Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.9. - 23.9.
Ensi viikonloppuna
28.9. - 30.9.

Aina edulliset hotellit – Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

The Kowloon Hotel 114 €
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Kowloon
   
  3,5
  / 5 (10 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hongkongin avaruusmuseo, Nathan Roadin ostosalue ja Hongkongin kulttuurikeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Avenue of Stars ja Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsui Station 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Island Shangri-La 339 €
  Island Shangri-La

  Island Shangri-La

  Pacific Place, Supreme Court Road, Hong Kong
    
   5.0 kautta 5.0

   Pacific Place, Bank of China Tower ja Hong Kong St. John's Cathedral sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hong Kong Academy for Performing Arts ja Lan Kwai Fong ovat myös 2 kilometrin päässä. Hong Kong Admiralty Station on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Wan Chai Station on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Royal Plaza Hotel 127 €
   Royal Plaza Hotel

   Royal Plaza Hotel

   193 Prince Edward Road West, Kowloon
     
    4,3
    / 5 (39 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Yuen Po Bird Market ja Kukkatori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Mong Kokin stadion ja Sneaker Street -ostoskatu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Prince Edwardin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Mong Kok Station on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel VIC on the Harbour 128 €
    Hotel VIC on the Harbour

    Hotel VIC on the Harbour

    1 North Point Estate Lane, Hong Kong
      
     5.0 kautta 5.0

     Hongkongin konferenssi- ja messukeskus, Hong Kong Academy for Performing Arts ja Harbour City sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bank of China Tower ja Lan Kwai Fong ovat myös 10 kilometrin päässä. Hong Kong North Point Station on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Fortress Hillin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

     Peace Guest House - Hong Kong 29 €
     Peace Guest House - Hong Kong

     Peace Guest House - Hong Kong

     Flt C6,Flr 5,Blk C,Chung King Mansion, Kowloon
       
      2,6
      / 5 (5 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Avenue of Stars ja Harbour City sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ladies' Market ja Lan Kwai Fong ovat myös 3 kilometrin päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsui Station ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      ibis Hong Kong North Point 54 €
      ibis Hong Kong North Point

      ibis Hong Kong North Point

      138 Java Road, Hong Kong
        
       3,9
       / 5 (14 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Taikoo Place, Hung Hom Star Ferry Pier -laivalaituri ja Times Square Shopping Mall sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tin Haun temppeli ja Victoria Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Hong Kong North Point Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Fortress Hillin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mini Hotel Central 46 €
       Mini Hotel Central

       Mini Hotel Central

       38 Ice House Street, Central, Hong Kong
         
        3,6
        / 5 (15 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Lan Kwai Fong ja Government House sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Landmark Shopping Area ja Hongkongin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hongkongin keskusrautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hongkongin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        POP Inn 130 €
        POP Inn

        POP Inn

        Flat A – D, 2/F, New Lucky House, Kowloon
          
         5,0
         / 5 (1 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Temple Streetin yömarkkinat, Jade Market ja Miramar Shopping Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The One ja Knutsford Terrace ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Jordanin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Austinin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

         The Langham, Hong Kong 233 €
         The Langham, Hong Kong

         The Langham, Hong Kong

         8 Peking Road, Kowloon
           
          4,7
          / 5 (12 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Harbour City ja Hongkongin kulttuurikeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Tsim Sha Tsuin kellotorni ja Tsim Sha Tsui Star -laivalaituri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong East Tsim Sha Tsui Station on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

          Cordis, Hong Kong 139 €
          Cordis, Hong Kong

          Cordis, Hong Kong

          555 Shanghai Street, Kowloon
            
           4,8
           / 5 (17 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Langham Place Mall ja Nathan Roadin ostosalue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Mong Kok Computer Centre ja Ladies' Market ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Mong Kok Station on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Yau Ma Tein asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Royal Plaza Hotel 127 €
           Royal Plaza Hotel

           Royal Plaza Hotel

           193 Prince Edward Road West, Kowloon
             
            4,3
            / 5 (39 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            Yuen Po Bird Market ja Kukkatori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Mong Kokin stadion ja Sneaker Street -ostoskatu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Prince Edwardin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Mong Kok Station on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

            The Ritz Carlton Hong Kong 470 €
            The Ritz Carlton Hong Kong

            The Ritz Carlton Hong Kong

            Intl. Commerce Centre, 1 Austin Rd West, Kowloon
              
             5,0
             / 5 (2 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Sky 100 ja International Commerce Centre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Harbour City ja Avenue of Stars ovat myös 10 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

