Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi JFK
Lennon hinta 322 €

Lennot Tukholmasta New Yorkiin on helppo löytää.

Tukholmasta on kätevää lentää New Yorkiin, sillä suoria lentoja on tarjolla useita ja kaiken lisäksi edullisesti. New York on sitä paitsi täydellinen matkakohde kaikkina vuodenaikoina, ja on vaikea sanoa, milloin koko maailman pääkaupungiksikin kutsuttuun kaupunkiin ei muka kannattaisi matkustaa. Eniten matkailijoita liikkuu tietenkin kesällä, mutta kuka voisi vastustaa ajatusta elokuvista ja tv-sarjoista tutusta, romanttisesta Central Parkista talvisaikaan? Matka New Yorkiin on ennen kaikkea kaupunkilomaa, johon kuuluu upeita museoita, ravintoloita ja shoppailua sekä katutunnelmaa – tietenkään komeita pilvenpiirtäjien rajaamia maisemia unohtamatta. Lennot Tukholmasta New Yorkiin ovat hyvä idea aktiiviselle ja kulttuurinnälkäiselle matkailijalle.

Tukholma–New York-lennot

Tukholmasta on erinomaiset lentoyhteydet New Yorkiin. Voit valita mieleisesi lentoyhtiön tai parhaan viikonpäivän ja kellonajan. Esimerkiksi Norwegianin ja SASin lennot ovat perillä nopeasti, 7–8 tunnissa. Myös välilaskullisia lentoja kannattaa harkita, sillä esimerkiksi Icelandairin lennot Reykjavikin kautta ovat varteenotettava vaihtoehto – välilaskusta huolimatta lentoaika on vain noin kymmenen tuntia. SASilla on myös nopeita lentoja Oslon kautta, Finnairilla puolestaan Helsingin. Jos voit valita matkasi ajankohdan vapaasti ja etsit halpoja lentoja Tukholmasta New Yorkiin, pidä mielessä, että kuukausista edullisimmat ovat tammi- ja marraskuu, kalleimmat puolestaan heinä- ja joulukuu. Viikonpäivistä keskiviikko on keskimäärin edullisin valinta, lauantai taas kallein. Iltalennot taas ovat keskimäärin yli kymmenen prosenttia keskipäivän lentoja edullisempia. Suurin osa lennoista Tukholmasta New Yorkiin lähtee Tukholmassa Arlandan lentoasemalta, mutta hinnoissa voit säästää, jos etsit Bromman kentältä lähtevän lennon. Kaiken kaikkiaan lento Tukholmasta New Yorkiin kannattaa aina varata viimeistään tasan kaksi kuukautta ennen matkaa. Kun varaat matkasi näitä niksejä noudattaen, jää matkakassaasi enemmän rahaa.

Tukholmasta matkalle

Arlandan lentoasema (ARN) on Tukholman suurin lentokenttä ja sijaitsee 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä keskustasta kentälle on 10–15 minuutin välein liikennöivä juna Arlanda Express, joka lähtee Centralstationilta. Matka kestää 20 minuuttia. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta bussi on junaa paljon halvempi. Jos matkustat New Yorkiin lennolla, joka lähtee Bromman lentoasemalta (BMA), pääset kentälle Tukholman keskustasta Flygbussarnan bussilla, joka lähtee Cityterminalenista. Sitä edullisempi vaihtoehto ovat julkisen liikenteen SL:n bussit 110 ja 152. Halpalentoyhtiöt käyttävät Tukholmassa Skavstan lentoasemaa (NYO) tai noin sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevaa Västeråsin lentokenttää (VST) – muista tarkistaa jo matkaa suunnitellessa tai viimeistään ennen lähtöpäivää, miltä kentältä lentosi lähtee. Kaikille Tukholman lentoasemille pääsee kätevästi myös taksilla, kunhan muistaa, että Ruotsissa taksiyhtiöt saavat hinnoitella matkat vapaasti. Eri yhtiöiden hintoja kannattaa siis vertailla mieluiten jo etukäteen. Hintojen on oltava selkeästi esillä, ja joillain yhtiöillä on käytössä helpot kiinteät hinnat.

Perille New Yorkiin

Tukholmasta saapuvat lennot laskeutuvat New Yorkin kolmesta lentokentästä yleensä joko suurimmalle, John F Kennedyn lentoasemalle (JFK) tai Newark Libertyn lentoasemalle (EWR). John F Kennedy sijaitsee 13 kilometrin päässä New Yorkin keskustasta, Jamaicanlahden rannalla Queensissä, ja siihen kuuluu kahdeksan terminaalia. Terminaalien ja autovuokraamoiden sekä kentän kahden metroaseman välillä kulkee kätevä AirTrain. Se on myös kätevin tapa matkustaa kohti keskustaa ja vaihtaa sitten edelleen lähijunaan. Matka Manhattanille kestää vain 45 minuuttia. Kentältä metroasemalle ja Long Islandille pääsee myös bussilla, ja totta kai myös taksi palvelee mukavasti. Jos lentosi laskeutuu Newark Libertyn lentoasemalle, se sijaitsee hieman kauempana, 24 kilometrin päässä Manhattanilta etelään, Newarkin ja Elizabethin kaupunkien puolimatkassa. Terminaaleja kentällä on kolme, ja matka kohti keskustaa taittuu AirTrain Newarkilla, jolla pääsee NJ TRANSITin ja AmTrakin pysäkeille. Perille New York Cityyn pääsee tietenkin myös bussilla, taksilla tai vuokraamalla kentältä auton. Molemmilla kentillä on tarjolla myös erilaisia kyydinjakopalveluita, joista löytyy paljon lisätietoa kenttien nettisivuilta. Myös tarkemmat tiedot ja kartat metro-, bussi-, juna- ja muista yhteyksistä kannattaa selvittää lentokenttien nettisivuilta ennen matkaa, etenkin jos suuntaat matkallasi jonnekin muualle kuin aivan New Yorkin sydämeen. Halvat lennot Tukholmasta New Yorkiin kannattaa etsiä ja varata heti, niin voit seuraavaksi heittäytyä suunnittelemaan unelmiesi lomaa Isossa Omenassa.

Lennot Tukholma – New York

Onko kohteiden Tukholma ja New York välillä suoria lentoja?

Onko SAS yksi suosikeistasi? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa tietää, että se on yksi 1 yhtiöstä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja New York välillä kestää?

Seuraava lomasi odottaa vain 8 tuntia ja 30 minuuttia päässä. Tämä on keskimäärin se aika, mikä 6 300 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Tukholma ja New York väliseen lentomatkaan menee.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja New York välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Tukholma ja New York välillä, yleisimmin liikennöidyt reitit ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 62 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema): 31 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 8 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja New York välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Tukholma ja New York välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti useita lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, mistä aloittaa, nämä ovat kuusi tunnetuinta yhtiötä:

  • Finnair, 152 lentoa kuussa
  • Iberia, 114 lentoa kuussa
  • American Airlines, 78 lentoa kuussa
  • British Airways, 78 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 75 lentoa kuussa
  • Air Canada, 62 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja New York välillä on?

Viime hetken matkat voivat tuoda jännitystä elämään. 9 päivittäistä lentoa välillä Tukholma – New York takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit New York

Näytä kaikki 4 775 majoitusliikettä kohteessa New York
90 €
Arlo SoHo

Arlo SoHo

4.0 kautta 5.0 231 Hudson Street, New York, NY
Arlo SoHo on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
90 €
Arlo NoMad

Arlo NoMad

4.0 kautta 5.0 11 East 31st Street, New York, NY
Arlo NoMad on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

4.0 kautta 5.0 8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.