Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Vitoria

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Vitoria. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Vitoria lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Vitoria?

Juuri nyt kohteeseen Vitoria saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Vitoria itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Vitoria ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Vitoria matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Vitoria löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Vitoria?

Kohteen Vitoria suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, heinäkuu, helmikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Vitoria halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Vitoria

51 €
Sheraton Vitoria Hotel

Sheraton Vitoria Hotel

4.5 kautta 5.0 Avenida Saturnino De Britto, 217, Praia do Canto, Vitoria, ES
Sheraton Vitoria Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia do Canto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 231 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
28 €
Sleep Inn Vitória

Sleep Inn Vitória

3.0 kautta 5.0
Sleep Inn Vitória on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia do Canto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 261 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
50 €
Quality Hotel Vitoria

Quality Hotel Vitoria

3.5 kautta 5.0 Av. Adalberto Simao Nader, 605, Mata da Praia, Vitoria, ES
Quality Hotel Vitoria on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Praia de Camburin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 203 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
61 €
Pousada Pedra Azul

Pousada Pedra Azul

3.5 kautta 5.0 Rodovia BR 262, Km 88, Pedra Azul, Domingos Martins, ES
Pousada Pedra Azul on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pedra Azulin osavaltiopuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden pousadassa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
35 €
Recanto Primata

Recanto Primata

3.0 kautta 5.0 Rua Gustavo Hertel, Centro, Marechal Floriano, ES
Recanto Primata tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden pousadassa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
79 €
Hotel Fazenda China Park

Hotel Fazenda China Park

3.0 kautta 5.0 Rodovia BR 262, Km 72, s/n Victor Hugo, Domingos Martins, ES
Hotel Fazenda China Park tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 140 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja minibaarin.
39 €
Bourbon Vitória Hotel

Bourbon Vitória Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Dante Michelini, 435, Praia de Camburi, Vitoria, ES
Bourbon Vitória Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia de Camburin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 134 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
20 €
OYO Hotel Prainha

OYO Hotel Prainha

3.0 kautta 5.0 R. Vasco Coutinho 136, Vila Velha, ES
OYO Hotel Prainha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Church of Our Lady of the Rosary. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
51 €
Golden Tulip Porto Vitória

Golden Tulip Porto Vitória

4.0 kautta 5.0 Av. Nossa Senhora dos Navegantes, 635, Enseada do Suá, Vitoria, ES
Golden Tulip Porto Vitória on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça do Papa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 296 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
14 €
Pousada Sol & Mar

Pousada Sol & Mar

2.5 kautta 5.0 R. Cândida do Rosário 3752, Serra, ES
Pousada Sol & Mar sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jacaraípen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden pousadassa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Vitoria

Katso kaikki kohteen Vitoria vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.