Lennot Kambodža

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kambodža suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kambodža

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kambodža olivat annetulla aikavälillä 375 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 747 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Cathay Pacific
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Vietnam Airlines
Singapore Airlines
Finnair

Kutsuuko Kambodža? Matkat lumoavaan maahan saat täältä

Salaperäinen Kambodža on lumonnut yhä useammat suomalaiset matkailijat upealla luonnollaan, vieraanvaraisuudellaan ja mielenkiintoisilla nähtävyyksillään. Kaakkois-Aasiassa sijaitsevassa Kambodžassa on noin 15 miljoonaa asukasta, ja maata hallitsee kuningas. Kun varaat Kambodžaan matkat esimerkiksi itsellesi ja puolisollesi, pääsette katsomaan historiallisia Angkorin temppeleitä, shoppailemaan pääkaupunki Phnom Penhissä tai viettämään ikimuistoista rantalomaa vaikkapa Sihanoukvillen idyllisessä kaupungissa Etelä-Kambodžassa. Entä mistä ensikertalainen tai kokeneempikin matkailija onnistuisi löytämään halvat matkat Kambodžaan? Lentojen hintoihin vaikuttavat monet tekijät, mutta yksi parhaista keinoista on varata lento ajoissa, viimeistään muutama viikko ennen lähtöä. Viime hetken lennot Kambodžaan voivat tulla yllättävänkin kalliiksi, joten lompakkosi kiittää, kun suuntaat katseesi riittävän etäälle tulevaisuuteen.

Osta halvat lennot Kambodžaan

Kambodžan suosituimpia kohteita on sen 1,5 miljoonan asukkaan pääkaupunki Phnom Penh, jonne pääset lentäen nopeimmillaan vajaassa 13 tunnissa välilasku mukaan lukien. Toinen erittäin suosittu kohde on Siem Reap, jonne lento kestää välilaskuineen lyhimmillään noin 14 tuntia. Suoria lentoja Kambodžan kohteisiin ei valitettavasti ole tarjolla, mutta yksi välilasku lienee jaloillesi tervetullutta vaihtelua pitkän istumisen jälkeen. Reitillä Suomesta Kambodžaan liikennöi useita eri lentoyhtiöitä. Voit vaikuttaa matkasi hintaan merkittävästi vertailemalla keskenään eri lentoyhtiöiden hintoja. Ebookersin sivuilla se onnistuu helposti. Ehkä huomaatkin, että reitillä keskimäärin edullisimmat lentoyhtiöt ovat Cathay Pacific Airways, Finnair ja British Airways. Myös Malaysia Airlinesiltä saatat löytää halvat lennot Kambodžaan.

Perillä Kambodžassa

Kun olet ostanut lentoliput Kambodžaan, lentosi päätepiste on tyypillisesti Phnom Penhissä tai lähellä Angkorin temppeleitä sijaitsevassa Siem Reapissa. Phnom Penhin lentokenttä (IATA:PNH) on Kambodžan pinta-alaltaan suurin lentokenttä, joka palvelee vuosittain yli kolmea miljoonaa matkailijaa. Lentokentällä on kotimaan lennoille tarkoitettu terminaalirakennus sekä toinen terminaali kansainvälisille lennoille. Paluumatkasi koittaessa voit tutustua terminaalissa oleviin lukuisiin myymälöihin sekä nauttia aasialaista tai länsimaista ruokaa. Siem Reapin lentokenttä (IATA: REP) puolestaan on Kambodžan suurin matkustajamäärältään: sen kautta matkustaa vuosittain lähes neljä miljoonaa henkilöä. Myös siellä on kattava valikoima erilaisia myymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

Lentokentältä hotelliin

Kun pitkä lento Kambodžaan on takana päin, haluat varmasti päästä hotelliisi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Jos lennät Phnom Penhiin ja hotellisi sijaitsee kaupungin keskustassa, yksi helpoimmista tavoista on nousta terminaalin ulkopuolelta lähtevään ilmastoituun bussiin numero 03. Bussilippu maksaa vain noin 1 500 rialia. Myös takseja on saatavilla lentokentällä. Matka on tietenkin hieman kalliimpi kuin bussilla, noin 50 000 rialia, mutta suomalaiseen hintatasoon nähden silti hyvin kohtuullinen. Siem Reapin lentokentältä taas pääset hotelliisi varmimmin taksilla tai paikallisella kolmipyöräisellä riksalla, tuk-tukilla. Mukavamman taksin saat, jos varaat sen etukäteen hotelliltasi, mutta voit nousta taksiin myös suoraan lentokentällä. Taksien hinnat ovat kiinteät ja edulliset.

Paras aika matkustaa Kambodžaan

Mikä vuodenaika sitten olisi kaikkein ihanteellisin, jos haaveilet lennoista Kambodžaan? Lennot sinne ovat keskimäärin edullisimpia kesä- ja marraskuussa, mutta voit löytää edulliset lennot Kambodžaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Ilmaston puolesta miellyttävintä Kambodžassa on monien mielestä talviaikaan, kun maan lämpötilat ovat kesäkuukausia siedettävämpiä: lokakuusta tammikuuhun keskilämpötila on 26 asteen tuntumassa. Jos matkustat Kambodžaan talvella, vältyt myös rankimmilta sateilta: sadekausi kestää seudulla toukokuusta lokakuuhun. Lämpimintä Kambodžassa on huhtikuussa, jolloin 40 asteen helteet eivät ole harvinaisia.

Unelmien loma odottaa

Kambodža on maa, jossa kannattaa käydä ainakin kerran elämässä. Useimmiten kävijät tosin ihastuvat maan kulttuuriin ja ystävällisiin ihmisiin ja lähtevät matkaan toisenkin kerran. Pyydä siis mukaan ystäväsi, puolisosi tai vaikkapa sisaruksesi ja lähde ikimuistoiselle matkalle Kambodžaan!

Autonvuokraustarjoukset Kambodža

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.