Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Palo Alto – Matkat

Eikö olisikin hyvä idea ottaa töistä hieman lomaa ja ilmoittaa työkavereille, että lähdet vähäksi aikaa reissuun? Valitse lomakohteeksi Palo Alto – matka sinne tarjoaa mahdollisuuden tutustua yllätyksiä täynnä olevaan kaupunkiin.

Palo Alto – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Alueella on noin 64 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy kyllä runsaasti.

Osavaltion (Kalifornia) pääkaupunki Sacramento sijaitsee 140 km:n matkan päässä. Menlo Park on lyhyemmän matkan päässä: sinne on matkaa 5 km.

Stanfordin yliopisto, on suosittu nähtävyys, joka tuo kaupunkiin lukemattomia turisteja. Sinua kaduttaa varmasti, jos se jää näkemättä.

Perheen yhteisillä lomilla luodaan unohtumattomia muistoja. Stanford Theatre ja Palo Alto Junior Museum and Zoo (museo ja eläintarha) ovat ohittamattomia kohteita silloin, kun haluatte löytää jotain, josta jokainen nauttii.

Haluatko vaihtaa harmaan betonin hetkeksi vihreisiin puistoihin? Palo Alto kätkee sisälleen useita viheralueita, jotka tarjoavat turvapaikan keskustan kiireiseltä ilmapiiriltä. Stanfordin yliopiston arboretum, Elizabeth Gamblen puutarhakeskus ja Byxbee Park ovat paikkoja, joissa pääset eroon nykyaikaisen elämän aiheuttamasta stressistä.

Anna itsellesi aikaa hengittää, täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla ja ihastele luonnon monimuotoisuutta kohteissa Arastrederon suojelualue ja Baylands Nature Preserve.

Sinut saattaa vallata inspiraatio, kun näet kohteen Cantor Arts Center (museo) omaperäiset taiteen saavutukset asianmukaisesti esille pantuina.

Matkasi ei ole täydellinen ilman retkeä tunnetulle paikalliselle nähtävyydelle. Tesla Motors on hyvällä syyllä yksi tämän paikkakunnan suosituimmista nähtävyyksistä.

Muistomerkit voivat olla minkä muotoisia ja kokoisia tahansa, ja ne paljastavat usein paljon kaupunkinsa historiasta. Stanfordin mausoleumi on luotu muistuttamaan alueen menneistä tapahtumista, joten pysähdy sen luokse ja tutustu tarkemmin sen merkitykseen.

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava kotiin myös joitain matkamuistoja. Standford Shopping Center (ostoskeskus) on paikka, jonka liikkeiden hyllyiltä löydät lukuisia vastustamattomia esineitä.

Vaikka kaikki turistit eivät ehkä tiedä siitä, Palo Alto Art Center on myös kiinnostava nähtävyys.

Palo Alto – Hotellit

Varaa ihanteellinen majoitus helposti. Valittavanasi on yli 66 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Sekä minibudjetilla reissaavat että muut rahoistaan tarkat lomailijat löytävät varmasti kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Best Western Plus Riviera ja The Palo Alto Inn. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei aina maksa maltaita. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, täydellisiä vaihtoehtoja ovat Rosewood Sand Hill ja ELF Homes 3 Bedroom House on Stockwell Drive.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Palo Alto

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Palo Alto

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Palo Alto

Näytä kaikki 1 234 majoitusliikettä kohteessa Palo Alto
Crowne Plaza Cabana, Palo Alto

Crowne Plaza Cabana, Palo Alto

4290 El Camino Real, Palo Alto, CA
  3.5 kautta 5.0
   
   

  Crowne Plaza Cabana, Palo Alto on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Antonio Shopping ...

  Crowne Plaza Cabana, Palo Alto97 €

  Crowne Plaza Cabana, Palo Alto97 €
  Sheraton Palo Alto Hotel

  Sheraton Palo Alto Hotel

  625 El Camino Real, Palo Alto, CA
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Sheraton Palo Alto Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Sheraton Palo Alto Hotel145 €

   Sheraton Palo Alto Hotel145 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.