Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kalfafell – Matkat

Oletko jo katsonut, mitä kaikkea lomat kohteessa Kalfafell tarjoavat erilaisille matkailijoille? Meidän avullamme voit tehdä unelmistasi totta – oli kyseessä sitten meditointiloma tai adrenaliininhakuinen elämysreissu.

Kalfafell – Matkat

Reykjavik on kohteen Islanti pääkaupunki. Se sijaitsee 210 km länteen kohteesta Kalfafell.

Kuulostaako iltakävely merenrannan tuntumassa houkuttelevalta ajatukselta? Tartu tilaisuuteen ja ota suunnaksesi Playa Negra, jonne pääset matkustamalla vain 85 km lounaaseen.

Täällä ei ole pakko istua koko päivää autossa päästäkseen luonnon helmaan. Vain 30 km:n päässä sijaitseva Lakagigar on loistava paikka nauttia raittiista ilmasta. 35 km:n päässä kaupungista löytyy myös Skafkatellin kansallispuisto, joka tarjoaa tarvittaessa lisää rauhaa ja hiljaisuutta.

Kirkjubaejarklaustur sijaitsee 18 km lounaaseen, ja siellä kannattaa vierailla. Haluatko nähdä jotain muutakin? Kalfafell on lähellä muitakin kohteita. Esimerkiksi Skaftafell sijaitsee 35 km itään, ja se on myös erinomainen pysähdyspaikka.

17 kesäkuuta on hyvin tärkeä kalenteripäivä. Paikallisille sillä on vain yksi merkitys — Islannin itsenäisyyspäivä. Päivää juhlistetaan monin eri tavoin, ja tämä vuodenaika onkin täydellinen maassa lomailuun.

Käyminen tällä viehättävällä seudulla on todella ainutkertainen elämys ja takuulla onnistuu lumoamaan kävijänsä. Harmi vain, että lähdön aika koittaa vääjäämättä.

Hornafjördur (HFN) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 130 km itään. Varmistathan, että lähdet riittävän hyvissä ajoin ehtiäksesi paikalle.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kalfafell

Näytä kaikki 16 majoitusliikettä kohteessa Kalfafell
Fosshotel Núpar

Fosshotel Núpar

Núpar, Kalfafell
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (4 arvostelua)

  Fosshotel Núpar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ...

  Fosshotel Núpar86 €

  Fosshotel Núpar86 €
  Hvoll Guesthouse

  Hvoll Guesthouse

  Hvoll, Kalfafell
   2.0 kautta 5.0
    
    

   Hvoll Guesthouse on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen ...

   Hvoll GuesthouseHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.