Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Scicli – Matkat

Ei ole väliä, minkälaisesta lomakokemuksesta tavallisesti haaveilet: matkat kohteeseen Scicli tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia, ja ebookers auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot unelmalomaa varten.

Scicli – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoituspaikka sekä kaikki unohtumattomat kokemukset... Ebookers huolehtii siitä, että mielenkiintoinen Scicli on unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Jopa 9.6%^:n tarjous odottaa, jos varaat lentoliput ja majoitukset yhdessä.

Tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, joten vaihtoehtoja riittää, etsitpä sitten mitä tahansa.

Oletko vielä epävarma? Tiimimme tarjoaa mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos saat jostakin edullisemman hinnan kuin meiltä varausta seuraavien 48 tunnin aikana, lupaamme vastata siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Älä siis enää mieti.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja kaiva passi esiin. Jännittävät uudet kokemukset odottavat sinua vaikka maapallon toisella puolen, ja me voimme auttaa sinua löytämään ne.

Varausehtoja sovelletaan.

Scicli – Matkat

Monen kohteen mukava ilmapiiri on usein sen asukkaiden ansiota. Ragusa on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 16 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Pääkaupunki Rooma sijaitsee 600 km pohjoiseen kohteesta Scicli. Modica sitä vastoin löytyy paljon lähempää: sinne pääsee suuntaamalla 11 km koilliseen päin.

Nauti kävelyretkestä rantaviivaa pitkin kohteessa Coast Wagon Beach. ja pidä silmällä rannikon tuntumassa asustelevia eläimiä, kuten lokkeja ja rapuja. Sampierin ranta on toinen tunnettu kohde viettää aikaa meren rannalla.

Palazzo Beneventanon palatsi on yksi alueen tärkeimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä varsin suurella määrällä tunnettuja asukkaita.

Scicli – Hotellit

Onko tullut aika kohdata uusia elämyksiä? Etsi itsellesi majoitus, niin voit ryhtyä miettimään itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas tarjoaa yli 26 majoitusliikettä.

Sekä täysveriset reppureissaajat että muut rahoistaan tarkat lomailijat löytävät varmasti kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Case Vacanze Medusa ja Marsa Siclà Residence. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että tasokas palvelu ei aina maksa suuria summia. Toisaalta loman pitäisi olla täydellinen irtiotto arjesta. Jos siis mieluummin nautit vain ylellisestä elämästä ja hemmottelusta, se on aivan normaalia! Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Novecento Scicli ja Grana Barocco Art Hotel & Spa tekee lomakokemuksestasi ylellisen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Scicli

Näytä kaikki 356 majoitusliikettä kohteessa Scicli
Scicli Albergo Diffuso

Scicli Albergo Diffuso

Via Francesco Mormina Penna 15, Scicli, RG
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Scicli Albergo Diffuso on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palazzo Beneventanon ...

  Scicli Albergo Diffuso85 €

  Scicli Albergo Diffuso85 €
  Club Baia Samuele

  Club Baia Samuele

  Localita Punta Sampieri, Scicli, RG
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Club Baia Samuele sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sampierin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen ...

   Club Baia SamueleHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.