Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Atami – Matkat

Riippumatta siitä, onko matka kohteeseen Atami nopea pyrähdys vai pitkä lomareissu, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin voit nauttia kaupungista ilman huolia.

Atami – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki ihanat seikkailut – ebookers varmistaa, että houkutteleva Atami on unelmiesi määränpää.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Unelmaloman toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kattavan valikoiman ansiosta voit hypätä koneeseen vaikka huomenna.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden sisällä, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen. Enää ei kannata odotella.

Nyt on paras mahdollinen aika pakata laukut ja lähteä liikkeelle. Tahdoitpa sitten kokea suurkaupungin väenpaljouden tai paeta luonnonhelmaan, meidän avullamme pääset hyvään alkuun.

Varausehtoja sovelletaan.

Atami – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu vakituisesti noin 41 000 henkilöä.

Atami sijaitsee 90 km lounaaseen maan pääkaupungista, joka on Tokio, ja 17 km pohjoiseen lähikaupungista (Ito).

Kaupungissa on joitakin ihastuttavia viheralueita joista löydät valtavasti eri kasvilajeja. Akaon yrtti- ja ruusutarha ja Atamin luumupuutarha ovat ehdottomia retkikohteita.

Himenosawan puisto ja sen luonto tekee vaikutuksen kauneudellaan. Tämä hurmaava paikka vie sydämesi mennessään.

Jos sää on sateinen, valitse vierailukohteeksi Kabochan museo. Esillä on runsaasti mielenkiintoista nähtävää, ja saatat myös oppia jotain aivan uutta! Nishimura Kyotaron museo ja Atamin tempputaidemuseo ovat myös suositeltavia kohteita. Kysy lisätietoja erityistilaisuuksista, jotta saat kaiken irti käynnistäsi.

Mitä tulee näyttelytarjontaan, taiteen harrastajilla on valinnan varaa vaikka millä mitalla. Toda Koshiron kuvakirjataidemuseo on vasta alkua! Jos haluat jatkaa kierrosta, Seiko Sawadan muistomuseo ja MOAn taidemuseo tarjoavat myöskin ihmeteltäväksesi voimakkaita tauluja ja epätavallisen upeita veistoksia.

Jos palat halusta oppia enemmän alueen historiasta, Omiyan mäntypuu / Kanichin ja Omiyan patsas on ehdoton tutustumiskohde.

Kohteen Atamin linna jykevät kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat aivan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen loistoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Jos olet uskonnollinen tai kaipaat vain hieman rauhaa, Kinomiya (pyhättö) ja Izusan Jinjan pyhäkkö ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Myös Fukusenjin temppeli ja Yuzenin pyhäkkö vetävät puoleensa hengellisistä asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Jos haluat mahduttaa lomaan aikaa golfkentällä, pakkaa mailat kassiin ja ota suunnaksi Nishi-Atamin golfkenttä.

Atamin golfkenttä on toinen kiinnostava maamerkki, jossa kannattaa viettää hetki.

Atami – Hotellit

ebookersin sivusto sisältää yli 28 majoitusliikettä. Tästä laajasta valikoimasta voit löytää ja valita helposti juuri sinulle sopivimman majoituksen.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Atami vaihtelevat yksinkertaisista huoneista loisteliaisiin huoneisiin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset mukavuudet. Jos haet yöpymispaikkaa, joka ei rasita matkakassaa turhan paljon, varausta tehdessäsi sinun kannattaa ottaa huomioon Khaosan Atami Onsen Ryokan & Hostel osoitteessa 9-8 Kaiko-cho ja The Ryokan Tokyo YUGAWARA - Hostel osoitteessa 742 Miyakami. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta yöpyessään kaukana kotoa, Otsuki Hotel Wafukan tai Hotel Micuras saa sinut nauttimaan lomastasi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Atami

Hae hinnat
ATAMI TENSUI

ATAMI TENSUI

3.5 kautta 5.0 Koarashi-chou 2-3, Atami, Shizuoka
ATAMI TENSUI on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Atamin aurinkoranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden ryokanissa on 19 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Toyoko Inn Atami Ekimae

Toyoko Inn Atami Ekimae

3.0 kautta 5.0 12-4 Kasuga-cho, Atami, Shizuoka
Toyoko Inn Atami Ekimae on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Atamin aurinkoranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 156 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
TKP Hotel & Resort Lectore Atami Momoyama

TKP Hotel & Resort Lectore Atami Momoyama

3.5 kautta 5.0 11-44, Momoyamacho, Atami, Shizuoka-ken
TKP Hotel & Resort Lectore Atami Momoyama on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MOAn taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
1,010 €
THE HIRAMATSU HOTELS & RESORTS ATAMI

THE HIRAMATSU HOTELS & RESORTS ATAMI

4.5 kautta 5.0 1993-237 Atami, Atami, Shizuoka
THE HIRAMATSU HOTELS & RESORTS ATAMI on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atamin tempputaidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
Hae hinnat
Fancy Business Hotel

Fancy Business Hotel

2.5 kautta 5.0 10-10, SAKIMI-CHO, Atami, Shizuoka
Fancy Business Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omiyan mäntypuu / Kanichin ja Omiyan patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
86 €
New Welcity Yugawara

New Welcity Yugawara

3.5 kautta 5.0 107 Izumi, Atami, Shizuoka
New Welcity Yugawara sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yugawaran turistien halli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
ATAMI FUGA

ATAMI FUGA

3.5 kautta 5.0 16-8, Baien-cho, Atami, Shizuoka
ATAMI FUGA on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kinomiya (pyhättö). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 34 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
TKP Hotel & Resort Lectore Atami Koarashi

TKP Hotel & Resort Lectore Atami Koarashi

3.5 kautta 5.0 15-9, Koarashicho, Atami, Shizuoka-ken
TKP Hotel & Resort Lectore Atami Koarashi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Atamin aurinkoranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja kuuman mineraalilähteen sisätiloissa (onsen). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
UMITO VOYAGE ATAMI

UMITO VOYAGE ATAMI

3.5 kautta 5.0 Kamitaga 1027-79, Atami, Shizuoka
UMITO VOYAGE ATAMI sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akaon yrtti- ja ruusutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
Hae hinnat
Hotel Micuras

Hotel Micuras

3.5 kautta 5.0 3-19 Higashikaigan-cho, Atami, Shizuoka-ken
Hotel Micuras on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atamin aurinkoranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Halvat meno-paluu lennot Atami

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Atami

Katso kaikki kohteen Atami vuokra-autot