Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Valikoidut lennot Pietari – Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Pietari – Helsinki Lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 140 €

Parhaat päivät lentää reitillä LED – HEL

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Pietari kohteeseen Helsinki Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 475 € 407 € 339 € 271 € 204 € 136 € 68 € 0 € 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K Hinta on 286 € on Aeroflot-Russian Airlines Hinta on 352 € on Lufthansa Hinta on 260 € on Turkish Airlines Hinta on 260 € on Turkish Airlines Hinta on 475 € on Turkish Airlines Hinta on 475 € on Turkish Airlines Hinta on 151 € on Finnair Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 260 € on Turkish Airlines Hinta on 350 € on Turkish Airlines Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 260 € on Turkish Airlines Hinta on 141 € on Finnair Hinta on 265 € on Turkish Airlines

Helsinki lentotiedot

LähtöpaikkaPietari
Lähtölentokentän IATA-koodiLED
Matkustaminen kohteeseenHelsinki
Kohdelentokentän IATA-koodiHEL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Lufthansa, SAS, Finnair, Air Baltic, KLM, Air France, Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta95 €

Lennot Pietari – Helsinki

Onko kohteiden Pietari ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Kohteiden Pietari (LED-Pulkovo) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä on yksinkertaista lentää suoraan. Voit varata lentosi 1 lentoyhtiöltä, joihin kuuluu Finnair. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on monien matkustajien suosima lentoyhtiö.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari ja Helsinki välillä kestää?

300 km pituiseen lentomatkaan saattaa mennä vain 50 minuuttia, mutta yleensä tämä lentomatka kestää 57 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Finnair ja Aeroflot tarjoavat suoria lentoja kohteiden Pietari ja Helsinki välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari ja Helsinki välisille lennoille?

Haluatko tietää lisää matkastasi kohteiden Pietari ja Helsinki välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Pietari (LED-Pulkovo) ja saapumiskenttäsi Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten ystävällistä asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät lukuisia eri yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Pietari ja Helsinki välillä. Finnair on monien matkustajien kestosuosikki, joka lentää 59 lentoa kuukaudessa. Toinen hyvä vaihtoehto on Aeroflot, joka liikennöi 40 lentoa tällä reitillä kuukaudessa. Jos varaat hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit varmistaa, että olet saanut parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari ja Helsinki välillä on?

Viime hetken lomat voivat piristää arkea. 6 päivittäistä lentoa välillä Pietari – Helsinki takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.


Helsinki – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 448 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (205 arvostelua)

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

  Clarion Hotel Helsinki130 €

  Clarion Hotel Helsinki130 €
  GLO Hotel Art

  GLO Hotel Art

  Loennrotinkatu 29, Helsinki
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (111 arvostelua)

   Sinebrychoffin taidemuseo ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

   GLO Hotel Art90 €

   GLO Hotel Art90 €
   Hotel Haven

   Hotel Haven

   Unioninkatu 17, Helsinki
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,5/5 (40 arvostelua)

    Kauppatori ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat ...

    Hotel Haven158 €

    Hotel Haven158 €
    Clarion Hotel Aviapolis

    Clarion Hotel Aviapolis

    Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,5/5 (118 arvostelua)

     Suomen ilmailumuseo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Viihdekeskus Flamingo sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.

     Clarion Hotel Aviapolis92 €

     Clarion Hotel Aviapolis92 €
     Hotel Rantapuisto

     Hotel Rantapuisto

      3.5 kautta 5.0
       
       
      4,3/5 (33 arvostelua)

      Vuosaaren Hansaterminaali, Linnanmäen huvipuisto ja Helsingin tuomiokirkko ovat 15 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Helsingin messukeskus ...

      Hotel Rantapuisto99 €

      Hotel Rantapuisto99 €
      Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

      Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

      Ruoholahdenranta 3, Helsinki
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,3/5 (209 arvostelua)

       Länsiterminaali, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin ...

       Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki98 €

       Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki98 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.