Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Sde Nehemia – Matkat

Tiedätkö jo, mitä kaikkea lomat kohteessa Sde Nehemia tarjoavat matkailijoille? Autamme sinua järjestämään haaveittesi mukaisen matkan – oli kyseessä sitten meditointiloma tai adrenaliininhakuinen elämysreissu.

Sde Nehemia – Matkat

Pääkaupunki Jerusalem sijaitsee suunnilleen 160 km etelään kohteesta Sde Nehemia.

Vietä päivä raikkaasta meri-ilmasta nauttien ja näkinkenkiä keräillen kohteissa Tyren ranta ja Ein Gevin ranta.

Hermonin vuori (hiihtokeskus) on paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhoittavista äänistä. Se sijaitsee ainoastaan 20 km:n päässä kaupungista, joten perille päästäksesi sinun ei ole pakko istua autossa kovin pitkään. Beatitudes-vuori, jonne on matkaa 35 km, on myös hieno luontokohde.

Kiinnostaako jalkapallo ja haluatko päästä seuraamaan sitä katsomosta käsin? Katso, kuinka Hapoel Ironi Kiryat Shmona F.C. peittoaa vierailijan kotiareenallaan Ironin stadion. Se sijaitsee 5 km:n päässä kaupungissa Qiryat Shemona.

Muista käydä muillakin lähialueen nähtävyyksillä, joita ovat esimerkiksi Koach-Nabi Yushan linnoitus ja Manara Cliff -köysirata. Ne löytyvät 1 km etelään sijaitsevasta kohteesta Amir. Etkö tahtoisi vielä viedä autoa takaisin vuokraamoon? Muista siis, että myös 2 km lounaaseen sijaitseva Kfar Blum tarjoaa kiinnostavia nähtävyyksiä, jollaisia ovat esimerkiksi Tel Kedeshin kansallispuisto ja Beit HaShomer -museo.

Amuka soveltuu sekä himoshoppailijoille että nähtävyyksistä kiinnostuneille. Se sijaitsee vain 25 km lounaaseen, ja sen lähellä sijaitsevat myös Tel Hazor (historiallinen alue), Alman luola ja Yleisnäyttely. Vierailun arvoisia ovat toki myös Hameiri-museo ja Unkaria puhuvien juutalaisten museo.

Lähin lentokenttä, Rafic Haririn kansainvälinen lentokenttä (BEY), sijaitsee 70 km pohjoiseen. Jos valmistaudut hieman ennalta, sinne matkustaminen ei ole varmasti ongelma.

Sde Nehemia – Hotellit

Sinun on parasta varmistaa majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä tarjolla on vain 5 majoitusliikettä. ebookersin sivustolta selvität helposti kaikki yksityiskohdat.

Jos päätät yöpyä yhdessä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, ammattitaitoinen henkilökunta takaa sen, että lomasi sujuu hienosti. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Bakfar Country Lodging ja Nuriel Fruit & Guest House.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sde Nehemia

Näytä kaikki 166 majoitusliikettä kohteessa Sde Nehemia
The Village – Jordan Riverside TravelHotel

The Village – Jordan Riverside TravelHotel

Sde Nehemia, Sde Nehemia
   
   

  The Village – Jordan Riverside TravelHotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  The Village – Jordan Riverside TravelHotel95 €

  The Village – Jordan Riverside TravelHotel95 €
  Al Sfat HaBanias

  Al Sfat HaBanias

  Kibutz, Sde Nehemia
    
    

   Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hulan laakso. Majoitusliike ...

   Al Sfat HaBanias183 €

   Al Sfat HaBanias183 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.