Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Lomakeskukset Malediivit

349 €
Hard Rock Hotel Maldives

Hard Rock Hotel Maldives

5.0 kautta 5.0
Hard Rock Hotel Maldives on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Embudun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 12 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 178 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
195 €
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

4.5 kautta 5.0 Kuda Rah, Alifa Dhalu Atoll, South Ari Atoll, Kuda Rah
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhiguran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
178 €
Bandos Maldives

Bandos Maldives

5.0 kautta 5.0 North Male Atoll, Bandos Island
Bandos Maldives on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bandosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 216 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
Hae hinnat
Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

5.0 kautta 5.0 Sirru Fen Fushi, Gaakoshinbi, Shaviyani Atoll
Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 120 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
192 €
Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 North Male Atoll, Lankanfinolhu
Paradise Island Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paradise Islandin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 282 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 North Male' Atoll, Meerufenfushi
Meeru Island Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meerun ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 284 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Kandima Maldives

Kandima Maldives

5.0 kautta 5.0 Dhaalu Atoll, Kandiman saari
Kandima Maldives on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kandiman ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 274 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
The Standard, Huruvalhi Maldives

The Standard, Huruvalhi Maldives

5.0 kautta 5.0
The Standard, Huruvalhi Maldives on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Meedhoon satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden lomakylässä on 115 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Gili Lankanfushi Maldives

Gili Lankanfushi Maldives

5.0 kautta 5.0 Lankanfushi Island, Lankanfushin saari
Gili Lankanfushi Maldives on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gili Lankanfushin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden lomakylässä on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Kohteen Malediivit Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

Kohteen Malediivit Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

Kohteen Malediivit Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

Kohteen Malediivit Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

Lomakeskukset kuuluvat kohteen Malediivit tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

Kohteen Malediivit Lomakeskukset – lomaile edullisesti

Kohteen Malediivit Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

Löydä ebookersilta kohteen Malediivit parhaat Lomakeskukset

ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Malediivit Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

Suosituimmat hotellit Malediivit

Näytä kaikki 898 majoitusliikettä kohteessa Malediivit
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.