Petropolis matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Petropolis – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers tekee mittatilaustyönä juuri sinulle ihanteellisen loman. Majoituksesta lentoihin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Petropolis odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Voit säästää jopa , kun päätät varata meiltä lentoliput ja hotellit samassa paketissa.

Jos varaat matkasi meiltä, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmiesi kohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Oletko vielä epävarma? Me haluamme tarjota sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet jossakin edullisemman hinnan varausta seuraavien 48 tunnin aikana, lupaamme vastata siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis vielä odotat?

Pakkaa laukut, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – halusitpa sitten erämaan helteisiin tai lumisille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääville uimarannoille.Varausehtoja sovelletaan.

Petropolis – Matkat

On vaikea päättää, mihin nähtävyyteen tutustua ensin, jos kohteena on Petropolis – lomat siellä tarjoavat runsaasti mielenkiintoista nähtävää. Vaikeinta onkin valikoida eri käyntikohteet matkaohjelmaa varten.

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Rio de Janeiro, jonka väestöstä noin 270 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Matkakohde sijaitsee 890 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Brasilia. Lähimpään kaupunkiin (Surui) kertyy matkaa noin 18 km.

Koko perheen kohteet kuten Petrópolisin vahamuseo, Parc Magique ja Fazenda Santa Eufrásia ovat takuuvarmoja paikkoja saada lapset innostumaan. Ja kuka tietää, ehkä aikuisetkin nauttivat niistä lasten lailla.

Jos ajattelet, että ihminen ja olut on luotu toisiaan varten, Bohemian panimo on oikea osoite suunnata. Panimon työntekijöiden omistautuminen taivaalliselle kullankeltaiselle juomalle on aistittavissa jokaisessa pullossa.

Orquidário Arandan puutarha on paikka, jossa näet, mitä tapahtuu luonnon ja ihmisen yhdistyessä ihmeellisesti. Jos et vielä ole puutarhahullu, kuljeskelu sen inspiroivien kukkaketojen keskellä vie sinut lähemmäksi sellaista.

Stone of Catarina ja São Clementen puisto ovat paikkoja, joissa voit istahtaa penkille kiinnostavan kirjan kanssa, pelata pallopelejä tai vain laskeskella taivaalla lipuvia pilviä. Lisäksi Jardim do Nego tai Petrópolisin kaupunginpuisto ovat paikkoja. joihin tutustuessa aikuiset voivat oikoa jäseniään ja lapset voivat remuta vapaasti.

Ota kamera esiin ja löydä parhaat katselukulmat, joista upeat Cachoeira São José ja Veu da Noivan vesiputous sekä niiden kuohuvat virtaukset näyttäytyvät kaikessa komeudessaan.

Aloita päivä tyynesti tarkkailemalla auringonsäteiden heijastumista tyynen veden pinnalta kohteessa Javaryn järvi.

Laita jalkaasi hyvät kävelykengät ja valmistaudu seikkailuun. Täällä on paljon luonnonsuojelualueita, jotka odottavat löytäjäänsä. Raikas ilma ja upea luonto kohteissa Parque Nacional da Serra dos Órgãos ja Pedra Aguda saavat olon tuntumaan hetkessä paremmalta. Mikäli näissä ei ollut vielä tarpeeksi, Cão Sentadon kivimuodostelma ja Dedo de Deusin huippu ovat kaksi muuta kohdetta, joissa kannattaa vierailla.

Kulje avarissa saleissa, tutustu kiinnostaviin näyttelyihin ja kysy tarvittaessa apua henkilökunnalta. Museu Francisco Alves ja Museu Casa da Hera ovat kiinnostavia paikkoja, joissa voit viettää aikaa ja oppia uusia asioita. Mikäli ehdit, vieraile myös muissa museoissa, kuten Arthur Dalmasson muistokoti ja Miguel Pereiran rautatiemuseo.

Fazenda São Luiz da Boa Sorte saa varmasti tiedonjanosi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteestä ja teknologiasta.

Kohteissa Imperial-museo ja Casa do Colonon museo saat tilaisuuden tutustua tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat vaikuttaneet tämän seudun kehitykseen. Jos havittelet saavasi vielä tarkemman katsauksen menneisiin aikoihin, myös Ferreira da Cunhan asemuseo ja Museu Casa de Santos Dumont ovat käynnin arvoisia.

Tunnetko kiinnostusta nähdä ja saada tietää lisää historiallisista kohteista? Casa do Barão de Mauá ja Casa da Ipiranga antavat todella syvällisen katsauksen tämän seudun entisiin aikoihin. Jos palat halusta tietää lisää, Casa da Princesa Isabel ja Família Nabucon talo ovat myös kiinnostavia.

Jos haluat vilkaista rikkaiden ja kuuluisien elämään, käypä kohteessa Palácio Rio Negro tai Quintandinhan palatsi. Eivätkä ne tietenkään ole vain kaupungissa sijaitsevia pröystäileviä rakennuksia, vaan Palácio do Grão-Pará ja Palacio Amarelo ovat myös tärkeitä nähtävyyksiä.

Itaipavan linna paksuine muureineen ja korkeine torneineen on kiehtova kohde. Ihaile sitä sisältäpäin, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, millainen se on ollut loistonsa aikoina.

Catedral de São Pedro Alcântara ja Bom Sucesson kirkko ovat mielenkiintoisia vierailukohteita, jos olet kiinnostunut seudun uskonnollisesta historiasta. Myös St Anthonyn kirkko ja Igreja Matriz Nossa Senhora da Conceição vetävät puoleensa hengellisistä asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Joskus tietyn paikan vähemmän suositut maamerkit yllättävät hienoudellaan. Pidä tämä mielessä ja harkitse käymistä sellaisissa paikoissa kuten Nova Friburgo Country Club, Nova Friburgon köysirata ja Lumiar Aventura.

Petropolis – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos suunnitelmissasi on viipyä yö tai pari, sinun on parasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 18 majoitusliikettä. Tarkista ebookersin sivusto saadaksesi selville kaikki tarvittavat tiedot.

Pousada Paraíso Açú ja Chalé da Montanha ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, sinun on parempi toimia nopeasti! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja kodikkaiden huoneidensa ja erinomaisen palvelunsa ansiosta.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.