Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Florianopolis – Matkat

Uuden lomakohteen valitseminen saattaa osoittautua varsin hankalaksi, mutta ebookers kertoo sinulle kaiken, minkä haluat tietää. Ota selvää, miksi juuri kohteen Florianopolis-loma voisi olla sinulle täydellinen valinta.

Florianopolis – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät pysty luomaan pelkät monumentit ja rakennukset – yhtä tärkeä osa kohdetta ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 410 000.

Valtion pääkaupunki Brasilia sijaitsee kohteesta Florianopolis 1 300 km pohjoiseen ja lähikaupunki Biguacu 16 km luoteeseen päin.

Olet sitten nuori iältäsi tai nuori mieleltäsi, Aqua Show Park (vesipuisto) on sinun paikkasi!

Ota suunnaksesi Mole Beach (ranta) tai Lagoinha do Leste Beach (ranta) ja anna raikkaan meri-ilman sekä aaltojen kuohun hiljentää mielesi. Ingleses Beach (ranta) sekä Galheta Beach (ranta) ovat niin ikään hyviä kohteita, joihin voit tutustua.

Milloin viimeksi vietit aikaa luonnon helmassa? Ilman, että olisit päivittänyt samanaikaisesti Twitteriä, Instagramia tai Facebookia? Jos et muista, sulje kännykkä ja palaa takaisin luontoon kohteessa Campechen saari.

Jos sää on epävakainen, Kuva- ja äänimuseo ja Ribeirão da Ilhan ekomuseo ovat tällöin hyviä kohteita. Kumman kohteen valitsetkin, käytä pari tuntia näyttelyissä kiertelemiseen.

UFSC Planetarium saa varmasti uteliaisuutesi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteen maailmasta.

Voi olla häkellyttävää ja ajatuksia herättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia luonnon aarteita, ihmeitä ja ainutlaatuisia esineitä maailmastamme löytyy. Museu do Homem do Sambaqui mahdollistaa tutustumisen moniin kätevästi samassa paikassa.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Historical Museum of Santa Catarina (museo) on pysähdyspaikkasi, jos haluat saada tietää enemmän niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka ovat muokanneet tästä alueesta sen, mikä se on tänään.

Hyppää suoraan menneisyyteen kohteessa Casa da Alfandega, joka on yksi tämän alueen upeimmista historia- ja kulttuurinähtävyyksistä.

Voit käydä tutkimassa myös kahden sellaisen vaikuttavan puolustustukikohdan kuten Fort Santana ja Fortaleza de Sao Jose da Ponta Grossa ainutlaatuista arkkitehtuuria ja oppia lisää näiden historiasta.

Florianopolis Cathedral (kirkko) ja Our Lady of Conception of the Lagoon Chapel (kappeli) ovat sopivia kohteita kaupungin historiaan tutustumiseen. Paroquia de Santo Amaro da Imperatriz ja Our Lady of Rosario Church ovat myös sopivia paikkoja, jos haluat rauhoittua.

Loistava tapa tutustua paremmin matkakohteeseesi on viettää aikaa sen lukuisilla aukioilla. Luz-aukio ja Getulio Vargasin aukio ovat hyviä paikkoja aloittaa kohteeseen ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Benjamin Constantin aukio ja Alfandegan aukio, ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä, etenkin, jos käynnissä on kiinnostavia kulttuuritapahtumia.

Kun sinun on päätettävä, millä nähtävyyksillä kannattaisi vierailla, niin Belvedere Lookout Point ja Morro da Cruz ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita. Näiden maamerkkien kuvia kelpaa esitellä kavereille kotopuolessa, joten ethän unohda ottaa kameraasi mukaan!

Majesteettinen Barra da Lagoan majakka on majakka, joka on seisonut järkkymättömänä useiden myrskyjen keskellä. Jos majakan huipulle on mahdollista kiivetä, sinulle tarjoutuu hyvä tilaisuus katsella kauas horisonttiin ja ihailla alapuolella avautuvaa maisemaa.

Jos sinua kiinnostaa tutustua kaupungin moninaisiin menneisyyden tarinoihin, Rosario Steps on ihanteellinen kohde aloittaa.

Lomabudjettia suunnitellessasi sinun kannattaa pitää mielessä tämän kaupungin lukuisat ostosalueet Public Market (tori) ja Floripa Shopping Center (ostoskeskus) ovat paikkoja, joissa on helppo kuluttaa enemmän rahaa kuin olit alun perin suunnitellut! Seuraavana vuorossa ovat Beiramar Shopping Center (ostoskeskus) ja Barra Norten ostoskeskus, joista löydät runsain mitoin lisää perustarvikkeita, ruokatuotteita ja matkamuistoja. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Hieno show saa aina hyvälle tuulelle, joten käy katsomassa, minkälaisia esityksiä Alvaro Carvalhon teatteri ja Ademir Rosa -teatteri järjestävät lomasi aikana. Jos kaipaat enemmän hauskoja iltoja viihteen parissa, muista huomioida myös Teatro Adolfho Mello ja tutustu sen ohjelmakalenteriin.

Florianopolis – Hotellit

Onko tullut aika etsiä uusia seikkailuja? Varaa majoitus, niin voit ryhtyä miettimään itsellesi matkaohjelmaa. ebookersin sivusto sisältää yli 47 majoitusliikettä.

Oli toiveissasi sitten perustason huone tai täyden palvelun sviitti, tästä kaupungista löydät kaiken haluamasi. Ibis Sao Jose (Rua Domingos Andre Zanini 333) ja Morada Manga Rosa (Avenida Afonso Delambert Neto, 315) tarjoavat mukavat puitteet edulliseen hintaan. Vaihtoehtoisesti voit antaa ammattitaitoisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Boutique Quinta das Videiras tai Sofitel Florianopolis palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten hemmottele itseäsi kunnolla!

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Florianopolis

Näytä kaikki 1 533 majoitusliikettä kohteessa Florianopolis
ibis Florianopolis

ibis Florianopolis

  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Ibis Florianopolis on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luz-aukio. Majoitusliike ...

  ibis Florianopolis39 €

  ibis Florianopolis39 €
  Cecomtur Executive Hotel

  Cecomtur Executive Hotel

  Rua Arcipreste Paiva, 107 Centro, Florianopolis, SC
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Cecomtur Executive Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Florianopolis ...

   Cecomtur Executive Hotel29 €

   Cecomtur Executive Hotel29 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.