Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Wexford

112 €
Killiane Castle Country House & Farm

Killiane Castle Country House & Farm

4.0 kautta 5.0 Killiane Castle, Drinagh, Wexford, Wexford
Killiane Castle Country House & Farm on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rosslare Golf Club (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1700 rakennetussa 4 tähden maatilamajoituksessa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
109 €
Clayton Whites Hotel

Clayton Whites Hotel

4.0 kautta 5.0 Abbey Street, Wexford, Wexford
Clayton Whites Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Selskarin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
109 €
Maldron Hotel Wexford

Maldron Hotel Wexford

3.0 kautta 5.0 Ballindinas, Barntown, Wexford, Wexford
Maldron Hotel Wexford on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Irish National Heritage Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 108 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
79 €
Talbot Hotel Wexford

Talbot Hotel Wexford

4.0 kautta 5.0 On The Quay, Wexford, County Wexford
Talbot Hotel Wexford on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wexfordin oopperatalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 107 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
150 €
Whitford House Hotel

Whitford House Hotel

4.0 kautta 5.0 New Line Road, Wexford, Wexford
Whitford House Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wexford General Hospital (sairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 36 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Riverbank House Hotel

Riverbank House Hotel

3.0 kautta 5.0 The Bridge, Wexford, Wexford
Riverbank House Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westgate Tower (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Farmers Kitchen Hotel

Farmers Kitchen Hotel

3.0 kautta 5.0 Rosslare Road, Wexford, Wexford
Farmers Kitchen Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Irish Agricultural Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Jim McGee's

Jim McGee's

3.5 kautta 5.0 18 Lower John St, Wexford, County Wexford
Jim McGee's sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wexfordin oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Talbot Suites at Stonebridge

Talbot Suites at Stonebridge

4.0 kautta 5.0 Paul Quay, Wexford, County Wexford
Talbot Suites at Stonebridge on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wexfordin oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 69 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Dooley's Townhouse

Dooley's Townhouse

3.0 kautta 5.0 27 Barrack Street, house, Wexford, Co. Wexford
Dooley's Townhouse on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wexfordin oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Wexford

Katso kaikki kohteen Wexford vuokra-autot

Wexford – Matkat

Etkö malta odottaa seuraavaa lomaa? Tartu tilaisuuteen ja valitse kohteeksi Wexford – matka sinne ei takuulla kaduta!

Wexford – Lennot ja hotelli

Voisiko Wexford olla paras mahdollinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-tiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä voit säästää enimmillään jopa 7.7%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa etsiminen ja aloittaa unelmaloman suunnittelu tosissaan.

On tullut aika pakata matkalaukut ja toteuttaa toivomuslista. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai paeta luonnonhelmaan, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Wexford – Matkat

Se sijaitsee 5 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Ballindinas, ja 110 km:n päässä maan pääkaupungista (Dublin).

Maailmassa ei ole montaa miellyttävämpää asiaa kuin kävelyretken tekeminen ja näkinkenkien keräily meren rannalla. Morriscastle Beach on täydellinen vierailukohde, kun sinusta tuntuu siltä, että tarvitset hieman meriterapiaa.

Jos yhteytesi luontoon on päässyt katkeamaan, tee retki kohteeseen Wexford Wildfowl Reserve (puisto).

Irish National Heritage Park (museo) esittelee upealla tavalla alueen historiaa ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Irish Agricultural Museum (museo) ja Wexford County Museum (museo) ovat kaksi muuta kohdetta, joiden tarkoitus on kerätä, säilyttää ja jakaa tämän alueen ainutlaatuista perinnettä.

Kohteen National 1798 Centre (museo) vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat kuin suoraan saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä historiallisessa paikassa.

Selskarin luostari on hyvä paikka tarkkailla paikallisten uskonnon harjoittamista.

Muistomerkit voivat olla minkä näköisiä ja muotoisia tahansa, ja ne paljastavat usein paljon paikkakuntansa historiasta. Westgate Tower (rakennus) on luotu muistuttamaan alueen menneistä tapahtumista ja ihmisistä, joten vieraile sen luona ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Wexfordin oopperatalo on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos hyvä show tai muu esitys kuulostaa kiinnostavalta. Tutustu tapahtumakalenteriin ja käy sitten varaamassa liput.

Wexford – Hotellit

Valitse majoituksesi saman tien, ettet tule pettymään! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on ainoastaan 11 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa varmasti toimia nopeasti!

Clayton Whites Hotel ja Killiane Castle Country House & Farm ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, sinun on parempi toimia nopeasti! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa mukavien sänkyjensä ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Wexford

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Wexford. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Wexford lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Wexford?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Wexford maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Wexford itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Wexford ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Wexford matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Wexford löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Wexford?

Kohteen Wexford suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Wexford halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.