Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi EWR
Lennon hinta 309 €

Lennot Tukholmasta New Yorkiin on helppo löytää.

Tukholmasta on kätevää lentää New Yorkiin, sillä suoria lentoja on tarjolla useita ja kaiken lisäksi edullisesti. New York on sitä paitsi täydellinen matkakohde kaikkina vuodenaikoina, ja on vaikea sanoa, milloin koko maailman pääkaupungiksikin kutsuttuun kaupunkiin ei muka kannattaisi matkustaa. Eniten matkailijoita liikkuu tietenkin kesällä, mutta kuka voisi vastustaa ajatusta elokuvista ja tv-sarjoista tutusta, romanttisesta Central Parkista talvisaikaan? Matka New Yorkiin on ennen kaikkea kaupunkilomaa, johon kuuluu upeita museoita, ravintoloita ja shoppailua sekä katutunnelmaa – tietenkään komeita pilvenpiirtäjien rajaamia maisemia unohtamatta. Lennot Tukholmasta New Yorkiin ovat hyvä idea aktiiviselle ja kulttuurinnälkäiselle matkailijalle.

Tukholma–New York-lennot

Tukholmasta on erinomaiset lentoyhteydet New Yorkiin. Voit valita mieleisesi lentoyhtiön tai parhaan viikonpäivän ja kellonajan. Esimerkiksi Norwegianin ja SASin lennot ovat perillä nopeasti, 7–8 tunnissa. Myös välilaskullisia lentoja kannattaa harkita, sillä esimerkiksi Icelandairin lennot Reykjavikin kautta ovat varteenotettava vaihtoehto – välilaskusta huolimatta lentoaika on vain noin kymmenen tuntia. SASilla on myös nopeita lentoja Oslon kautta, Finnairilla puolestaan Helsingin. Jos voit valita matkasi ajankohdan vapaasti ja etsit halpoja lentoja Tukholmasta New Yorkiin, pidä mielessä, että kuukausista edullisimmat ovat tammi- ja marraskuu, kalleimmat puolestaan heinä- ja joulukuu. Viikonpäivistä keskiviikko on keskimäärin edullisin valinta, lauantai taas kallein. Iltalennot taas ovat keskimäärin yli kymmenen prosenttia keskipäivän lentoja edullisempia. Suurin osa lennoista Tukholmasta New Yorkiin lähtee Tukholmassa Arlandan lentoasemalta, mutta hinnoissa voit säästää, jos etsit Bromman kentältä lähtevän lennon. Kaiken kaikkiaan lento Tukholmasta New Yorkiin kannattaa aina varata viimeistään tasan kaksi kuukautta ennen matkaa. Kun varaat matkasi näitä niksejä noudattaen, jää matkakassaasi enemmän rahaa.

Tukholmasta matkalle

Arlandan lentoasema (ARN) on Tukholman suurin lentokenttä ja sijaitsee 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä keskustasta kentälle on 10–15 minuutin välein liikennöivä juna Arlanda Express, joka lähtee Centralstationilta. Matka kestää 20 minuuttia. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta bussi on junaa paljon halvempi. Jos matkustat New Yorkiin lennolla, joka lähtee Bromman lentoasemalta (BMA), pääset kentälle Tukholman keskustasta Flygbussarnan bussilla, joka lähtee Cityterminalenista. Sitä edullisempi vaihtoehto ovat julkisen liikenteen SL:n bussit 110 ja 152. Halpalentoyhtiöt käyttävät Tukholmassa Skavstan lentoasemaa (NYO) tai noin sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevaa Västeråsin lentokenttää (VST) – muista tarkistaa jo matkaa suunnitellessa tai viimeistään ennen lähtöpäivää, miltä kentältä lentosi lähtee. Kaikille Tukholman lentoasemille pääsee kätevästi myös taksilla, kunhan muistaa, että Ruotsissa taksiyhtiöt saavat hinnoitella matkat vapaasti. Eri yhtiöiden hintoja kannattaa siis vertailla mieluiten jo etukäteen. Hintojen on oltava selkeästi esillä, ja joillain yhtiöillä on käytössä helpot kiinteät hinnat.

