Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Wexford – Matkat

Etkö malta odottaa seuraavaa lomaa? Tartu tilaisuuteen ja valitse kohteeksi Wexford – matka sinne ei takuulla kaduta!

Wexford – Lennot ja hotelli

Voisiko Wexford olla paras mahdollinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-tiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä voit säästää enimmillään jopa 9.6%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa etsiminen ja aloittaa unelmaloman suunnittelu tosissaan.

On tullut aika pakata matkalaukut ja toteuttaa toivomuslista. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai paeta luonnonhelmaan, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Wexford – Matkat

Se sijaitsee 5 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Ballindinas, ja 110 km:n päässä maan pääkaupungista (Dublin).

Maailmassa ei ole montaa miellyttävämpää asiaa kuin kävelyretken tekeminen ja näkinkenkien keräily meren rannalla. Morriscastle Beach on täydellinen vierailukohde, kun sinusta tuntuu siltä, että tarvitset hieman meriterapiaa.

Jos yhteytesi luontoon on päässyt katkeamaan, tee retki kohteeseen Wexford Wildfowl Reserve (puisto).

Irish National Heritage Park (museo) esittelee upealla tavalla alueen historiaa ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Irish Agricultural Museum (museo) ja Wexford County Museum (museo) ovat kaksi muuta kohdetta, joiden tarkoitus on kerätä, säilyttää ja jakaa tämän alueen ainutlaatuista perinnettä.

Kohteen National 1798 Centre (museo) vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat kuin suoraan saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä historiallisessa paikassa.

Selskarin luostari on hyvä paikka tarkkailla paikallisten uskonnon harjoittamista.

Muistomerkit voivat olla minkä näköisiä ja muotoisia tahansa, ja ne paljastavat usein paljon paikkakuntansa historiasta. Westgate Tower (rakennus) on luotu muistuttamaan alueen menneistä tapahtumista ja ihmisistä, joten vieraile sen luona ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Wexfordin oopperatalo on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos hyvä show tai muu esitys kuulostaa kiinnostavalta. Tutustu tapahtumakalenteriin ja käy sitten varaamassa liput.

Wexford – Hotellit

Valitse majoituksesi saman tien, ettet tule pettymään! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on ainoastaan 11 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa varmasti toimia nopeasti!

Clayton Whites Hotel ja Killiane Castle Country House & Farm ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, sinun on parempi toimia nopeasti! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa mukavien sänkyjensä ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Wexford

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteessa Wexford
Clayton Whites Hotel

Clayton Whites Hotel

Abbey Street, Wexford, Wexford
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (19 arvostelua)

  Clayton Whites Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Selskarin luostari. ...

  Clayton Whites Hotel86 €

  Clayton Whites Hotel86 €
  Talbot Hotel Wexford

  Talbot Hotel Wexford

  On The Quay, Wexford, County Wexford
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (19 arvostelua)

   Talbot Hotel Wexford on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wexfordin oopperatalo. ...

   Talbot Hotel Wexford63 €

   Talbot Hotel Wexford63 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.