Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hongkong hotellit

Royal Plaza Hotel 107 €
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon
   
  4,3
  / 5 (38 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Yuen Po Bird Market ja Kukkatori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Mong Kokin stadion ja Sneaker Street -ostoskatu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dorsett Wanchai Hong Kong 90 €
  Dorsett Wanchai Hong Kong

  Dorsett Wanchai Hong Kong

  387-397, Queen's Road East, Hong Kong
    
   4,0
   / 5 (20 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Happy Valleyn kilparata ja Queen Elizabeth Stadium ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Times Square Shopping Mall ja Hongkongin konferenssi- ja messukeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Regal Airport Hotel 114 €
   Regal Airport Hotel

   Regal Airport Hotel

   9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
     
    3,7
    / 5 (27 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    AsiaWorld-Expo on 1,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Citygate Outlets -ostoskeskus ja Tung Chungin linnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hong Kong Disneyland sijaitsee 18,6 kilometrin päässä.

    The Kowloon Hotel 101 €
    The Kowloon Hotel

    The Kowloon Hotel

    19-21 Nathan Road, Kowloon
      
     3,5
     / 5 (10 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hongkongin avaruusmuseo, Nathan Roadin ostosalue ja Hongkongin kulttuurikeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Harbour City ja Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Viimeksi varatut Hongkong Hotellit

     Hotellit Hong Kongissa – vastakohtien kaupungissa

     Hong Kong on Kiinan erikoishallintoalue ja maan neljänneksi suurin kaupunki. Hong Kong on mahtava pilvenpiirtäjien täyttämä monikulttuurinen metropoli, jossa asuu yli seitsemän miljoonaa asukasta.

     Näyttävät ja tyylikkäät hotellit Hong Kongissa

     Hong Kong tarjoaa matkalaiselle runsaasti erilaisia hotellivaihtoehtoja monipuolisella hintahaitarilla - aivan rannan tuntumasta tai hieman kauempaa. Korkealaatuiset hotellit Hong Kongissa sisältävät erilaisia palveluita, kuten ulkouima-altaita, huonepalvelua ja conciergeä sekä paljon muuta riippuen hotellista. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Hong Kongista tai muista Kiinan kaupungeista, kuten esimerkiksi Shenzhenistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

     Hong Kongin vaikuttavat nähtävyydet

     Hong Kong on kaupunki, joka tarjoaa lomailijalle tai liikematkalaiselle lukemattomia kauniita nähtävyyksiä, joista ensimmäistä ihmetellään ja ihaillaan jo saavuttaessa Hong Kongiin. Kaupungin lukemattomat pilvenpiirtäjät kohoavat kohti taivasta täyttäen maiseman toinen toistaan korkeammalla huipulla. Lukuisista pilvenpiirtäjistä huolimatta Hong Kong tarjoaa myös useita viheralueita, jossa voidaan ulkoilla ja nauttia päivästä.

     Hong Kongin tunnetuin nähtävyys pilvenpiirtäjien lisäksi on huima Victoria Peak. Victoria Peak on kaupungin korkein vuori, joka kohoaa yli viiteen sataan metriin. Victoria Peakilta löytyy näköalapaikkoja, jossa voi ihailla upeaa näkymää Hong Kongista ja selkeänä päivänä jopa hieman pidemmälle. Vuorelle noustaan kätevästi Peak Tramilla, joka on eräänlainen rinnejuna. Huipulta löytyy Peak Tower, jossa sijaitsee muun muassa matkamuistoja myyviä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kuuluisa Madame Tussaudin vahakabinetti. Hong Kongin Merimuseo, Ocean Park on hauska ja monipuolinen huvipuisto, josta löytyy jokaiselle jotain. Ocean Park sisältää esimerkiksi Panda-puiston, Middle Kingdom-kylän ja Meriteatterin.

     Hong Kongin vanhin temppeli Man Mo, joka on pyhitetty kirjallisuuden ja sodan jumalille, sijaitsee Hollywood Roadilla. Palvontapaikalta löytyvät perinteiset patsaat ja suitsukkeiden tuoksu. Kowloon tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurikeskuksen, josta löytyy muun muassa Museum of the Art-taidemuseo. Rantabulevardin Avenue of the Stars-katu sisältää tunnettujen aasialaisten näyttelijöiden sementtiin painettuja kädenjälkiä Hollywoodin tapaan. Hong Kongin Disneyland-huvipuisto on lasten suosikkipaikka.

     Shoppaile Hong Kongissa

     Hong Kongissa shoppailu on elämys, jonka muistaa loppuikänsä, sillä kaupungin hektinen tunnelma ja ihmisten vilinä saavat sykkeen nopeutumaan. Illan tullessa kaupunki kylpee kuuluisissa valoissaan, ja juuri silloin on Hong Kong parhaimmillaan. Innokas shoppailija löytää Nathan-kadulta tunnetuimmat myymäläketjut, ja Harbour Cityn ostoskeskus tarjoaa kaiken saman katon alta. Toreja Hong Kongissa riittää ja matkailijan kannattaakin tutustua Stanley Marketin toriin sekä Temple Streetin yötoriin, mikä on mahtava kokemus, sillä kovin usein ei pääse shoppailemaan keskellä yötä!

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Hongkong

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.