Perille New Yorkiin

Tukholmasta saapuvat lennot laskeutuvat New Yorkin kolmesta lentokentästä yleensä joko suurimmalle, John F Kennedyn lentoasemalle (JFK) tai Newark Libertyn lentoasemalle (EWR). John F Kennedy sijaitsee 13 kilometrin päässä New Yorkin keskustasta, Jamaicanlahden rannalla Queensissä, ja siihen kuuluu kahdeksan terminaalia. Terminaalien ja autovuokraamoiden sekä kentän kahden metroaseman välillä kulkee kätevä AirTrain. Se on myös kätevin tapa matkustaa kohti keskustaa ja vaihtaa sitten edelleen lähijunaan. Matka Manhattanille kestää vain 45 minuuttia. Kentältä metroasemalle ja Long Islandille pääsee myös bussilla, ja totta kai myös taksi palvelee mukavasti. Jos lentosi laskeutuu Newark Libertyn lentoasemalle, se sijaitsee hieman kauempana, 24 kilometrin päässä Manhattanilta etelään, Newarkin ja Elizabethin kaupunkien puolimatkassa. Terminaaleja kentällä on kolme, ja matka kohti keskustaa taittuu AirTrain Newarkilla, jolla pääsee NJ TRANSITin ja AmTrakin pysäkeille. Perille New York Cityyn pääsee tietenkin myös bussilla, taksilla tai vuokraamalla kentältä auton. Molemmilla kentillä on tarjolla myös erilaisia kyydinjakopalveluita, joista löytyy paljon lisätietoa kenttien nettisivuilta. Myös tarkemmat tiedot ja kartat metro-, bussi-, juna- ja muista yhteyksistä kannattaa selvittää lentokenttien nettisivuilta ennen matkaa, etenkin jos suuntaat matkallasi jonnekin muualle kuin aivan New Yorkin sydämeen. Halvat lennot Tukholmasta New Yorkiin kannattaa etsiä ja varata heti, niin voit seuraavaksi heittäytyä suunnittelemaan unelmiesi lomaa Isossa Omenassa.

Tukholma - New York Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – New York?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- New York on 310 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen New York. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- New York on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – New York on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- New York on tarjolla 557 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – New York?

  reitillä Tukholma -- New York liikennöi 24 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – New York -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen New York voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen New York.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – New York?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- New York hintaan 310 €! Reitillä Tukholma -- New York 24 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- New York (JFK)\n * Scandinavian Airlines\n * Delta Air Lines\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- New York (EWR)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * United Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- New York (JFK)\n * Finnair\n * Malmö Aviation\n * Brussels Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – New York useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- New York (JFK)\n * Scandinavian Airlines -- 75 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JFK\n \n\n * Delta Air Lines -- 31 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JFK\n \n\n * Finnair -- 22 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JFK\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- New York (EWR)\n * Scandinavian Airlines -- 89 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- EWR\n \n\n * Lufthansa -- 29 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- EWR\n \n\n * United Airlines -- 27 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- EWR\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- New York (JFK)\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- JFK\n \n\n * Malmö Aviation -- 7 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- JFK\n \n\n * Brussels Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- JFK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen New York joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 75 lentoa reitillä Tukholma -- New York. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 319 lentoa kohteeseen New York (JFK).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 215 lentoa kohteeseen New York (EWR).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 18 lentoa kohteeseen New York (JFK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – New York?

  Suora lento reitillä Tukholma -- New York kestää yleensä noin 8 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 6 324,98 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 32 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 12 tuntia, 22 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – New York?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- New York (JFK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.45\n * Aikaisin saapumisaika: 20.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.00\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- New York (EWR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.05\n * Aikaisin saapumisaika: 11.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 12.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.55\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- New York (JFK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.55\n * Aikaisin saapumisaika: 12.54\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 09.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – New York?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit New York

Näytä kaikki 4 017 majoitusliikettä kohteessa New York
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
  2.5 kautta 5.0
   
   
  2,9/5 (427 arvostelua)

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin ...

  Hotel Pennsylvania86 €

  Hotel Pennsylvania86 €
  Paramount Times Square

  Paramount Times Square

  235 West 46th Street, New York, NY
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,3/5 (15 arvostelua)

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

   Paramount Times Square83 €

   Paramount Times Square83 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.