Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Gjirokastër – Lennot ja hotelli

Levähdä ja anna ebookers-tiimin ottaa ohjat käsiinsä. Lentoliput, majoitus ja ihania elämyksiä – me teemme unelmistasi totta. Sinun velvollisuudeksesi jää vain rentoutua ja nauttia elämästä!

Jopa 9.6%^:n säästöt ovat sinun, kun varaat lentoliput ja hotellit kerralla palveluidemme kautta.

Tutustu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu kaikessa rauhassa, menitpä sitten minne tahansa.

Jos haluat olla varma siitä, että saat hyvän tarjouksen, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Meidän tehtävänämme on auttaa parantamaan matkakuumeesi Haluatpa sitten kiivetä vuorelle, siemailla cocktaileja tai kokea muunlaisia matkanautintoja, meidän avullamme se onnistuu.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Gjirokastër

Näytä kaikki 355 majoitusliikettä kohteessa Gjirokastër
4 Rooms Hotel

4 Rooms Hotel

Rruga Zejtareve, Gjirokastër
  3.0 kautta 5.0
   
   

  4 Rooms Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skenduli House. Tässä hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen ...

  4 Rooms Hotel30 €

  4 Rooms Hotel30 €
  Hotel Argjiro

  Hotel Argjiro

  Rruga Gjin Zenebisi, Gjirokastër, Gjirokastër County
   3.5 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Argjiro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skenduli House. Majoitusliike ...

   Hotel Argjiro54 €

   Hotel Argjiro54 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.