkee lentoasemalta Fenouilletiin.

Julkisen liikenteen matkaliput ostetaan lentokentän Tisséo Agency -tiskiltä. Tisséo on kaupungin liikenneyhtiö, joka liikennöi bussiliikenteen lisäksi kahta automatisoitua metrolinjaa ja kahta raitiolinjaa sekä lentokenttäbussia. Airport Shuttle -bussit liikennöivät kaupunkiin ovelta C2 saapuneiden lentojen puolelta. Bussit kulkevat 20 minuutin välein alkaen klo 5.30 aina puoleenyöhön asti. Yhdensuuntainen lippu maksaa alle kymmenen euroa, ja matka kaupunkiin kestää 20 minuuttia.

Tisséon bussien lisäksi on olemassa bussilinja numero 88 lentoasemalta Toulouseen. Se palvelee myös Grenaden, Ondesin, Mervillen, Seilhin, Beauzellen ja Blagnacin asutuskeskuksia. Sen pysäkki sijaitsee ovella B3. Yhdensuuntainen lippu maksaa noin 2 euroa.

Taksit päivystävät saapuneiden lentojen aulan kohdalla ovien B3 ja C1 välisellä alueella. Kentällä palvelee myös useita autonvuokraamoja, mikäli suunnittelet lähiseutuihin tutustumista omin päin.

Nähtävää avaruusfriikeille ja rakennustaiteen ystäville

Toulousen itäosassa sijaitsee Euroopan ehkä paras avaruusmatkailuun keskittyvä museo, Cité de l'Espace. Sieltä löytyy aidon kokoinen Sputnik-jäljitelmä sekä interaktiivisia näyttelyitä. Voit esimerkiksi kokea, miltä tuntuu kävellä kuun pinnalla. Tänne pääset bussilla numero 15. Sen päätepysäkiltä kävelymatkaa museolle on 500 metriä.

Place du Capitole on suuri aukio kaupungin sydämessä. Sitä ympäröiviin komeisiin rakennuksiin kuuluu muun muassa kaupungintalo, joka toimii myös oopperatalona. Ihmiset kokoontuvat tänne istumaan kahviloissa ja siemailemaan aperitiiveja ennen illallista. Pimeän tultua rakennukset ovat näkemisen arvoisia iltavalaistuksessaan.

Lennot Helsinki – Toulouse

Onko kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä ei ole mahdollista lentää suoraan tällä hetkellä. Välilaskullisia lentoja on saatavilla, mutta muista varata istuinpaikka ajoissa, jos haluat matkustaa pian.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Toulouse välisille lennoille?

Haluatko tietää vähän lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Toulouse (TLS-Blagnac).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Etsitpä sitten hyvää asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät useita eri lentoyhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä. Air France on usein matkustavien suosikki, joka tarjoaa 57 lentoa joka kuukausi. Harkitsemisen arvoinen on myös China Southern Airlines, joka lentää 30 lentoa näiden kaupunkien välillä kuukaudessa. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit olla varma, että olet saanut parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Toulouse välillä on?

3 päivittäistä lentoa välillä Helsinki – Toulouse takaavat, että matkanteko kohteeseen Toulouse on helppoa.

Varatuimmat hotellit Toulouse

Näytä kaikki 1 238 majoitusliikettä kohteessa Toulouse
31 €
Première Classe Toulouse Sud - Labège Innopole

Première Classe Toulouse Sud - Labège Innopole

2.0 kautta 5.0
Première Classe Toulouse Sud - Labège Innopole on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diagora Convention and Exhibition Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 60 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Zenitude Hôtel-Résidences Le Parc de l'Escale

Zenitude Hôtel-Résidences Le Parc de l'Escale

4.0 kautta 5.0
Zenitude Hôtel-Résidences Le Parc de l'Escale on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sainte Radegonde Colomiers'n kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 242 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
116 €
Crowne Plaza Toulouse

Crowne Plaza Toulouse

5.0 kautta 5.0
Crowne Plaza Toulouse on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Capitole de Toulouse (kaupunginhallitus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntoklubi. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 162 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.