Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Bafra – Lennot ja hotelli

Onko Bafra haaveittesi lomakohde? Ystävällinen ebookers-tiimi toteuttaa unelmiesi matkan – majoituksesta aina lentoihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n säästöistä, kun hankit sekä lentoliput että hotellihuoneen palvelustamme.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja lähteä lomalle.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

On koittanut aika pakata laukut ja toteuttaa toivomuslista. Halusitpa sitten nähdä kiireisen suurkaupungin huuman tai rentoutua kaikessa rauhassa, meidän avullamme löydät etsimäsi.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bafra

Näytä kaikki 164 majoitusliikettä kohteessa Bafra
Luxury-huoneisto, Jossa on oma Uima-allas, Tarjoaa Rannan, Merelle ja Vuorille

Luxury-huoneisto, Jossa on oma Uima-allas, Tarjoaa Rannan, Merelle ja Vuorille

Thalassa Beach Resort,, Cayirova, Bafra
   
   

  Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karpasía. Majoitusliike ...

  Luxury-huoneisto, Jossa on oma Uima-allas, Tarjoaa Rannan, Merelle ja VuorilleHae hinnat

  Luxury Beach Resort Penthouse -huoneistossa on Upeat Merinäköalat ja Vuoristomaisemat

  Luxury Beach Resort Penthouse -huoneistossa on Upeat Merinäköalat ja Vuoristomaisemat

  Thalassa Beach Resort, 16-302, Bafra
    
    

   Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karpasía. ...

   Luxury Beach Resort Penthouse -huoneistossa on Upeat Merinäköalat ja VuoristomaisematHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.