Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Con Son

Jos Con Son on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Con Son lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Con Son

Kohteen Con Son lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Con Son hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Con Son, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Con Son

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Con Son

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Con Son. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Con Son lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Con Son?

Juuri nyt kohteeseen Con Son saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Con Son itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Con Son ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Con Son matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Con Son löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Con Son?

Kohteen Con Son suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, syyskuu, heinäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Con Son halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Con Son

589 €
Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao

5.0 kautta 5.0 Dat Doc Beach, Con Dao District, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Six Senses Con Dao on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
129 €
Poulo Condor Boutique Resort and Spa

Poulo Condor Boutique Resort and Spa

4.0 kautta 5.0 Co Ong Site, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Poulo Condor Boutique Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
61 €
Tan Son Nhat Con Dao Resort

Tan Son Nhat Con Dao Resort

2.5 kautta 5.0 6 Nguyen Duc Thuan, Con Dao, Con Son
Tan Son Nhat Con Dao Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 7 rakennetussa 2,5 tähden lomakeskuksessa on 32 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
21 €
Kim Ngan Hotel

Kim Ngan Hotel

2.5 kautta 5.0 Ho Thanh Tong Street, Con Dao, Con Son, Ba Ria Vung Tau
Kim Ngan Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
27 €
Maya Hotel

Maya Hotel

3.5 kautta 5.0 Pham Van Dong Street, Con Dao District, Con Son, Ba Ria - Vung Tau
Maya Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
20 €
Hotel De Condor

Hotel De Condor

2.5 kautta 5.0 Phan Chu Trinh, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Hotel De Condor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
32 €
Hotel Con Son City

Hotel Con Son City

2.0 kautta 5.0 Khu 7, Pham Van Dong, Con Son, Ba-Ria-Vung Tau
Hotel Con Son City sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
32 €
Nha Khach Con Dao

Nha Khach Con Dao

2.0 kautta 5.0 No. 02 Nguyen An Ninh, Con Dao District, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Nha Khach Con Dao sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 38 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
19 €
Khang Binh House

Khang Binh House

2.5 kautta 5.0 Duong Huynh Thuc Khang, Xa Con Dao, Huyen Con Dao, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Khang Binh House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä 2,5 tähden hostalissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
17 €
Pun Corner Homestay

Pun Corner Homestay

2.0 kautta 5.0 Phan Chu Trinh, Khu 2, Con Son, Bà Rịa-Vũng Tàu
Pun Corner Homestay sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Con Daon kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Con Son

Katso kaikki kohteen Con Son vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.