Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Devonshire – Hotellit

Devonshire – Lennot ja hotelli

Istahda hetkeksi alas ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden ottaa ohjat käsiinsä. Lentoliput, majoitus ja uskomattomia kokemuksia – meiltä saat kaiken tämän. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin herätä ajoissa!

Haluaisitko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Sinulla on mahdollisuus säästää jopa 7.7%^, kun tilaat lennot ja yöpymiset kerralla palveluidemme kautta.

Mikään ei taida olla palkitsevampaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Laajassa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten seikkailujen täyttämä matka on vain muutaman napsautuksen päässä.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi tarjousten välisen erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Älä enää jahkaile, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja elämysmatkoja – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Devonshire – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen parhaat yöpymispaikat. Valittavana on yli 26 majoitusliikettä, joiden joukosta voit napata oman yöpaikkasi käden käänteessä.

Kun saatavilla on monia mahtavia vaihtoehtoja, kuten Elbow Beach ja Rosewood Tucker's Point, pääset matkalaukut noudettuasi pehmeän peiton alle nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Devonshire

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Devonshire. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Devonshire lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Devonshire?

Juuri nyt kohteeseen Devonshire saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Devonshire itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Devonshire ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Devonshire matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Devonshire löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Devonshire?

Kohteen Devonshire suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Devonshire halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Devonshire

Hae hinnat
Kaunis Veden Edessä Sijaitseva Omaisuus - Snorkkeli, Kala tai Rentoudu Parhaassa Paikassa!

Kaunis Veden Edessä Sijaitseva Omaisuus - Snorkkeli, Kala tai Rentoudu Parhaassa Paikassa!

North Shore Road, 89, Devonshire, Devonshire Parish
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Viewin golfkenttä. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Herää Paratiisissa Kauniille Merinäkymille

Herää Paratiisissa Kauniille Merinäkymille

Aerial View Road, Devonshire, Devonshire Parish
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Viewin golfkenttä. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Central Apartment

Central Apartment

3.0 kautta 5.0 24 Loyal Hill Rd, Devonshire, Devonshire Parish
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Viewin golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cozy Studio Apt Devonshire, Lähellä Kasvitieteellisiä Puutarhoja ja Lähellä Kaupunkia

Cozy Studio Apt Devonshire, Lähellä Kasvitieteellisiä Puutarhoja ja Lähellä Kaupunkia

9 Kent Ave, Devonshire, Devonshire Parish
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camdenin talo. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
523 €
The Reefs Hotel and Club

The Reefs Hotel and Club

4.0 kautta 5.0 56 South Shore Road, Southampton
The Reefs Hotel and Club on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sinky Bay Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel

Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel

4.5 kautta 5.0 76 Pitts Bay Road, Pembroke
Hamilton Princess & Beach Club - a Fairmont Managed Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hamilton Ferry Dock. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Grotto Bay Beach Resort

Grotto Bay Beach Resort

3.5 kautta 5.0 11 Blue Hole Hill, Bailey's Bay, Hamilton Parish
Grotto Bay Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crystal Caves (luola). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 201 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
679 €
Rosewood Bermuda

Rosewood Bermuda

5.0 kautta 5.0 60 Tucker's Point Drive, Tucker's Town, Hamilton Parish
Rosewood Bermuda on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tucker's Point Golf Club (golfkerho). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 92 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
433 €
Newstead Belmont Hills Golf Resort & Spa

Newstead Belmont Hills Golf Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 27 Harbour Road, Paget
Newstead Belmont Hills Golf Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Elbow Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
526 €
Fairmont Southampton, Bermuda Beach Resort

Fairmont Southampton, Bermuda Beach Resort

4.5 kautta 5.0 101 South Shore Road, Southampton
Fairmont Southampton, Bermuda Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fairmont Southampton Golf Club (golfkerho). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 593 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Devonshire

Katso kaikki kohteen Devonshire vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.