Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Salzburg

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Salzburg

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Salzburg

Loma-asunnot + lennot kohteessa Salzburg

B&B + lennot kohteessa Salzburg

Matkapaketit kohteeseen Salzburg

Parhaat lomapaketit kohteeseen Salzburg

Lomapaketit kohteeseen Salzburg Kolmeksi Yöksi

Salzburg – Matkat

Salzburg kutsuu nimeäsi. Matkailijatyypistä riippumatta tässä rennossa kaupunginosassa yöpyminen antaa mahdollisuuden nähdä kaiken haluamasi kaupungin alueella. Täällä jaat kaupungin noin 150 000 ystävällisen asukkaan kanssa. Etkö hahmota, missä Salzburg sijaitsee? Jos lentokenttä, jolle saavut on W.A. Mozart, maahantulomuodollisuuksista selviydyttyäsi hyppää taksiin ja suuntaa sillä 4 km itään. Jos taas saavut kaupungin keskustasta, matka on 0,1 km etelään.

Salzburg – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki unohtumattomat elämykset... Ebookers haluaa varmistaa, että mielenkiintoinen Salzburg on varmasti unohtumaton lomakohde.

Jopa 9.6%^:n alennus on sinun, kun varaat lennot ja majoituksen kerralla palveluidemme kautta.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää haluamansa.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman hinnan jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Älä siis enää kuhnaile!

Etsitpä sitten suurkaupungin sykettä tai suojaisaa piilopaikkaa, me autamme matkakuumeesi parantamisessa.

Varausehtoja sovelletaan.

Salzburg – Matkat

Tämä kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää, varsinkin lähellä kohdetta Salzburg. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla vaikeaa, mutta Salzburgin katedraali ja Schloss Mirabell ovat pari, joita ei kannata jättää väliin. Näkemisen arvoiset kohteet Festung Hohensalzburg ja Mozartin syntymäkoti ovat myös lähietäisyydellä. Jos olet kiinnostunut saamaan paremman kuvan tästä upeasta kaupungista, Linzergasse ja Steingasse ovat hyviä läheisiä kaupunginosia, joissa vierailla.

Ota kaikki irti matkastasi suuntaamalla keskustaan ja tutustumalla tunnettuihin nähtävyyksiin. Hellbrunnin palatsi, Franziskanerkirche ja Salzburg Museum ovat loistavia paikkoja, joista aloittaa.

Väsyttääkö sinua pitkän päivän jälkeen? Vietä jonkun aikaa kohteissa Augustiner-panimo ja Stiegl-Brauwelt.

Vaikka internetissä onkin saatavilla mielin määrin taidetta, teokset on aina hienompi nähdä aidossa ympäristössä. Voit uppoutua alueen taide-elämään vierailemalla kohteissa Mozarts Wohnhaus Museum, Museum der Moderne Mönchsberg, Museum der Moderne Rupertinum ja Salzburgin barokkimuseo.

Odeïon Kulturforum, Großes Festspielhaus ja Salzburger Landestheater ovat erinomaisia kohteita hauskaan illanviettoon. Niiden esitykset ovat unohtumaton kokemus. Tutustu ohjelmistoon ja varaa liput vaikka heti!

Perheen pienimmät voivat olla ihastuttavia seuralaisia – varsinkin, jos he pääsevät hauskoihin paikkoihin! Tällaisia ovat esimerkiksi Salzburgin lelumuseo ja Festungsbahn, joissa päivä kuluu kuin siivillä pikkuväen seurassa.

Perheen pienimmät voivat väsyä nähtävyydeltä toiselle ravaamiseen. Palauta hymy heidän huulilleen viemällä heidät johonkin alueen koko perheen nähtävyyksistä. Leopoldskron-uima-allas, Freibad Volksgarten ja Aya Bad -uima-altaat ovat näkemisen arvoisia.

Unohda puhelin, jätä arjen huolet taaksesi ja lähde luontoon vaeltamaan kaukana kiireestä. Kapuzinerberg, Mount Nockstein ja Mirabell-puutarha odottavat sinua.

Mukava tapa muistella vietettyä lomaa jälkeenpäin, on palata kotiin mukana muutama muisto matkalta. Europark-ostoskeskus ja Designer Outlet Salzburg tarjoavat varmasti jotain mielenkiintoista.

Voit oppia lisää menneisyydestä tietyissä tämän alueen paljon kokeneissa paikoissa, kuten Anifin linna, Salzburger Residenz -palatsi, Mozartplatz ja Residenzplatz.

Nonnbergin luostari, Stift Sankt Peter, Pyhän Sebastianuksen kirkko ja Holy Trinity Church tarjoavat matkailijalle tilaisuuden tutustua syvemmin tämän alueen uskonnolliseen puoleen.

Ennen lomaa kannattaa harjoitella huutosakille sopivia kannustuslauluja ja alkaa aktivoida äänijänteitä: Wals Siezenheim -stadion tarjoaa tilaisuuden seurata FC Red Bull Salzburgia ja FC Lieferingiä tositoimissa ja liittyä kannustusjoukkoihin paikan päällä.

Salzburg – Hotellit

ebookersin hyvästä tarjonnasta löydät oman majoituksesi varmasti ongelmitta. Juuri nytkin ebookersin matkaoppaassa on tarjolla yli 127 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta täytyy maksaa itsensä kipeäksi? Haus Wartenberg ja MEININGER Hotel Salzburg City Center mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Tekisikö mielesi kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Taitava henkilökunta majoitusliikkeissä Schloss Mönchstein Hotel ja Hotel Sacher Salzburg auttaa sinua toteuttamaan toiveesi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Salzburg

Katso kaikki 5 aktiviteettia kohteessa Salzburg

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Salzburg

Näytä kaikki 408 majoitusliikettä kohteessa Salzburg
H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (28 arvostelua)

  H+ Hotel Salzburg on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Salzburg Congress -kokouskeskus ...

  H+ Hotel Salzburg60 €

  H+ Hotel Salzburg60 €
  IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

  IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

  Rainerstrasse 6-8, Salzburg, Salzburg
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   IMLAUER Hotel Pitter Salzburg on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schloss ...

   IMLAUER Hotel Pitter Salzburg129 €

   IMLAUER Hotel Pitter Salzburg129 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.