Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Veliko Tarnovo – Matkat

Eikö olisikin hyvä idea ottaa töistä hieman lomaa ja ilmoittaa työkavereille, että lähdet vähäksi aikaa reissuun? Ota lomakohteeksesi Veliko Tarnovo – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Veliko Tarnovo – Lennot ja hotelli

Voisiko Veliko Tarnovo olla ihanteellinen matkakohde sinulle ja seuralaisillesi? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa tehdä haaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa aivan nurkan takana.

Jos ostat lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa, saatat säästää parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin stressitön lomamatka. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, joten seikkailuntäyteinen matka on lähempänä kuin uskotkaan.

Meillä on tarjolla hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut saamaan jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen seikkailijasi päästä valloilleen. Kaikissa kohteissa on unohtumattomia elämyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Veliko Tarnovo – Matkat

Veliko Tarnovo sijaitsee 6 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on Samovodene, ja 190 km:n päässä valtion pääkaupungista (Sofia).

Älä hylkää treeniaikatauluasi loman ajaksi. Asenovtsi-puisto on paikka, jossa voit työstää joogatekniikkaasi tai lämmitellä lihaksiasi pehmeällä nurmella.

Tee retki kohteeseen Tsarevetsin linnoitus, joka ennen muinoin oli olennainen alueen puolustuksessa ja kuvittele taisteluja, joita sen muureilla käytiin vuosisatoja sitten.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai vain kiinnostunut historiasta, vierailu kohteessa SS. 40 marttyyrin kirkko tuo varmasti lisää sisältöä lomaasi.

Veliko Tarnovo – Hotellit

Varaa majoituksesi nyt, niin et jää ilman! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on tarjolla ainoastaan 8 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa toimia jo tänään!

Jos aikomuksenasi on lomailla yhdessä pidetyimmistä majoitusliikkeistämme, taitava henkilökunta pitää huolen siitä, että lomasi on sinulle kaikin puolin mukava kokemus. Tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Panorama Hotel ja Hotel Premier Veliko Tarnovo.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Veliko Tarnovo

Näytä kaikki 69 majoitusliikettä kohteessa Veliko Tarnovo
Complex Izvora

Complex Izvora

3 Opalchenska Street, Arbanasi, Veliko Tarnovo
  3.5 kautta 5.0
   
   

  Complex Izvora sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konstantsalieva House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Complex Izvora31 €

  Complex Izvora31 €
  Park-Hotel RAYA Garden

  Park-Hotel RAYA Garden

  Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Park-Hotel RAYA Garden sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Veliko Tarnovon yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi ...

   Park-Hotel RAYA Garden44 €

   Park-Hotel RAYA Garden44 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.