             Parhaat hotellit kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue eri alueilla

             Central

             North Point

             Wan Chai

             Causeway Bay

             Mong Kok

             Futian

             Jordan

             Tsim Sha Tsui

             Hung Hom

             Kwun Tong

             Luohu

             Sheung Wan

             Eastern Kowloon

             Western District

             Tai Kok Tsui

             Hotellit Hong Kongissa – vastakohtien kaupungissa

             Hong Kong on Kiinan erikoishallintoalue ja maan neljänneksi suurin kaupunki. Hong Kong on mahtava pilvenpiirtäjien täyttämä monikulttuurinen metropoli, jossa asuu yli seitsemän miljoonaa asukasta.

             Näyttävät ja tyylikkäät hotellit Hong Kongissa

             Hong Kong tarjoaa matkalaiselle runsaasti erilaisia hotellivaihtoehtoja monipuolisella hintahaitarilla - aivan rannan tuntumasta tai hieman kauempaa. Korkealaatuiset hotellit Hong Kongissa sisältävät erilaisia palveluita, kuten ulkouima-altaita, huonepalvelua ja conciergeä sekä paljon muuta riippuen hotellista. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Hong Kongista tai muista Kiinan kaupungeista, kuten esimerkiksi Shenzhenistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Hong Kongin vaikuttavat nähtävyydet

             Hong Kong on kaupunki, joka tarjoaa lomailijalle tai liikematkalaiselle lukemattomia kauniita nähtävyyksiä, joista ensimmäistä ihmetellään ja ihaillaan jo saavuttaessa Hong Kongiin. Kaupungin lukemattomat pilvenpiirtäjät kohoavat kohti taivasta täyttäen maiseman toinen toistaan korkeammalla huipulla. Lukuisista pilvenpiirtäjistä huolimatta Hong Kong tarjoaa myös useita viheralueita, jossa voidaan ulkoilla ja nauttia päivästä.

             Hong Kongin tunnetuin nähtävyys pilvenpiirtäjien lisäksi on huima Victoria Peak. Victoria Peak on kaupungin korkein vuori, joka kohoaa yli viiteen sataan metriin. Victoria Peakilta löytyy näköalapaikkoja, jossa voi ihailla upeaa näkymää Hong Kongista ja selkeänä päivänä jopa hieman pidemmälle. Vuorelle noustaan kätevästi Peak Tramilla, joka on eräänlainen rinnejuna. Huipulta löytyy Peak Tower, jossa sijaitsee muun muassa matkamuistoja myyviä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kuuluisa Madame Tussaudin vahakabinetti. Hong Kongin Merimuseo, Ocean Park on hauska ja monipuolinen huvipuisto, josta löytyy jokaiselle jotain. Ocean Park sisältää esimerkiksi Panda-puiston, Middle Kingdom-kylän ja Meriteatterin.

             Hong Kongin vanhin temppeli Man Mo, joka on pyhitetty kirjallisuuden ja sodan jumalille, sijaitsee Hollywood Roadilla. Palvontapaikalta löytyvät perinteiset patsaat ja suitsukkeiden tuoksu. Kowloon tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurikeskuksen, josta löytyy muun muassa Museum of the Art-taidemuseo. Rantabulevardin Avenue of the Stars-katu sisältää tunnettujen aasialaisten näyttelijöiden sementtiin painettuja kädenjälkiä Hollywoodin tapaan. Hong Kongin Disneyland-huvipuisto on lasten suosikkipaikka.

             Shoppaile Hong Kongissa

             Hong Kongissa shoppailu on elämys, jonka muistaa loppuikänsä, sillä kaupungin hektinen tunnelma ja ihmisten vilinä saavat sykkeen nopeutumaan. Illan tullessa kaupunki kylpee kuuluisissa valoissaan, ja juuri silloin on Hong Kong parhaimmillaan. Innokas shoppailija löytää Nathan-kadulta tunnetuimmat myymäläketjut, ja Harbour Cityn ostoskeskus tarjoaa kaiken saman katon alta. Toreja Hong Kongissa riittää ja matkailijan kannattaakin tutustua Stanley Marketin toriin sekä Temple Streetin yötoriin, mikä on mahtava kokemus, sillä kovin usein ei pääse shoppailemaan keskellä yötä!

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.