Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Tukholma alkaen 73.80 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Tukholmaan

Tukholma on aina ollut yksi suomalaisten suosikkimatkakohteista. Kaupunki sijaitsee nimittäin erittäin lähellä ja tarjoaa paljon nähtävää niin aikuisille kuin myös lapsille. Vaikka moni suomalainen matkustaakin Tukholmaan laivalla, lentäminen on koko ajan kasvattanut suosiotaan. Sivustoltamme löydät helposti halvat lennot Helsingistä Tukholmaan monilta eri lentoyhtiöiltä. Lentoaikojen ja -hintojen vertailu on sivustollamme helppoa, ja lukuisten lentovaihtoehtojen ansiosta edullisia lentoja on tarjolla lähes aina, myös viime tingassa varaaville. Parhaista hinnoista saa kuitenkin nauttia varmimmin varaamalla lennot hyvissä ajoin, mielellään jo muutamaa kuukautta ennen matkaa. Etenkin kesälomien aikaan lennot kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä kesäisin lentojen hinnat ovat monesti muuta vuotta kalliimpia.

Varaa verkon kautta kätevästi lennot Helsingistä Tukholmaan

Lento Helsingistä Tukholmaan on huomattavan paljon laivamatkaa nopeampi tapa matkustaa, sillä lentoaika on vain noin tunnin. Lentojen hinnat ovat myös kilpailukykyiset, ja lentovaihtoehtoja on paljon. Ainakin Finnair, SAS ja Norwegian lentävät suoraan Helsingistä Tukholmaan. Suurin osa lennoista laskeutuu Arlandan kansainväliselle lentoasemalle, mutta myös Bromman lentoasemalle on suoria lentoja Helsingistä. Välilaskullisia vaihtoehtojakin on tarjolla, mutta suorat lennot ovat paitsi nopeampia myös yleensä välilaskullisia lentoja edullisempia. Vaihtoehtojen paljouden ansiosta itselleen sopivimmat lennot Helsingistä Tukholmaan on helppo varata.

Perille alta aikayksikön

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen, Vantaan kaupungin alueella. Siirtyminen lentoasemalle on helppoa. Vuonna 2015 avattiin Kehärata, jonka ansiosta Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee nykyään myös junalla. Matka-aika Helsingin päärautatieasemalta lentoasemalle on junalla hieman alle puoli tuntia. Kauempaa junalla saapuvat voivat vaihtaa helposti lentoasemalle vievään paikallisjunaan esimerkiksi Pasilassa tai Tikkurilassa. Junia kulkee tasaisin väliajoin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Helsingin keskustasta voi siirtyä lentoasemalle myös paikallisbussilla, jolloin matka-aika on noin 40 minuuttia. Myös jotkin kaukobussit pysähtyvät lentoasemalla. Autolla saapuvat pääsevät samaten helposti lentoasemalle, ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon parkkipaikkoja, aina lentoaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevista katetuista parkkihalleista hieman etäämmällä sijaitseviin avoimiin lentoparkkeihin. Kauempana sijaitsevilta pysäköintialueilta on myös bussiyhteys terminaaleihin. Lento Tukholmaan Helsingistä voi lentoyhtiöstä riippuen lähteä joko terminaalista 1 tai terminaalista 2.

Arlandan kansainvälinen lentoasema sijaitsee hieman yli 40 kilometrin päässä Tukholman keskustasta pohjoiseen. Helpoin tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan on Arlanda Express -juna, joka ajaa lentoasemalta useita vuoroja tunnissa Tukholman päärautatieasemalle. Matka-aika on vain noin 20 minuuttia, mutta junalippu on suhteellisen kallis. Halvemmalla pääsee, jos matkustaa paikallisjunalla tai paikallisbussilla. Lentobussit kulkevat suoraan Tukholman keskustaan, mutta matka-aika on huomattavasti Arlanda Express -junan matka-aikaa pidempi. Paikallisjunat ovat edullinen ja hyvä vaihtoehto, mutta junaa on vaihdettava matkan aikana. Myös auton vuokraaminen on mahdollista, mutta taksilla matkustaminen lentoasemalta keskustaan ei suuren etäisyyden vuoksi yleisesti ottaen kannata.

Tukholmassa on myös toinen kansainvälinen lentoasema, Bromman lentoasema. Se sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta, eli huomattavasti Arlandan lentoasemaa lähempänä. Lentoasemalta voi ottaa lentobussin Tukholman Cityterminalen-pääbussiasemalle, ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Myös muutama paikallisbussilinja pysähtyy lentoasemalla tai sen välittömässä läheisyydessä, mutta paikallisbussilla matka-aika nousee yleensä noin puoleen tuntiin. Koska Bromman lentoasema sijaitsee suhteellisen lähellä keskustaa, myös taksilla matkustaminen on varteenotettava vaihtoehto. Lentoasemalta voi luonnollisesti myös vuokrata auton.

Tukholmassa on paljon nähtävää kaikenikäisille, aina konserteista ja urheilutapahtumista vanhoihin linnoihin ja museoihin, huvipuistoja unohtamatta. Ja mikä parasta, Tukholma sijaitsee erittäin lähellä Suomea. Varaa siis lennot Helsingistä Tukholmaan jo tänään ja matkusta kohti uusia kokemuksia!

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 356 hotellia kohteessa Tukholma
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Stockholm
3.5 kautta 5.0

Tanssimuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat ...

158 €

158 €
Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet

Sandhamnsgatan 67, Stockholm
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (38 arvostelua)

Frihamnen, Vasa-museo ja Skansen sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistosta. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ...

79 €

79 €
Nordic C Hotel

Nordic C Hotel

Vasaplan 4, Stockholm
4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Oscarsteattern, Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ...

121 €

121 €
First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron

Västra Järnvägsgatan 17, Stockholm
3.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (5 arvostelua)

Casino Cosmopol Stockholm ja Oscarsteattern sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ...

83 €

83 €
Castle House Inn

Castle House Inn

Brunnsgränd 4, Stockholm
2.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Royal Coin Cabinet, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ...

56 €

56 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.