Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Dingle – Matkat

Ota seuraavaksi kohteeksi Dingle – matkat sinne tarjoavat kaikenlaista nähtävää ja koettavaa erilaisille matkailijoille.

Dingle – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Dingle? Useita viikkoja kestävistä reissuista aina pikaisiin taukoihin – ebookers on räätälöityjen matkojen aito asiantuntija.

Voit saada alennusta jopa 9%*, jos varaat lennot ja hotellihuoneet samanaikaisesti.

Olisiko unelmiesi täyttymys nautiskella aamiaista kattouima-altaan äärellä? Sehän järjestyy. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoituskohdetta, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Me teemme kaikesta mahdollista.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli löydät edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden sisällä matkan varaamisesta, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme sinulle erotuksen.

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai suojaisia uimarantoja, me autamme sinua parantamaan matkakuumeesi. Varausehtoja sovelletaan.

Dingle – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Alueella on noin 2 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Matkakohde sijaitsee 300 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Dublin. Lähimpään kaupunkiin (Ventry) on matkaa 7 km.

Täältä löytyy yllin kyllin tekemistä lapsiperheille. Esimerkiksi Dingle Wildlife and Seal Sanctuary (hylkeiden pelastuskeskus) tai Phoenix Cinema ovat paikkoja, joihin lapset eivät varmasti pety!

Valtameret ovat täynnä kaikenlaista ihmeellistä elämää. Dingle Oceanworld Aquarium (meriakvaario) on paikka, jossa saat nähdä tällaisia jännittäviä eläimiä kuivalta maalta.

Vietä aikaa meren äärellä kohteissa Playa de Sandy Bay ja Ventry Beach. Keräile simpukoita, pelaa pelejä tai istu alas ja ihastele näköaloja.

Vedä jalkaasi hyvät kävelykengät ja lähde seikkailuun. Täällä on useita luonnonsuojelualueita, jotka odottavat löytäjäänsä. Raikas ilma ja upea luonto kohteissa Slea Head ja Mount Brandon virkistävät mielesi tuossa tuokiossa. Pari muuta vierailun arvoista luontokohdetta ovat Dunmore Head ja Dinglen satama.

Jotkut meistä harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas joku toinen ei halua edes vilkaista yhtään taideteosta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa sitten yhteen tai toiseen näistä kahdesta, voit olla aivan varma että Greenlane Gallery ja The Dillon Gallery tarjoavat sinulle jotain kaunista, uutta ja joskus myös ajatuksia herättävää.

Gallarus Oratory ja Trinity Tree varmistavat upean tavan ymmärtää paremmin paikallista historiaa.

Voit kuljeskella kohteen Dunbeg Fort muurien reunustoja pitkin ja tutkia samalla tämän koko alueen puolustuksessa olennaisessa asemassa olleen rakennuksen myrskyisää menneisyyttä.

Haluatko kokea matkallasi myös hengellisiä asioita? Kilmalkedar Church ja St. Mary's Church ovat tällöin sopivia vierailukohteita, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään ja kenties löytää myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jos sinulle jää vapaa-aikaa, valitse seuraavaksi kohteeksi St. Mary's Church.

Olisiko pienen ystävyysottelun aika? Pue siis golfkäsineet käsiin ja ota ystäviesi kanssa suunnaksi Dingle Golf Links.

Dingle – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos aiot viipyä muutaman yön, sinun on parasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt saatavilla on vain 10 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin matkaopas selvittääksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Kun saatavilla on monia hyväksi havaittuja vaihtoehtoja, kuten Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa ja Dingle Benners Hotel, pääset matkatavarahihnan ääreltä puhtaiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Dingle

Näytä kaikki 150 majoitusliikettä kohteessa Dingle
Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa

Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa

Dingle, Dingle, Kerry
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (5 arvostelua)

  Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greenlane ...

  Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa138 €

  Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa138 €
  Dingle Benners Hotel

  Dingle Benners Hotel

  Main Street, Dingle, Co Kerry, Dingle, Kerry
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Dingle Benners Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. James Church. ...

   Dingle Benners Hotel119 €

   Dingle Benners Hotel119 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.